• Misty VIP

  • Beküldte:
  • Misty VIP reagálása

    Szió! Mindig csodálom mikor valaki ilyen részletesen tud emlékezni az eseményekre percről percre :)))) Ez azt jelenti nem sorolható e feledhető élmények közé!
    Kedves tőled amiket írtál bízok benne lesz folytatás! Csókol Mistyke!

  • Egyeztetés:

    Még hétfőn hívtam Mistyt, hogy szeretnék menni hozzá. Sajnos aznapra és már másnapra is be volt táblázva, de nagyon rugalmas volt és simán meg tudtam vele beszélni, hogy akkor pénteken mennék. Előtte való napra kért egy megerősítő SMS-t, hogy valóban megyek. Illetve még aznapra is :). Mindig szépen megerősítettem, hogy megyek, úgyhogy nem volt semmi probléma.
  • Megközelítés:

    IX. kerület Haller utcából nyíló egyik mellékutca. Tömegközlekedéssel tökéletes, villamos 30mp sétára tesz le a háztól. Kocsival is jól megközelíthetó, láttam üres parkolóhelyet is, de úgy rémlik, mintha fizetős automata is ki lett volna téve. Én BKV-val mentem, hibátlan.
  • Helyszín:

    Újépítésű ház, dupla kapus rendszer. Misty tökéletesen adta az utasításokat mit kell beütni, gyerekjáték a bejutás még a kétszeri kapu ellenére is. A lakás, mint a patyolat, minden tiszta. A berendezés frappáns, szép kis bútorok vannak, az összhatás nagyon otthonos és komfortos. Van egy fotel, ahova le lehet pakolni a cuccokat, és egy monitor, amin épp valami pornó ment, ezzel alapozva a hangulatot.
  • Lány külseje:

    Mint a képeken, pontosan azt kapod, amit az oldalon látsz. Nagyon dekoratív hölgy, szolid smink, szép kezek, kedves hang. Testhezálló piros középen hasnál kivágott ruhában fogadott, megspékelve vagy egy 15 centis koktail magassarkúval. Jól állt neki nagyon, már az ajtóban picit megindult a fantáziám. Szerencsére én még így is magasabb voltam nála.
  • Action:

    Miután beléptem a lakásba levetettem kabátomat és a többi ruhámat. Elmentem fürödni, megkértem Mistyt, hogy jöjjen velem mert együtt az igazi. Nagyon szexi volt levenni róla a ruhát :), aztán ő is megszabadított az alsómtól majd a fürdőbe léptünk és finoman megmostunk egymást. A szobába visszatérve megkezdődött az action. Mindent kértem, beleértve a popsit is, nem vagyok ostoba, hogy csak a menü felével éljek.

    Kezdetben rávetette magát férfiasságomra és érzékien, bő nyálas kényeztetésben részesített. Van az ágy mellett egy szép nagy tükör, hol ebben monitorozta magát, hol a szemembe nézett. Nagyon izgató volt.

    Olyannyira, hogy én mentem át az ő kényeztetésébe. Pont a tükörrel 90 fokos szöget bezárva feküdt. Miközben izgattam rám-rám nézett kéjesen a tükrön keresztül is, hogy éppen mit csinálok. Pazar.

    Miután mindketten bemelegedtünk gumit húzott és ő jött felülre velem szemben Klasszul meglovagolt. Amikor lassított akkor magamhoz húztam és én adtam a tempót. Hallhatóan ez tetszett neki, fülembe súgta, hogy még jobban. Közben a kezeim a fenekén voltak, jelezte, hogy markoljam erősebben. Úgy látszik ezt szereti, ezt én is szeretem :), úgyhogy jól belemarkoltam formás hátsójába miközben fokoztam a tempót. Majd ismét ő ment át lovaglásba, majd ismét én adtam a tempót. Ez volt vele a legjobb póz. Illetve ennél csak az volt jobb, amikor ugyanez ment, csak popsiba.

    Utána még hátulról is és missziben is űztük az ipart. Közben a monitoron végig ment a pornó, de pont nem érdekelt, az igazi pornót mi csináltuk :). Végig bíztatott és kélyesen nyögdécselt. Annyira nem szeretem a nyugdíjas szexet, itt adtam rendesen a speed-et, amit Misty tökéletesen fogadott és partner volt benne.

    Kérdeztem, hogy átmehetünk-e a popsiba, mert hát ide is be kell nézni. Mondta, hogy persze. Előtte még oldalra fordult velem szembe és kicsit szájjal kényeztette az ezredest. Közben én finoman pedig ujjaztam. Majd háttal fordult nekem szintén oldalt és tett egy kis síkosított az hátsójára és bekente. Én cselesen nyúltam belöle egy keveset és segítettem neki bekenni a popsi nyílást. Hát jó érzés volt beletenni az ujjamat, alig vártam, hogy mást is beletegyek :). Kezdetben finoman csináltuk, fogta az ezredest, majd miután bemelegedett szép iramot diktálva "megküldtem" oldalsó pozícióból. Na kérem szépen ezt így kellett volna csinálni a pornóban is, ami a monitoron ment. 1-2 másodpercre belenéztem, éppen bohóckodtak :).

    Ez után még ki akartam próbálni vele missziben is a popót, de még előtte miután a hátára feküdt még nyaltam picit. Közben a jobb lábával megtolta a bal kezemet, hogy tegyem be a popójába az ujjamat. Hát ennek eleget tettem :) és finoman megujjaztam a popsit is.

    Majd jöhetett a misszi és úgy is, hogy ő volt felül. Na ez volt a legjobb mind közül, ő felül velem szemben és pedig a popóban. Itt is miután lovagolt magamra húztam és adtam a tempót. Misty egy igazi kis szex-masina, nagyon jót lehet vele szexelni bármilyen pozícióban. Végig aktív.

    Éreztem, hogy közel a vég és már vagy ~50 perce csináltuk a műsort, kértem, hogy kézzel érzékien végezzen ki. Mellém feküdt és közbe még be is kapta. Nagyot élveztem a pofiba, majd megtörölgetett. A "végterméket" diszkréten szilviába eltűntette.

    Utána még beszélgettünk, én el fürdeni ahová bejött és folytattuk az eszmecserét. Értelmes lány, tudja mit akar, vannak céljai. Közben én is mondtam nekem mik a terveim :). Az időt úgy 10 perccel túl is léptük, nem sűrgetett, ez a hozzáállás is nagyon tetszett.
  • Elszámolás:

    Előre tettem ki az ágy melletti szekrényre, ahol végig ott maradt. Popsi extra, semmi vész, nekem teljesen megérte. Egy élmény volt :).
  • Összkép:

    Misty nagyon dekoratív hölgy, mindene egyben van, és e mellé még értelmes is. Aki szívesen beszélget ilyen helyeken, az Mistyvel nem foghat mellé. És az sem, aki élvezkedni akar.
    Még tervezek menni, szívesen újraélném ezt ismét, csak az időm engedje. Sajnos rangomból kifolyólag nem tudok nagyobbat adni, de egy felejthetetlen azért adnék neki.
Happy Massage