• Bia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Drága Biácskánál augusztus óta nem voltam, pedig tervben volt es sajnos számos alkalommal meghiúsult, mert pont nem volt alkalmas amikor nekem lett volna jo, mar mar majdnem fel is adtam, hogy ujra sikerülhet, pedig az elso alkalommal eldöntöttem biztos látni fogom meg...
    Mostani egyeztetésük uzenetekben, telefonon es smsben történt, ez simán ment. :)
  • Megközelítés:

    Taxit valasztottam, hogy ne kelljen a parkolás nyugjevel foglalkozni, es mert nagyon jo helyen van egyébként. Tömegközlekedéssel, metróval, villamossal, buszokkal, rendőrautókkal :) - es meg ki tudja mi nem jár a közelben... - simán megközelíthető.
  • Helyszín:

    A ***** található Bia rezidenciája, nagyon kellemes kis fészek, egyedül fogad, nagyon kényelmes helyszín, modern, egységes berendezés, rend van, tisztaság, minden ami kell egy jo randihoz megtalálható a lakásban, ami újépítésű. Diszkrét a megközelítés is, tenyleg nagyon jo helyen van. Nekem bejott.
  • Lány külseje:

    Igazabol mindig próbálok asszocialni valamire, Bia egy tüneményes aranyos, okos, kedves, művelt lany, egy kis modern szépséges királykisasszony jut rola az eszembe. :) külsőre a képek nem hazudnak, pontosan ilyen kerek formákat látni a gyönyörű kis törékeny sportos testén, mint a képein, mindene feszes... Arca nagyon aranyos, senkit nem érhet csalódás! Cicik szilikonosak, érzékenyek, nagyon óvatosan kell velük bánni, popsi es a kelyhecske fenomenális, utóbbi mar másodszorra is azt tapasztalom nagyon sima, tehát Bia különösen ad a higiéniára, es a megjelenésre, nincs elnagyolas, a randi az randi, teljesen komolyan van véve, nincs hebrencseskedés, nem okozhat csalódást. En ezt érzem rajta, tenyleg oda teszi magát, hogy minden oké legyen.
    Nagyon barátnős a feeling ezt mindenképpen kiemelem, Bia amit csak lehet az adott partnernek adni, azt meg is fogja adni. Szerintem magát adja, különösebb megjátszás nelkul, ami nagyon is jo, nekem ez jott le. Es amit jelenleg érzek, Bia az a lany, akivel ha van kölcsönös szimpátia, nála alkalomról alkalomra a barátságot is épiteni lehet, reménykedem ebben a körben azert benne vagyok. :)
  • Action:

    Megérkeztem a házhoz pontosan, megvárom míg nyugdíjas néni bemegy a kapun es eltűnik, majd hívom Biácskát, hogy megérkeztem, mondja is a kódot, es mar nyílik is a kapu. Néni még mindig ott, meglátom ujra, egyutt várunk a liftre, elkezd beszélgetni :) - Aranyom maga itt lakik? - kérdezi kicsit lelassultan, de kedvesen. - Nem, csókolom, en egy barátomhoz jöttem látogatóba, - a maga legtermészetesebb módján válaszolok, közben megjött a lift, be is nyomom neki az emeletet es a sajátomat, reménykedtem, hogy csak nem egy emelete igyekszünk. Az en célom a 4. az övé a 7. Hurrá! Még motyog nekem valamit, majd en megerkezem, elköszönök. - Csókolom! De errol mit sem vesz tudomást, jon utánam, 3 méterről fordultam vissza, hogy szegénykét visszatereljem a liftbe, halas volt érte. :)
    Na végre elment vele a lift, en meg indulok is az ismert irányba, Bia mar az ajtóban várt, kicsit elbujva, mert nem volt éppenséggel a folyosóra szalonképes ami rajta volt. :) Jujj, de csini volt benne, egeszen elképesztő!! Egy necc dress es alatta egy tanga, melltartó nuku, vakitoan fehér minden textil, főleg a lebarnult bőrének adott a hófeher szerelés egy csodás kontrasztot. Es ahogy domborodtak a formák, gyönyörű látvány volt. Ajtó becsuk, nyakamba omlott es máris megcsókolt :) na ez aztán a szívélyes fogadtatás, nagyon édes volt, tenyleg mintha a barátnődhöz mennél fel, aki régen látott es alig várta, hogy ujra lásson.
    Rögtön ledobtam a kabátom, es a nappaliban kínált hellyel a kanapén, középhangos diumdisum zene szólt, korrekt minőségben, TVben pedig éppen Tom es Jerry gyilkolták egymást, a kedvenc mesém, :) lehuppanok. Biácska mellém, szorosan közel, es jobb lábat átteszi combjaimon, egyik kézzel pedig at is karol. Arca közel hozzam. Kezem kötelező módon rögtön végigsimít ezeken a csodalatos combocskán, nagyon selymes, friss, tiszta es hibátlan bőr. Gyönyörűen barnult, finom bőre van, hisz nemrég még több ezer kilométerre sütte a napon a szépséges testét. Es beszélgetünk, kivel mi volt, mióta nem láttuk egymást, melyikunk merre járt az utóbbi hónapokban az Indiai óceánon. Ő ebben, én abban a szegletében ;) hamar lett kozos téma, közben csókok, simogatasok, oda-vissza, nagyon kellemesen éreztem magam, félig ölemben ezzel a csinos, illatos gyönyörű apró lannyal, akivel tenyleg nagyon jo beszélgetni is.
    Elkezdtem vetkőzni, odahúztam magamhoz közben, átöleltem, popsin felhajtottam a necc rucit derekáig, es arra vágytam finom kerek popsiját erinthessem, markoljam, miközben atoleltem, huhh... es mentem zuhanyozni. Mondtam neki gyors leszek, a furdo ajtót nyitva is hagytam, amin a végen mar bekukucskalt merre vagyok, kb 5 perc telhetett el, édesen mosolygott. En mar torolkoztem es mentem is vele ki. Furdo ajtó es az ágy egymas mellett. Ölelkezes, csókok halmozása közben megszabadítottam a rucitol. Majd ágy szélére ülve magam elé állítottam, végig pusziltam a popsit, hasikáját, es a tangát is lágyan lehúztam rola.
    Lefekudtunk, csókolóztunk, simogattam, pusziltam, nyakát imádom :) majd minden felé simogattam. Nem jövök rá miért, mert elég gyengéd vagyok, de a kézzel punci simogatást nem kedveli, es a mellbimbok kenyezteteset sem. Ezekre rájöttem mar, nekem kicsit szokatlan. Hat igy nincs mit tenni, franciaznom kell neki, gondoltam, es kerdes nelkul ugy is helyezkedtem, elterülve hason Bia egyik legvonzóbb pontja elott. Namost ilyen szépséges puncit tenyleg ritkán látok, nagyon szépen ívelt, húsos, nagyajkak, nagyon szeretem ezt a típust. Nyelvem, szám bevetem Bia kényeztetesére, es elméletileg par perc múlva mar a hangok, sohajok nyöszörgéssel jelzik, hogy élvezi, majd ujra par perc múlva el is reppen, amit a csipője apró mozdulataival, előlem való kiteressel hoz tudomásomra, nem tul intenzív orgazmussal. Nekem tul könnyűnek tűnt ez a nyelvlecke... Sebaj. :) ezt még nem tudom biztosra megállapítani, vagy nagyon nagyon jo színésznő, ebben az esetben Oscar díj, vagy tenyleg a végletekig vittem a Biankát, csak nála ez ilyen rovid, es gyors lefutasu elvezet volt... Örülnek ha az utóbbi lenne... :) Ja, ami meg fontos, Bia nem "futószalagban" dolgozik, elméletileg régóta en voltam az elso, mert van mikor nem elérhető, mivel mas dolgai is vannak, namost ebből adódóan, remelem, tenyleg jo volt neki azert amit nyújtottam... (Jolvan na, egy kib@szott kombinatorikai egység vagyok, igen, sorry :)) )
    Majd én a hátamra fekszem, es támad Bia, átveszi a vezetést, folem térdel, csókol, puszil, es egyre lejjebb halad, csókolja mellkasomat, nyalja mellbimboimat, érdekes izgi érzés, közben tekintetunk tobbszor találkozik, gyönyörű nagy szemecskéi lesik reakcióimat, majd megérkezik LeMale juniorhoz, először puszilja a kis álomkórost, aki felfigyel ébresztő puszijaira, nagyon lágy, nagyon finom minden amit művel velem. Majd elkezdi a szájába venni a kicsiént, lágyan elkezd szopni, nagyon finom a technikája, érzem a legkellemesebb vákuumot, ahogy elkezdi farkamat elönteni a vér, fantasztikus, Bia anyanyelvi szinten franciázik, közben fel-felnéz, kerek szemecskéivel. Kezeit nem vagy csak kérésemre használja... Tekintete és amit művel felhúz, nagyon felizgat, párnákat pakolok még a fejem alá, hogy gyonyorkodjem benne. Egyik legjobb francia élményem az tuti. Fantasztikus, ahogy jatszik, az ajkaival, nyelvével, váltogatja az intenzitását, nem tul gyors, hanem az a folyamatosan szinten tartó NF, nem egy utvefuro, néha cuppog egyet, nyállal sem spórol. Zseniális, csillagos ötös... Kerem kicsit forduljon 69be, mert a csodás puncit es azt a kerek popsit nagyon jo látni, ízlelni, simozni, kézbe venni... Kerdes nelkul, jön, s mar nagyon kemény vagyok, kívánom... Érdekes ez egy ritka érzés nalam, hogy valaki ennyire fel tud húzni, kerem lassítson, leszáll, es vegyvedelmet vesz elő, amit szinten nagyon erotikusan felszop a szájával a farkamra, majd egy gugolos paciban esik nekem, es elkezd mozogni. Nagyon összeillunk, ez is ritka érzés, érzem ahogy a hüvelye teljesen átöleli a kis juniort, popsi alá nyúlva segítem a mozgását, es kedvet kapok közben egy kutyushoz is... Felpattanok, ágy széléhez állok, es Bia drága elém tolat az ágyon térdelve, en pedig igy teszem magamévá, csípőjenél fogva magamrahúzom, es szemközti falon is nézem a mozit, a tükörben, ez frenetikus... ki be járok ebben az ici pici gyönyörűségben... Nagyon finom, de előre elhatároztam a végét, nem igy lesz, el is gyengülök, gumi le... Visszafekszem az ágyra es kerem franciazon még, most elém térdelve lábaim közé áll neki rögtön. Ez tenyleg nagyon finom, ujra találkozik tekintetunk... Majd jelzem, nemsokára elér a vég es Bia ajkai kozott robbanok egy óriásit, majd nagyon figyelmesen, egyre lassítva vezeti le a kompozíciót, es csak jatszik még, semmi nem vész karba, ajkai zárva, csak játszik a pici nyelvével. Mikor mar latja vége a vége utan is, szépen megvárta amig lenyugszom, elvonul a lépésnyire levo fürdőbe, es par pillanat múlva ujra mellettem fekszik, hozzam bújik. Pihenünk, simogatom, közben sztorizgatunk, most főleg ő, iszom a szavait, nagyon jot dumcsizunk ujra, elég hosszan, de nagyon jol esik a társaságában lenni és karjaimban tartani Biát.
    Majd alig bírok elmenni zuhanyozni...
    Öltözés közben is folyamatosan egymásra figyelünk, mar a nappaliban, megkinalt itallal még, nagyon édes... Nehèz a távozás, még itt folytatjuk a kellemes dumcsit.
    Ajtóban csókokkal, öleléssel búcsúzunk...
  • Elszámolás:

    Ugy mentem, hogy két extrára is vágytam, igy az ora a pesti átlag duplája virgagszalakban kifejezve. DE Tekintettel hogy jócskán túlléptem időmet, es Time Preasurenek a leghalványabb nyoma sem volt, a kapott élményért azt gondolom szamomra, nekem teljesen ok igy a csokor. Az elején kipakoltam a zsebem az asztalra, ekkor tettem picit odébb jol látható helyre, a végén tettem rá egy utalást indulás elott, hogy igy oké-e, es nyugtázta egy perszével. :)
  • Összkép:

    Ajánlásom azon MTknek szól akik a magas szintű BFet keresik, számukra Biaval randizni kötelező, persze a megfelelő kedves, gyengéd hozzáállás szükséges, de sztem aki BFet keres, ott ez nem szokott gond lenni... Es ezzel azt hiszem mindent elmondtam. Nagyon aranyos, kedves es odaado gyönyörű egyáltalán nem mindennapi lany!
    Bia, nagyon koszonom a randit, orulok, hogy mentem, nagyon jol éreztem magam, es remelem a következőre nem kell majd újabb 5 hónapot várni ;) puszillak
Happy Massage