• Jázmin

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már korábbi napokon is hívtam néha, de akkor nem értem el. Most elsőre felvette. Nagyon kedvesen, és profin tájékoztatott, látszott, hogy nem először mondja a szöveget. Sikerült még napon belül egyező időpontot találni egy órás időtartamra.
  • Megközelítés:

    Kocsival könnyű idejutni, az ingyenes parkoláshoz is kaptam tippet.
    Ide hoz a 105-ös busz vagy 14-es villamos.
  • Helyszín:

    Újszerű emeletesházba érkeztem, nem hinném, hogy panel. A lakás ideális kettőnknek. Jó zuhanykabin és zuhanyrózsa, több száraz türcsi, tusfürdők, minden ami kell. Szoba tágas, van bőven hely pakolni, az ágyat előző nap kicsit szétpárnacsatázták, tervezi a javíttatását, de azért még jól tartott.
  • Lány külseje:

    Pont amilyennek leírták, de a fotókon is jól látható. Eszméletlen jó a teste, semmibe sem lehet belekötni. Karcsú derék, remek popsi, lenyűgöző lábak, finom szolis bőr, szép nagy szilikoncicik. Az arca a szilikonszájjal, dögös, pornós, k@rv@s - nem fog megharagudni a szóhasználatomért - szereti kemény szexdumát.
  • Action:

    A tusiból érkezve az ágyon fekve várt, de beérkezésemre felállt, és elém jött. Egy szexi hálószerű "ruha" volt rajta, és piros magassarkú. Állva csaptunk a dolgok közepébe. Hihetetlen tempót diktált. Csókoltuk, pusziltuk, simogattuk egymást, ahol értük. Közben fejtegettem le róla a hálót is, amiben segítkzett is. Felváltva szopogattuk egymás cicijét, és nyúlkáltunk egyéb testrészekért. Egyszer csak előttem térdepelt, és a mások által megénekelt óriási lendületű, pornós cuppogós franciájával hozott maximális harci helyzetbe. Hanyatt felüdtem az ágyra, és hagytam forogni a pornót. Kérésemre egyik kezének ujjaival a golyókat markolászta, és úgy tolta a franciát, hogy majdnem rekord időn belül elélveztem, de mivel egylövetűnek tartom magam, inkább áttértem az ő kényeztésére.
    Megtarottam az iszonyatos tepót, igen gyorsan végigszeretgettem tetőtől talpig. Hamar a kehelynél találtam magam, nyalogattam, eleinte mindenhol, aztán a legérzékenyebb részekre koncentráltam, látszólag gyors sikerrel.
    Újra az én kényeztetésem következett, a tempónak ismét alig tudtam ellenállni, ezért kértem, húzzunk gumit. Én jöttem felülről szemből, egy kicsit makacskodott a kiskakas, a gumihúzás és a pózkeresés figyelemeltrelése miatt, de odabent hamar visszakeményedett, sőt túl hamar, az óriási tempóban az egyetlen lövetemet félidőn belül ellőttem.
    Kaptam egy jó erős hátmasszázst pihentetés képpen, de pár perc után kértem, hadd cirógassam, csodáljam inkább én a testét. Kalandoztam rajta fel le, majd gondolván, hogy valahol különösen jól esne neki a cirógatás, megkérdeztem, mit szeretne. A legjobb válasz jött, amit ettől a csajtól el lehet képzelni:
    "Hadd kapjam be a f@szodat!". Hát ennek nem lehetett ellenállni, bár inkább csak kis kukika volt éppen. Kérdeztem, lemossam-e a spermát, de már rá is cuppant. Az esélytelenek nyugalmával élveztem a ténykedését, és a legnagyobb meglepetésemre perceken belül harcrakészen álltam. Na, akkor még egy gumit! Ismét szemből vettem be, kicsit megint kellett hozzá enyelegni, hogy odabent visszatértjen a kissé elveszett keméynség, de hamarosan tudtam tolni rendesen. Kértem, forduljon doggyba. Hátulról csodáltam a szép fenekét, és nádszál derekát. Jöttek a pornós hangok, és én sem tudtam visszatartani a saját hangjaimat. Megadtam magam így doggyban, rendkívül nagyot élveztem, így másodjára.
    Még mindig maradt időnk, pihegtünk, beszélgettünk, simogatóztunk, amíg vissza nem tért az erőm, hogy elmehettem tusizni. Távozáskor még egy búcsúcsókot váltottunk.
  • Elszámolás:

    A *****alap pesti átlagnál némileg többet adhattam, a fullnak megfelelően. Nem akarta előre, de én így szeretem.
  • Összkép:

    Bombajó test, tökéletes pornó feeling. Ha valaki más feelinget keresne, lehet, hogy arra is partner, de én most pont ezt akartam kipróbálni. Nagyon kedves, imád kényeztetni, és hihetetlen, hogy mit kihozott belőlem!
Happy Massage