• Niki29

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Niki29 reagálása

    Kedves Jocó! :-) Nagyon köszönöm! A beszámolódból látom a visszaigazolást arról hogy ahogyan telik az idő, s megtisztelsz látogatásoddal, úgy egyre jobban érzed magad a társaságomban. :-) Pontosan ez a célom. Partnerem testi és lelki vágyainak megismerése, s ezek tudatában mindig a maximumra torekedve. Ez az este más volt, úgy érzem minden eddiginél. S az irasodból látva, te is igy gondolod. :-) Várlak legközelebb is szeretettel. Puszi! :-)

  • Egyeztetés:

    Flottul ment, visszajáró vendégként ez persze nem meglepő
  • Megközelítés:

    Nagyon jó, a Nagyerdő szélén van, parkolás egyszerű. Közösségi közlekedéssel is könnyű elérni, révén a 2-es villamos végállámosa a helyszín
  • Helyszín:

    Minden képzeletet felülmúl - az egyik legigényesebb lakás, aolh valaha jártam. Niki minimal design-ban utazik, és a legjobb dolgokat választja. Letisztult, profin berendezett a lakás.
  • Lány külseje:

    Niki nekem külsőre nagyon bejön, vékony derék, kicsi, de formás mellek, rövid, vagány haj.
  • Action:

    Az ajtó nyitva, ahogy felérek a folyosóra. Niki kedvesen fogad a bejárat mögött. Váltunk néhány szót, rég nem láttuk egymást. Kávéval kínál, amit el is fogadok, Nikinél - ahogy minden – a kávé és minőségi.
    Frissen mosott, öblítőtől jó illatú törülközőt kapok – irány a zuhany. Niki megmossa a mellkasom, a vállaim, a hasam, rátér a farkamra. Jó alaposan, érzékien mossa meg – minden vér lefelé tódul. Miután ő is, én is patyolattiszta vagyunk, még egy kicsit borotválkozik – nem akarja, hogy szúrjon csúszkamasszázs közben.
    A szobába belépve mindig elekad a lélegzetem. A minimal design nagyon szépen letisztult, minőségi megjelenése jellemzi a szobát, deep house szól a háttérben, aminél tökéletesebb el sem tudok képzelni. Tisztázzuk, mit szeretnék, csúszka masszázst, ahogy mindig.
    Aki látott már nuru masszázst, az tudja miről beszélek. Nikinél én pontosan azt kapom, amit szeretnék, minden erotikus vágyam beteljesülése ő. A teste gyönyörű, formás, kerek cicik, csinos fenék, karcsú derék - és abszolút nyitott a testiség mély, színvonalas megélés felé.
    Melegített olajjal keni be a hátam, egész testével csúszik rajtam végig. Nunijával végigcsúszik a gerincemen, lágy csókot dob a fülem mögé. Hol csak cirógatja a testem a hátamtól kezdve a lábamig, hol oldalra vagy éppen megfordul rajtam, melleivel, kezével játszik a fenekemen, a hátamon, meg ahol éppen érzi, hogy ójl fog esni.
    Minden feszültség elhagy, minden gondom elfelejtem. Tudatom megnyílik egy magasabb dimenzió felé, az érzékiség legmagasabb fokát élem át. Azt hiszem, Niki egy földre pottyant szexistennő, talán Afrodité inkarnációja lehet. Ő maga is fokozatosan eksztázisba esik, átlényegülünk, az erotika segítségével olyan testi csatornák nyílnak meg bennünk, amik a férfi és a nő legmélyebb szexuális energiáit hozzák fel.
    Kezei elkalandoznak a combjaimhoz, a heregolyóimhoz, hason fekve rendkívül izgató, ahogy játszik velük. Finoman masszírozni kezdi a prosztatámat, a golyóim izgatását egy másodpercre sem hagyja abba közben. Keze végigszalad a farkamon, és ez így megy még egy darabig, mindennél jobban izgalomba jövök ettől.
    Letörli a hátamról az olajat, hátamra fektet, végigcsókolja testem, és finoman végignyalja a farkamat. Jó darabig csókolgatja a heréimet, majd némi nyalakodás után eltűnik a makkom a szájában. ujjaival végigsimítja makkomat, a legkülönbözőbb helyeken csókol, harap, izgat, teljes testével. Mellei közé veszi a farkamat, a mellbimbóival izgatja, majd oldalra fordul, és úgy szopja tovább.
    Felvesszük a 69-es pózt, én nyalom őt, ős szop engem, egyre intenzívebben, egyre hangosabbakat nyögve jelzem, lassan elélvzeek. A tempót még gyorsabbra veszi, érzem , nincs tovább, végem van.
    Niki az utolsó cseppig engedi, hogy a szájába élvezzek, aztán elmegy mosdani. Nézem magamat, sehol egy spermacsepp, ez bizony tökéletes mutatvány volt.
    Visszatér, összebújva beszélgetünk még egy kicsit, majd jó alaposan lezuhanyoztatjuk egymást.
    Én Nikihez nem a szex miatt járok - hanem amiatt, amit más nők egyszeűren nem tudnának megadni nekem. Az erotika olyan magas foka, amit ő képvisel, amiért én őt a testiség művészének tartom.
    Köszönöm, Niki ezt a csodálatos estét is, ismét elkápráztattál. Teljes szívemből kívánok neked minden jót és minden férfitársamnak kívánom, hogy legalább egyszer az életében átélhesse azt valakivel, amit én Nikivel átélek.
  • Elszámolás:

    Utólag, ami egyedülálló az eddigi kalandozásaim során. A városi átlag egy olyan minsőgéi szolgáltatásért, ami mindent felülmúl.
  • Összkép:

    Számomra Niki hozzállása egyedülálló és azt gondolom, hogy ha fele annyit tudnának a ötbbiek nyújtani, sorok állnának mindenütt és nem lennének rossz beszámolók
Happy Massage