• Sisy

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Pilllanok alatt, telefonon történt!
  • Megközelítés:

    BKV-val simán Sokbuszos végállomástól kb 5-6 perc gyaloglással, nem messze egy sportpályától. Parkoló ingyen a ház előtt! direkt megnéztem
  • Helyszín:

    Egy szobás lakás, minden teljesen rendben van. A fürdőszoba igen picike, a célnak megfelel. Nem igen használtam, de láttam több féle tusfürdő található. A szobában nagy francia ágy, rajta frissen húzott lepedő.
  • Lány külseje:

    A képeknek totál megfelelő. A vártnál sokkal magasabb, nagyon vékény hölgy. Végig szemüvegben, amit a képen is látni lehet.
  • Action:

    Miután megérkeztem, pár szót beszélgettünk. Nagyon kedve, értelmes hölgy. Leheveredtünk, hamar simogatni kezdtük egymást, sajnos csók nem volt. Miután mindketten felfedeztük egymás érdekes tájait, ő a hátára feküdt és én kezdtem kényeztetni. Mellei rendkívül érzékenyek, láthatóan jól vették a becézgetést. Néha alsóbb tájakra kalandoztam, ahol éreztem, már nagyon várnak... Így aztán hosszú időn át kényeztettem is őt. Nos ezt is nagyon jól fogadta, nyelvvel, kézzel sikerült eljuttatnom őt a csúcsra, ami biztosan így is volt.... ez azért érezhető. Vannak dolgok, amiket nem lehet megjátszani. Ezután azt mondta, hogy most én jövök. Hátamra fektetett, majd közölte, hogy linguam (remélem így írják) masszázst kapok. Beolajozta, ahol kellett és nagyon finoman kezdett masszírozni. Érte a golyókat és mindent a környéken... És itt jött a baj... egyszer éreztem, hogy menni kell... nagyon hamar. kértem, hogy most azonnal vegye a szájába és jöjjön, aminek jönni kell. Jött is, szinte azonnal. Így jártam, nem az ő hibája volt. Mindenképpen vissza kell mennem kipróbálni a csodáit... Vágyom rá. Miután túl voltunk mindenen, még elég soká beszélgettünk az élet dolgairól. Kedves beszélgetőpartnernek is bizonyult!
  • Elszámolás:

    Maximkálisan korrekt. Asztalra tettem és ott is maradt, nem is beszéltünk róla többé. Pesti átlag rózsaszál!
  • Összkép:

    Fura érzésekkel távoztam Tőle. Jó volt vele. Ami nem sikerült az az én hibám volt, hogy az ismereteln behatások miatt nagyon hamar kipukkadtam. Remélem lesz még folytatás. És nem leszek ennyire béna... És remélem azt is, hogy neki annyira jó volt, ahogy látszott!
Happy Massage