• Angi

  • Beküldte:
  • Angi reagálása

    Kedves dude! Ha a péniszed már kőkeményre van dagadva a melleim olyankor már feszültek, bimbóim ágaskodva a szádba vágynak! Ezt láttad rajtam, el is helyezkedtem kényelmesen úgy ahogy megengedted ....:) lazítottam, hagytam,hogy nőjön az érzékenység és a gyönyör szintje. Annyira jól jászottál az újjaddal,hogy a testem feszült a vágytól, a puncim már nedvesedet, csak rád várt. Megőrültem érted, annyira kívántam a f@rkad.Kellemesen csalódtam benned és az újjadban egyaránt :) Ha kényeztetésre vágysz megint, mert egyedül vagy éld át velem a gyönyör pillanataid, tudod,hogy visszavárlak, hisz olyan élményt kaptam tőled, amit újra és újra át szeretnék élni.Figyelmes voltál velem, nem kellett aggódnom. Köszönöm a beszámolót! Ölellek,puszillak ;)

  • Egyeztetés:

    Ezuttal konnyen ment. Ugyan most sem ertem el elsore, de kicsit kesobb visszacsengetett. Egy oraval kesobbre beszeltuk meg a randit. Korabban mindig inkabb ejszaka volt elerheto, ami szamomra megoldhatatlan, igy mar nagyon regota vartam az alkalmat...
  • Megközelítés:

    Arpad hidtol nem messze. Kocsival mentem, konnyu odajutni. Tomegkozlekedessel sem lehet bonyolult, leven par perc seta csak a Florian ter. A hazszam megtalalasa mar bonyolultabb - raadasul nem mindegyik navigacios szoftver ismeri (a Nokia Here jelenlegi verzioja biosan nem)
  • Helyszín:

    Jo allapotu panel. Hangulatos vilagitas, az egyik szobabol TV/monitor fenye szurodott ki . A szobaban masszazspad + franciaagy, fotelek. Tobbfele udito es asvanyviz bekeszitve.
  • Lány külseje:

    Az amator kepekkel tokeletes egyezes. Csinos, vonzo harmincas csodalatos cickokkal, fognivalo popsival. Harisnyatartot + harisnyat kertem, ez fel is kerult, (ambar arra mar nem maradt ideje, h ossze is kapcsolja oket...). Kedvesen fogadott, ugy ereztem, mintha kicsit zavarban lenne, de ez kesobb oldodott.
  • Action:

    Kellemes, de nem hoszu felvezeto beszelgetest kovetoen kaptam egy tiszta turcsit aztan elkisert a furdobe. Mire onnan visszatertem mar csak a harisnya es egy bugyi volt rajta. Allva kezdtuk el felterkepezni egymast. Nagyon finom es feszes bore van, jo volt hozzaerni. Magamhoz huztam, atadta magat a szoros olelesemnek. Meg mindig allva, elkezdtek kalandozni a kezeink. Cickok, aztan a puncus is. A sajat hulye berogzodesem miatt sosem franciazok a lanyoknak, bar ezuttal szivesen megtettem volna. Gyorsan uzemkesz allapotba merevedett a szerszam, ezt eszlelve Angi tanacsara az agyra vonultunk. Bekente egy kis olajjal a branert, aztan a mellei koze vette azt. Otletes es kezdemenyezo volt. Tetszett amit csinalt, megis, fura modon a velem egykoru megsem annyira lelkesedett. Ezt eszlelve, Angi franciara valtott. Finoman, baratnosen szopott amit megintcsak nagyon dijaztam - ezuttal a velem egykoru is ujra lelkes lett. Kozben en a csiklojat simogattam, majd az egyik ujjam a puncîjaba csusszant. Nem vok benne biztos, h ezt o is szerette volna, de vegul nem ellenkezett. Felvaltva ujjaztam es simogattam a csiklojat ami szepen duzzadt es nedvesedni kezdett. Jeleztem fele h nem banom, ha most csak onmagara konentral. Abbahagyta a franciat es atadta magat a kezemnek. Erezhetoen egyre fokozodott az izgalma, majd 1-2 perc mulva elelvezett. Ekkor mar szinte tocsogott a puncija. Csak egy pillanatra szusszant, aztan szembol nyeregbe pattant. Kicsit ugetett, aztan magamhoz huztam, h nyelvem elerje a bimboit, majd az ujjam is bevetettem a csiklojan megint. Hozzam simult es felvette a ritmust. A baratno feeling ezen a ponton szamomra teljesen kiteljesedett. Kerdeztem mi a kedvenc poza, Ő a misszit emlitette, igy hat misszibe fordultunk. Felhuzott labakkal fogadott magaba. A nyakat csokolgatva fokoztam a tempot. Egyaltalan nem volt ellenere. Isteni volt. Jopar perc eltelt mire megint pozt valtottunk. Kertem, hadd keruljek moge. Kis meglepetesemre nem kutyusba, hanem oldalra fordult es kitolta a gyonyoru popsijat. Visszacsempesztem a farkam a puncijaba es a derekat elkapva ujra sebessegre kapcsotunk. Ugy tűnt, h ezt kifejezetten elvezte, de mar nem volt eselyem tovabb vinni ot. Hatalmasat elveztem... Elegedett mosollyal es kezsegesen nyujtott szilviat. Ujabb zuhany utan kellemes beszelgetes kozepette hoztam magam utrakesz allapotba.
  • Elszámolás:

    Elore az asztalra helyeztem. Nem kerte ugyan, de ugy ereztem, h igy tartja helyenvalonak. Pesti mediánon van az ***szint. Az ***/ertek arany szamomra kivalo volt.
  • Összkép:

    Regota vartam ra, h osszejojjon a randi es ugy erzem erdemes volt kivarni a lehetoseget. Nagyon jol ereztem vele magam es titkon egy kicsit abban bizom, h talan szamara is kellemes volt egy kicsit a dolog. Ezuttal meg csak jo ertekelest adok, de ha a kovetkezo randi is igy alakuk, akkor ki kell talalnom, h kitol vegyem el a felejthetetlen ertekelesemet... Klassz csaj, igazi no es jo szereto - ezek jutnak szerda ota Angirol eszembe. Abszolut ajanlott kategoria azoknak akik nem szimplan reszelni akarnak.
Happy Massage