• Jazmin

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Múlt héten szombaton hívtam telefonon, elsőre felvette és nagyon kedvesen tájékoztatott a lehetőségekről, majd másnap visszahívtam, hogy lefixáljunk aznapra egy időpontot.Ez is könnyen ment, 2 órával későbbre kaptam is időpontot.
  • Megközelítés:

    BKV-val, illetve autóval is könnyen megközelíthető.A Gyöngyösi utcától pár perc sétára található a célállomás, ami nem más, mint a Marina-part.
    Én személy szerint nem jártam arra azelőtt, pedig nem messze lakom onnan, de a pontos cím, illetve kérés nélküli plusz infóval ellátva eltéveszthetetlen a cím akár autóval, akár BKV-val érkezik az ember.
    Azt sajnos nem tudom megmondani, hogy miként lehet parkolni ott, mert nem sok autót láttam.
  • Helyszín:

    A lakás nagyon stílusos, szép és tiszta volt.A nappaliba sok ablak van,amin nyáron biztos szép világos a lakás, sajnos most ezt nem tapasztalhattam meg, mert elég botrányosan rossz időbe sikerült mennem:)
    A fürdő nem elég, hogy szintén makulátlan, de még kaptam 3 (!!!) különböző törölközőt is.Tusfürdő volt legalább 5 féle, ha nem több.A száj tisztaságáról, pedig a szájvíz gondoskodott:)
    A háló is teljesen rendbe, az ágy kényelmes, minden tiszta.
  • Lány külseje:

    Ajtónyitáskor egy ízléses köntösbe várt, hosszú combjait pedig egy magassarkúval toldotta meg, amit kb 2 másodperccel a betérésem után egy mosoly és egy puszi kíséretével levett, látva, hogy nem vagyok egy kosaras:) Mivel én szeretem a magassarkút és nem éreztem magam rosszul, hogy ő a magasabb, így egyből kértem, hogy vegye csak vissza nyugodtan, mert engem nem zavar, sőt egyenesen tetszik.
    Ugye az arcát nem látni, de az előző íróknak hála megtudtam, hogy nem egy kacsacsőrű emlőst rejt a kitakarás.Nagyon részletes leírást nem írok az arcáról, mert azt szűrtem le a beszélgetéseinkből, hogy ezt biztos nem szeretné, ezért csak annyit mondhatok,hogy mosolygós, barna szemű és nem tetovált a szemöldöke és szép fehér fogai vannak, ami nekem nagyon fontos.
    Remélem azzal mindenki egyetért, hogy a képek alapján Jazmin egy igazi ragadozó testű szépség (aki nem az vagy vak, vagy homár) ,de kérdés, hogy hozza e élőbe is ezt a szintet. A válasz igen.Nemhogy igen, de még barnább volt a bőre, mint a képeken, a fehér ruha szinte világított rajta, érintésre pedig nagyon finom puha a bőre, egyszerűn nehéz is volt levennem róla a kezem.
    Mellből és punciból létezik ezer féle kinézetű, Jazmin ezekből is a legjobbakat kapta a természettől(!!!), mellein szép pici bimbók találhatók, lenn egy pici szőr sincs sehol (persze máshol se).
    Így egybevetve nem tudok semmi negatívumot mondani, az én ízlésemnek, a szemeimnek és az érzékeimnek maximálisan tetszett.
  • Action:

    Érkezésemkor beinvitált a nappaliba, ahol egy kis beszélgetéssel kezdtük kezdtük, amibe egy szó se esett se arról, hogy mit szeretnék, se arról, hogy hol az ajándék, ezért én már itt a szívembe zártam, mert ezzel egy sokkal közvetlenebb vonalat adott a találkozásnak, ami nekem nagyon szimpi volt. Egyáltalán nem egy öntelt misspicsa, nem affektál, én úgy láttam, hogy magát adta, ami tetszett.
    Egyszer csak felállt és mondta, hogy megmutatná a fürdőt. A tisztálkodás után bementem a hálóba, ahol már a köntös nélkül, valamelyik képén látható fehér ruciba várt.Itt kitérnék arra, hogy megkértem telefonon, hogy legyen rajta az a fehér V alakú fehérnemű, ami azt hiszem a nyitóképe, - persze mindezt az én férfi tudásommal a női ruhadarabokról próbáltam neki elmagyarázni mire gondolok - de akkor aranyosan rám nézett és megkérdezte: - Ugye ez nem az amire gondoltál? :(
    Mondtam, hogy hát nem teljesen, ebbe sokkal több az anyag :) Örömömre azért hozzá kell tegyen, hogy maximálisan korrigált, mert a képekről a 2. kedvencemet vette fel helyette. (Azért remélem azóta meglett az a ruci)
    Szóval felfedezve és kibeszélve a ruhakülönbséget, leültem mellé az ágyra és elkezdtem simogatni lentről felfelé, hogy felmérjem az állapotokat:) Mivel neki is nagyon bejön, ha simogatják ezért örömmel el voltam így egy ideig, mert ilyen finom bőrt ritkán érint az ember.
    Ezután kérte, hogy ő is hagy foglalkozzon kicsit velem, ezért hátrafeküdtem és élveztem. Nagyon jól csinálta, közepesen erősen, kéz nélkül, nem kivégzősen.
    Mikor éreztem, hogy jön a kakukk, akkor kértem,hogy cseréljünk, vagyis először hámozzuk le az összetett fehérneműt.Ennek lekerülése után konstatáltam, hogy bizony ennél szebb vasárnapom ebbe a szar időbe nem is lehetne....de lett...egészen pontosan a második felvonásba, ahol megtalálta az egyik kedvenc erogén zónámat. Ezelőtti felvonásba, mivel már nagyon ki voltam éhezve, doggy-t kértem, amiből egy gyors vágtát csináltam révén kiéhezettségemnek.
    Ezt egy hosszabb szünet követte, ahol felajánlott egy masszázst, de nem fogadtam el, mert én szerettem volna látni és érezni a finom bőrét, ezért megfordult a kocka. Mivel nekem ilyenkor jól esik a töltődés és az, hogy nem kell sietnem, hogy beleférjen még egy, így úgy érzem elég jól kijöttünk ezen a téren is.
    A második felvonásba kértem, hogy legyen felül, amit nagyon ügyesen csinált, főleg a rátalálás után, ötvözve azzal, hogy nem akart kivégezni, hanem csak nyújtotta az élvezetet. Én már úgy éreztem, hogy ennél több nem kell, ebbe a pózba lesz majd végem, ha kiélveztem a dolgot. Így is lett.
    Ezután vízivás, majd el zuhanyozni, kis beszélgetés még a végén, majd távozás....Ja mégse
  • Elszámolás:

    Mikor az ajtóba álltunk már, puszi után nyúlnék rá a kilincsre, mire látom, hogy néz. Mondom jaaaa az ajándék...Mivel egyáltalán nem volt szó az elején semmiről, ezért kiment a fejemből, de ezt teljesen aranyosan és korrekten adta tudomásomra.
    Extraként kértem popót a telefonba, de miattam ez meghiúsult, annyira jó volt az a 2. felvonás, hogy kihagytam, ami azért nálam ritka, ha van rá lehetőség .Ezzel a minőségi extrával, amiért nem kért semmit, hiába miattam nem történt meg, még ezzel is úgy éreztem, hogy nagyon, de nagyon jól jártam. Nálam csillagos ötös az elszámolás, szerintem az ajándék mértéke megegyezik az oldalon található legszebb lányok átlagával, extrával ez már több, de így is bőven megéri.
  • Összkép:

    A lehető legjobb érzéssel távoztam, ez a lány annyira nem óranézős, hogy arra nem találok szavakat, nagyon jó vasárnapi kikapcsolódás volt a vele töltött idő, úgy érzem kölcsönösen szimpik voltunk egymásnak, amit azért ritkának tartok, így tapasztalatokkal a hátam mögött.
    Volt egy mérce, amit meg kellett ütni, azt ő megütötte nálam, sőt túl is szárnyalta a teljes összkép miatt, ezért innentől ő az én új kedvencem!
    Istennő besorolást már adtam volna egyszer valakinek, de nem tudtam a rang miatt, de nem bánom, mert rájöttem, hogy több találkozás kell, hogy valaki ebbe a státuszba kerüljön nálam, mert innentől ez a mérce és ezt kell hozni, de ha ez meglesz, akkor adott, hogy ki is lesz az Istennőm:)
Happy Massage