• Angi

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Angi reagálása

    Kedves kisoroszlán, köszönöm hogy részletesen leírtad a véleményed,tényleg nagyon örülök neki! Nagyjából értem is, hogy mit akarsz mondani, bár nem teljesen értek egyet. Nagyon sok amatőr képem van fent amik 2-3 hónapja készültek, igaz megdicsérted mindegyket amit köszönök. Nálam a csók az macerás kérdés,ha nincs nyelves csók amit (szimpátia alapján válalok), számomra ettöl még fontos hogy a vendég jól érezze magát. Amit kértél úgy gondolom azt teljeseítettem. Egy dologra figyelj, erősen ne nyomd a fejed a Nők combjára a nagy bevetés előtt, kétszer is mondtam neked szépen megkérve,hogy ne ilyen dúrván, mert nagyon fáj ahogy csinálod! A csiklóval is finom kell bánni, úgy jobban ellazul,utána mehet az újazás. Finoman kezdd, érzessel.Remélem, nem haragszol rám, hogy én is leírtam a véleményemet. Kívánom,hogy oldódjanak meg a gondjaid, a zűrök tefeléd és ne légy gyötrődős.Összeségében te is egy kedves és szeretnivaló ember vagy! Szép napot! Puszillak ;)

  • Egyeztetés:

    Angit már négy évvel ezelőtt kinéztem - igaz akkor még egy másik oldalon. Sajnos akkor nem sikerült elérnem, így csak a vágyakozás maradt. Egészen mostanáig, mikor rátaláltam ezen az oldalon, igaz egy másik kerületben. Egyeztetés telefonon rendben ment.
  • Megközelítés:

    Óbudán egy forgalmas főút melletti házban rendel. Kocsival mentem, de napközben nem egyszerü szabad parkolót találni - bár nem fizetős. Kis keringés után sikerült. Több busz is jár erre, megállo a közelben.
  • Helyszín:

    Régebbi panelház emeleti lakása. A lakás talán felújított, a fürdő biztosan. Panelnek megfelelő fürdőméret. 3-4 féle tusfürdő. A tetthelyen tatami és masszpad is van. Nekem kicsit hangos volt a zene.
  • Lány külseje:

    Bár a képek nagy több éve készült, nincs nagy változás. Szép arc, kedves mosoly, gyönyörű test és csodaszép hatalmas cickók. Talán a pici egy kicsit nagyobb, de nálam még bőven belefért. A cicik szép formásak, nagyon jól keményedő óriási bimbókkal .
    Egyszóval hibátlan a hölgy.
  • Action:

    Mivel én csak az "alap" 1 órás programra mentem, tudtam mire számitsak. Azért így is volt meglepetés, mert a csókba nem ment bele és az ujjazást is diszkréten elhárította.
    Fürdés után egy falatnyi tangában várt. Felajánlotta, hogy megmasszíroz - de ezt nem kértem, hanem hozzáláttam régóta vágyott testének felderítéséhez. Végigcsókoltam nyakát, arcát szerettem volna csókot lopni. Csók - az nem volt csak néhány apró szájrapuszi. Ezután a csodás melleket vettem szájalásba kéjesen szopogatva bimbóit. Nagyon jól reagáltak erre - hamar megduzzadtak és megkeményedtek. Kicsit elidőztem a pocinál és a formás lábaknál, majd birtokbavettem punciját. Kis nyalakodás után éreztem, hogy jó úton járok - jóízű és bőséges nedveket nyallintottam. Gondoltam egy ujjal besegítek, de ezt diszkréten hárította. Azért nemsokára így is sikerült célba érnem: örvénylő hassal többször összerándulva és erősen sóhajtozva a csúcsra jutott. Én pedig mohó tekintettel ittam magamba az orgazmusban fürdő gyönyörű testének látványát.
    Kis pihegés után hozzám fogott - puha szájával adott egy kis ízelítőt franciatudásából. Ez csak előjáték volt - a többi már extra lett volna. Nyelvével incselkedett a makkommal, puha szájával bekapta a kisöcsit, puszilgatta a zacsit is. Majd az isteni melleivel vette kezelésbe. Nagyon élveztem amilor a nagy kemény melleit verdeste a cerkámmal!
    Vv húzás után szemből belém ült - így a lovaglás közben is élvezhettem e pompás test látványát, simogathattam és csókolhattam. Misszibe fordultunk és így folytattuk. Lábaival a nyakamban hosszasan és hangosan csattogva ért benne a vég.
    Végül kicsit még dumcsiztunk róla, a terveiről.
    Mivel sietnem kellett, ezért részemről volt csak TP. Zuhany és aztán tipli.
  • Elszámolás:

    Jóval magasabb, mint a pesti átlag, mivel az alapprogram csak tényleg alap dolgokat tartalmaz. Volt olyan eleme is, ami alapként van feltüntetve, de hárítva lett. Viszont a pompás test adott némi kárpótlást.
  • Összkép:

    Angival egy régi vágyam teljesült. Pompás teste és a hosszú vágyakozás némileg kárpótolt a fentiek miatt. Összességében mégis egy kicsit csalódott vagyok a furcsa alap-extra összeállítás miatt. Vagy talán én vártam el túl sokat?
Happy Massage