• Csilla

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Csilla reagálása

    ERRE A PRIMITÍV BESZÁMOLÓRA NEM REAGÁLNÉK.

  • Egyeztetés:

    Régota szemezgetek már vele. Beszéltem már elötte telefonon. Vasàrnap reggel könnyen ment az egyeztetés
  • Megközelítés:

    Óbudàn könnyen meg talàlható. Tömegközlekedéssel elérhető. Több busz is jár arra fele, de én kocsival mentem.
  • Helyszín:

    A helyszinnel semmi baj nincs. Óbudai panel 10 emeletes hàz. Lakàs kulturàlt. Célnak szinte tökéletesen meg felel. Nem az ipari lakás hanem olyan mintha a barátnődhöz mennél át. Fürdő tiszta otthonos. Plusz pontokat érdemel a kádban el helyezett csuszás gátló. Tusfürdőre nem lehet panasz. Annyi tusfürdő van hogy nem tudod meg számolni. Találtam olyat mely otthon is van ( kettöt is)
  • Lány külseje:

    Érkezésemkor az ajtó mögött àllt egy szexi fehér ruciban. Sexy volt. Tudtam hogy jól döntöttem. Finom formája van. Popsi nagyon szép, nyoma sincs narancsbőrnek. Bőre finom és selymes. Illata magához láncol. Kémiai reakciók indultak be köztünk.
  • Action:

    Telefonon meg beszéltük hogy Én le fürödve megyek hozzá. Ő is így várt engem. Nem kellett az időt húzni ezzel. Hamar forró csókokkal kezdtük egymást fel térképezni. Be mentünk a tetthelyre hamar le dobáltam a ruháimat a szoba közepére majd el helyezkedtünk az ágyon. El kezdtük egymást csókolgatni izgatni. Könnyen egy hullám hosszra találtunk. Csókjai isteniek, igazi forró finom perzselő amelyre igazán vágyik az ember. Csók közben cirógattuk egymást melyek forró érintések voltak. Éreztem h nem meg jàtsza magát, hanem Ő is izgalmi állapotba kerül. Finoman be nyúltam a bugyijába és éreztem h ez egy itt nem meg játszás. Ujjazni lehet sőt szerintem kimondottan szereti is. Így játszottunk egymással. Majd kértem h térjen rá az orális kényeztetésemre. Finoman lágyan kezdi , pont ahogy szerettem. Kőkeményre dagadtam a forró bőnyàlas szàjaban. Hagytam hogy csinálja. Élvezettel csinálja és közben csak jobban nedvesedik. Akkor én jövök nyaltam faltam a forró barackját. Élvezet szereti is. Jól nedvesedik még mindig de a csúcsra nem sikerült nyalnom. Gumit kértem és be hatoltam. Finoman jól fogadja a farkam. Én kezdem felül. Egyre jobban és jobban adok neki. Hangja ahogy döngettem vmi isteni. Nagyon kéjesen nyögdécsel. Több pózban is ki próbáljuk. Az abc szerint haladunk. De nem akarok bele sülni. Kiveszem gumi le. És hátat fordít nekem és el kezdem verni a punciàhoz a farkam. Nagyon be jött neki. Majd megfordult és finoman kivégzett a forró kezével és szàjàval utódok a szájban landolnak de nem nyeli le. Finoman szexin ki csurgatja a bőséges mennyiségem. Hagyja hogy le nyugodjak. Majd jön a törlőkendő. Hatalmasat élveztem. Megnyugvás után fel kinàlja a masszást. Mondom. Ok. Finoman csinálja nem túl erős nem gyenge. Tökéletes lazító masszázst kaptam tőle. Masszir után mondtam hogy mehet e még egy menet. Bele ment. Finoman fel izgattuk egymást majd amikor jó kemény lett a farkam be hatoltam. Finoman kezdtem de be indultam . Nem volt ellenére birta szerintem tetszett neki. Pár pózt itt is ki próbáltunk. Majd kértem feküdjön hasra és be toltam neki. Na itt nem volt kegyelem. Kéjesen nyögdécselt. Majd amikor nem bírtam tovább tele élveztem a gumit. Jó volt nagyon. Alig bírtunk lábra állni. Én össze szedtem magam elmentem zuhanyozni. Zuhany után még össze bujtunk az ágy szélén. Olyan érzésem volt mintha nem szeretné h ott hagyjam. Fel öltöztem. Rendeztük az *****. Öltözés közben még közelit felém. Meg fogja a farkam ruhán keresztül. Majd forró búcsú csókkal el távozok.
  • Elszámolás:

    Korrekt. Utólag rendeztem. Maximális élmény. Csomag van nála. Szabvány *** kategória, de amit itt kaptam olyat még szolgàltatotol soha.
  • Összkép:

    Fullos barátnő feeling. Több mint másfél órát voltam nála, mely maximális szexuális hozzá àllàssal zajlott. Megyek még!!!
Happy Massage