• Aliz

  • Beküldte:
  • Aliz reagálása

    Kedves Darkzero!

    Egy dolog rettentően bosszant a beszámolódban: lehasznált fürdőszoba?
    Előre figyelmeztettelek, hogy kicsi a fürdő és a kád nem a legjobb helyen van, de erről sajnos nem tehetek.
    Viszont nem volt tiszta törölköző a talpad alatt ahogy kiléptél, nem volt tisztaság és rend, szájvíz ha szükséged lenne rá, vagy kellő mennyiségű tusfürdő?
    Hidd amilyen maximalista vagyok engem ez az elrendezés jobban idegesít mint téged.
    Ja, és a nevetésnek amit tapasztaltál én voltam az oka. De ezt tegnap el is meséltem neked, hogy a kolléganőm rajtam kacarászott mivel kétbalkezes módjára bénáztam és majdnem leesett rólam a törölköző. Itt személyesen nem tolmácsoltad felém, hogy ettől az indiszkréciótól szinte rettegve tusoltál. Bevallom őszintén, hogy olyan sokáig voltál a fürdőben, hogy először csak magamban fütyülgetve vártam, hogy kigyere, de egy idő után eluntam magam és társaság után néztem.
    Ha behívsz magadhoz, hogy tusoljunk együtt akkor téged szórakoztattalak volna addig is.
    Nálunk a jókedv és vidámság alap, nem gondoljuk, hogy ezen a hangulaton változtatnunk kellene.
    ...és ugye kedves Darkzero mind a ketten tudjuk, hogy a legnagyobb problémát nem a fürdőszoba jelentette.
    Minden jót!

    Aliz

  • Egyeztetés:

    Telefonon, előző nap hívtam. Foglalt volt, de aztán visszacsörgött. Kedvcsináló előadás volt egy kedves hangú lánytól... szóval gyorsan megállapodtunk.
  • Megközelítés:

    Busz járat biztos van, láttam, bár vélhetően sokat kell utazni (felfelé a budai oldalon).
    Én kocsival mentem. Parkoló bőséges (járdán), akár a ház előtt. Ingyenes.
  • Helyszín:

    Utcáról családi háznak tűnő többlakásos társasház. Nívós környék, igényes lakás. A konyház étkezőbe "érkezel", onnan nyílik a több szoba ("kolléganő" is volt éppen, de a diszkréciót azért megoldották - amennyiben nem zavar, hogy amíg te fürdesz, addig ők az ajtó előtt hangosan beszélgetnek). A szoba "össze van rakva; bár egyszerű és célszerű a bútorozás, de nem kopott, nem "összehordott". Szóval kellemes. Fürdőszoba már inkább lehasznált, de még éppen nem bántóan.
  • Lány külseje:

    Szép babaarc, csodálatos nagy (zöldesszürke) szemek, arányos, vékony alkat. A lábak talán kissé teniszező alkatúak, de az összbenyomást nem rontja. Melle is szép, formás - bár nyilván nem úgy, mint egy tinédzseré.Ő van a képen, és korban is annyi lehet, amennyit magáról ír. Kimondottan kellemes jelenség.
  • Erotikus masszázs:

    Aliznál a ráhangolódás két síkon folyik. Az egyik, a fizikai, ami egy klasszikus középerős, egész testes svéd átgyúrást jelent. A másik, a szellemi meg úgy kezdődik (már a bejárattól), ahogy a hirdetésben is ígéri: incselkedő, cserfes - szóval nem az a szótlan romatikus alkat. Az előbbiben nekem inkább tökéletes, az utőbbiban inkább kissé öntörvényű. Testileg jól lelazít - a l'art pour l'art szellemi csörte idővel meg szépen elhalkul. Jó a zenéje, inkább arra figyelek / figyelünk. NIncs már rajta (sem) ruha, van viszont tükör - kezdem érezni, miért is jöttem.
  • Levezetés:

    A klasszikus "fordulj a hátadra" szakaszt némi csúszkás simulás előzi meg, ami a jól elhelyezett tükröknek köszönhetően vizuális ráhangolódást biztosít.
    A csúszkában tényleg jó. Kissé programszerűen halad előre, de testének különböző részeit jól használja. Most már keveset beszélünk (ő is). Kellemesen felvállalja a szemkontaktust. Ami a kínálati listán van, azt ki lehett pipálni, ami nincs (pl. NF, KNF) szóba se kerül.
    A végén kézi levezetést kértem, és azt is kaptam.
  • Elszámolás:

    Teljesen korrekt, a telefonban megegyezettek szerint. **** érték arányban (bocsánat a profán megfogalmazásért) is elfogadható.
  • Összkép:

    Aliz az erotikus masszőz egy jó külsejű, kellően vonzó és ügyes kezű harmincas nő. Igényeseknek (is) bátran ajánlom. Mint csípős nyelvű beszélgető partner, esetleg késztetést érezhetsz arra, hogy ne az érzékeidre figyelj - ilyenkor elcsúszhat vagy az idő, vagy a hangulat. Szóval elsősorban ínyenceknek!
Happy Massage