• Betti

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    telefonon történt. mint mindíg, ha hívom, felörülő, vidám hang az éter túlsó végén. egy nappal előbb "foglaltam" Bettit, bár akár egy órán belül is fogadott volna. kérte, hogy az elvárt időpont helyett talizzunk kicsit később, mert már van kliense akkorra. megegyeztünk.
  • Megközelítés:

    /több/ villamos ablakából -50 m-en belül látod a házat a megállóban, ahol a rendelője van. . a kapukód ismert korábbi viharos talik idejéből, ám ezegyszer nem tárul a Szezám. nagykabátra kellett kapjon a fogadóruci fölé, úgy engedett be a kapun. olyan vehemenciával fogadott, mintha ott helyben magáévá akart volna tenni, és nehezen fogja vissza magát..
  • Helyszín:

    sejtelmesen, színes gyertyákkal megvilágított baszoba, faltól-falig franciaággyal, ami szinte hívogat,, hogy leroskadj rá, és Betti ülő helyzetben markolja a bűnös tagodat. sejtelmes világítás színes gyertyákkal, csábító illat vár a baszobában.
    pazarul felszerelt fürdőszoba színes égőkkel megvilágítva, szájví- és tusihegyek, műanyag poharak a tükörpolcon. -
  • Lány külseje:

    többször áradoztam róla. fél arcot kitakaró, szőke szélhári, szerény méreteim többszörösét egyszerre befogadni kész ajkak, követelőzően kígyózó nyelv az, ami -most még felül- csábít. kiváló látvány azonban akkor is, amikor az ágy szélén lelógatott fejjel kényezteti a farkad.
    több követelőző marok kitöltésére késztető, dús kebleket kínál fel. ha válogathatok -márpedig tehetem- alakja hátulról horgasztja fel a képzeletemet /is/: izmos hátat látok, markos, formás feneket, amibe doggyban -szereti- jól meg tudsz kapaszkodni...
  • Action:

    azonnal hanyatt dönt az ágyon, ki sem várva, hogy kihámozzam Jancsit a rejtekéből. nadrágon keresztül fúj neki kíméletlen ébresztőt, majd villámgyorsan pucérít le engem és magát. gyakorló történelmem első alkalma, hogy a F***t végig szájában tartva veszi le valaki a nadrágomat!
    rajta pillanatokon belül csak a csipkés fekete harisnya marad.
    szokás szerint hanyatt fekszik kéretlenül is, fejét lelógatja az ágy szélén, úgy fogadja be a kéjtagomat. videóra érdemes ilyenkor a tágra nyílt szemeinek izgése-mozgása.
    69-be fordulunk, így mindketten kényeztethetjük a másikat. barátom nyálas-viharos--mélytorkos kezelést kap. részemről néhány ujjam betéved a kehelybe, irígyen gátolva nyelvemet a vitorlák sikamlós duzzasztásában. egy ujjam bejut amásik nyílásba is, ahol azonnal komoly szorításban kénytelen működni. a csikló hálás keményedéssel jelzi a kezelést.
    az értékesebb végemen erős küzdelem folyik az azonnali robbanás-készség és a kéjes folytatási szándék közt. Betti mindent bevet az explozió elérésére: nyálaz-szorít-felenged-nyelvcsapásokkal ingerel. kétségbeesetten hörgő kérésemet -nagykabátot, hogy puniba mehessek-.kéjhangjaival elnyomja, így a robbanás nyelvére küldi a termést. körbenyelveli vele a bűnöst: juttat a gélből a fanszőrzetre is.
    laza vibrátoroj játékot követően prosztatakezeléssel vezeti le a feszültséget. mellém fekszik. így símogatunk végig egymáson mindent, amit sokkal vehemensebben kezeltünk korábban.
    a fürdőben letisztogatta a fáradt vándort, amitől felvetődött egy újabb, azonnali félóra réme. ám ez már nem az én korosztályom kategóriája lett volna, így jegeltük a következő talira. mint a pezsgőt is, amit végül ma nem bontottunk fel.
  • Elszámolás:

    az élményhez képest igen szerény, és az előre letett ajándék távozásomig ott maradt, ahova tettem
  • Összkép:

    mint korábban megénekeltem: kösd fel a gatyádat, ha tempót kívánsz tartani vele! viszont láthatóan neki is tetszik, ha kényeztetésben felveszed az ütemét. részemről nem ússza meg, hogy még többször meglátogassam
Happy Massage