• Niki

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Niki reagálása

    Drága kis Csomag! :)
    Tény ami tény, eddig se voltam 40 kiló vasággyal, de az ünnepek megtették "áldásos" hatásukat, pár kiló valóban fecsusszant, nem vitatom, és ezen az sem segített hogy közvetlen utána lebetegedtem és magányosan kellett az ágyat nyomnom. :( Az vesse rám az első követ akivel ez sose történt meg. :)
    Már szerencsére kezd minden rendeződni, így a poci visszafaragás is kezdetét vette! :) Ígérem megpróbálok ciciből nem faragni! :D
    Örülök hogy pozitív élménnyel gazdagíthattalak az első ilyen kalandod alkalmával, legközelebb már meglesz az ismerettség, te se fogod túlfeszkózni, így még jobb lehet. :)
    Várlak vissza amikor csak szeretnéd, tudom, nem felejtettem el amit kértél, (építő kritika hogy mit kéne másképp csinálnod), de ezt majd személyesen, nem publikus! ;)
    De ez első és legfontosabb hogy NE görcsölj, csak lazán! :)
    Vigyázz magadra, puszillak! :)

  • Egyeztetés:

    Hát elég nehezen indult az ismerkedés Másodszori próbálkozásom csak célba ért De hozzátartozik hogy kicsit heves vagyok de megértő is egyben, mivel vasárnap volt nem volt vele probléma.
    Hétfőn is másodszori hívásra értem el viszont a telefonban már megalapozta a színpátiát mert mosolygós, bőbeszédű, érdeklődő lány. Fél órát beszélgettünk erről, arról első nekifutásra mindent megtudtam ami érdekelt a többi meg nem telefontéma :P
  • Megközelítés:

    A villamos 2 utcányira rak le az emeletes háztól könnyű megtalálni és előre tájékozódtam ha kocsival mennék is kényelmesen meg tudtam volna állni, volt hely bőven.
  • Helyszín:

    A harmadikon egy picike lakás de mégis nagyon otthonos jól kidekorált hangulatos helyiség. A zuhanyzó és a mosdó balra. Nagyon tetszett a belépő lila szőnyeg amiben azonnal elsüllyedtem és éreztem hogy itt vetkőzni kell :P mert itt szívélyesen vártak. Középen egy franciaágy amin friss lepedő és párnasor sorakozott nem túl nagyok csak a kényelem és a hangulat kedvéért. Háttérben kellemes zene szólt ami kezdet felpörgetni de ami igazán jó volt az a halvány sejtelmes fény és a selyem függöny dekoráció a falakon. Nekem bejött :)
  • Lány külseje:

    Hát szokták mondani hogy nőre nem illik rosszat mondani főleg nem a külsejére De sajnos mivel túlsúlyban vannak a pozitívumok ezért az igazsághoz hozzátartozik az érem másik oldala is.
    Kedves Niki lehet hogy most kicsit megutálsz de hogy is mondjam finoman ? Felszedtél pár kilót. Az ami a melledre ment az nagyon szimpatikus de a többi helyről át kéne dolgozni ( de megértem jók voltak az ünnepek és most indul majd a tavasz mész vissza sportolni és visszatér a kerek popsi és a feszes cici ). Biztos így lesz ;)
    Az arca és a harisnyája ugyan olyan mint a képeken és a széles mosolya is nagyon hatásos élőben is.
  • Action:

    Bementem megláttam: egy melltartó, bugyi és fekete vadító harisnya. Indításnak egy női kézfogás két puszi kíséretében. Elkezdtem vetkőzni behoztam egy kis hideget magammal Niki össze is rezzent talán még a hideg is végigfutott a hátán. Megfogtam a csípőjét hogy súgjak neki valamit erre akkorát sikított fagyos kezemtől hogy nevetve úgy döntöttem hogy megyek felmelegítem magam a zuhany alatt. Nem a legnagyobb a fürdő de nem is az volt a lényeg sok tusfürdő és szájvíz ( még mindig szar íze van xD ). Mire visszaértem Niki pózban oldalra fekve haja copfban, arca ízlésesen kicsit kifestve, figyel rám, egyik kezén támaszkodik a másikkal játszik a bugyijának a masnijával, melltartó tartja a melleket, csípő kicsit kifelé fordít ízléses tetoválást megstíröl nem hozza zavarba hozzá van szokva, lábak keresztbe harisnya combközépig fent.
    Odaheveredtem mellé az ágyba kicsit zavarban vagyok és egy szál faszban de hamar feloldott. Hatalmas nevetései és hogy bármiről tudtunk beszélgetni. Sokáig tudtam volna még beszélgetni vele de mivel itt teljesítménybéres a buli egy idő múlva rámásztam és egy csókkal éreztettem hogy lépjünk szintet és legyen inkább a testbeszéd a hangsúlyosabb. Tetszett neki az ötlet, viszonzott csókkal és kacajjal nyugtázva. Ezután irány hátrafeküdni és kezdődhetett a franciaóra. Én mondjuk még kicsit kényeztettem volna a mellbimbókat de ha engem kényeztetnek az csak jobb :D Jó volt határozottan, ez a mell és száj kombináció. Megvolt a szemkontaktus, kellő erősségű vákum is. Kéznél volt a nyelvteknika is azt sajnáltam hogy a zacsival keveset játszottál pedig az plusz hatást kölcsönzött. De bevallom egy szavamba került volna a kérdést megoldani. Franciázás közben egy kis incselkedés vágyfokozás a nyelvezéssel a szájban különösen jó volt. Utána csere Megcsillan a szeme már repül is a bugyi én meg veszek el a combok között. Lassan, mi is incselkedünk, nem adják könnyen az orgazmust ! Két keze a két mellen, gyönyör hangjait hallom fülemmel, miközben nyelvem hevesen teper a sikerért. Utána ujjak síkosít és behatol. Meglepőmódon pozitívan csalódtam ugyanis Niki szűk és kellően tud tágulni ha olyan a szituáció. Két ujj és futó nyelv bekíséri Nikit a célba és igyekszik minél tovább ott tartani, hanggal és remegésével jelezve hogy köszöni és hogy neki is jó volt. Utána egy csók a nyakra és jön a szilikon. Lovaglásban jó a kilátás Jó a ritmus Hol én dolgozok hol ő. Következő a misszionárius ez a kedvencem. Itt akartam egy kis extrát de nem jött össze de majd legközelebb ;) Szilikoncsere és vissza a sötét gyönyörbe. Niki segített körmével izgatta a hátam és az élvezet szemből sem maradt ki. Bár nem tudom hogy együtt mentünk e el de nekem is megvolt és neki is ez a korrekt.
    Utána még hosszas beszélgetés az időn túl és kellemes nevetések.
  • Elszámolás:

    Mivel kölcsönösen megvolt a bizalom ezért én utólag ***. Nem volt ellenére és egy rossz szava sem volt. Nem néztük az időt csak úgy ment magától.
  • Összkép:

    Niki egy nagyon kedves, mosolygós, nyitott lány aki szeret örömöt okozni és kapni. Szívesen tartom majd még vele a kapcsolatot és mivel nekem ő volt az első ezen a pályán kellemes élményekkel és üres zsákkal térhettem haza. :D ( köszönöm :)
Happy Massage