• Ebi

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Ebit egy másik oldal hirdetése alapján ismertem több mint 1 éve, rendszeresen járok hozzá . A tegnap megjelent ( február 5 ) rossz beszámolója miatt fedem fel csapodár kilétemet , mert az ( a jour ) nem valós beszamoló . Tehát egyeztetés : vidékről jövet gondoltam egyet felhívtam Ebit , őrült, mert másnap elutazik több napra vizsgázni , igy 15 perc múlva tudott fogadni . ( február 3 - án este )
  • Megközelítés:

    A 7 - es úton jöttem befele a városba , nem titok Móricz Zs. krt az egyik szomszédos utcában mindig van hely , este persze nem kell fizetni . Busz , villamos, metró odavisz majdnem a ház elé .
  • Helyszín:

    Tipikus budai régi ház , az átlagos színvonalon , aszfaltos pesti gyereknek egykutya , mert a csodálatos szépségű Ebi fog ajtót nyitni . Egyetlen egy hiba van a zuhanykabin, ami nincs a helyzet magaslatán . De egyszer az is jó lesz .
  • Lány külseje:

    Ebi különleges szépségű lány , csodás hosszú lábak , formás mellek , igéző zöld szempár , ezért is vagyok visszajáró vendég . Sajnálhatja a jour hogy kihagyta ezt a csodás meztelen test kényeztetését . Annyira érzéki és különleges Ebi , hogy el sem tudom engedni egy pillanatra sem . Mindig felöltözve vár , mintha rendes randi lenne, csak amikor a fürdőben vagyok akkor kerül rá a csábos fekete valami .
  • Action:

    Ha nem lenne problémás a zuhany , akkor is gyorsan végeznék a fürdéssel , hogy minél hamarabb birtokba vegyem Ebi csodás testét, ami az elmúlt 1 évben csak érzékibb lett . Bocs akció ! Tehát vissza a fűrdőből , rögtön simogatás , csókok , bugyi ilyenkor már nincs rajta, mert tudja a szokásos punci kényeztetés jön , kézzel , szájjal elégítem ki fenséges punciját . Utána Ebi következik , a kellő keménységre szopás után feladja a gumit , majd ráül a farkamra , jó mélyen benne vagyok , nincs vágta , mert tudja , hogy csak élvezkedek. Kedvence ha elölről folytatom , és csak úgy rohamozok , hatalmasat robbanok a punciába . Pihenés , beszélgetés, közben állandó érintések , simogatások . Amikor éreztem , hogy ismét kezdek erőre kapni jelzem, hogy segítsen a szájával , majd ismét gumi , majd hátulról fekve hatoltam be a punciba . Egyre keményebb lettem , igy fordultunk és elölről folytattam , mert Ebi igy el is tud élvezni a farkamtól és imádom a vonaglását , közben nagyon finoman simogattam a csiklóját is, ezután a gumit lekapta és szájjal elégített ki, egy csepp sem ment kárba .
  • Elszámolás:

    Nem beszélünk róla , az átlag felett kicsivel , de különleges szépsége , érzékisége , hozzáállása miatt meg is érdemli.
  • Összkép:

    Mas beszámolójáról saját beszámolóüdban nem engedünk véleményt formálni.
Happy Massage