• Jessyca

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon, egyből felvette, akár már is mehettem volna. Mondat az bajos, legalább egy órát kérek csak nagy az a város, na :)
  • Megközelítés:

    Boráros tér, nem kell bemutatnom szerintem, bármivel is közelít az ember könnyen odatalál. Parkoló kicsit bajos de a közelben talál az ember ha keres.
  • Helyszín:

    Új építésű ház, szerintem kifogástalan. Lent kis pánik, mert nem veszi fel, de másodjára csak összejön. Kapukód telefonba, legalább kétszer visszakérdezek mire sikerül bejutnom, de ez az én hibám :) Lakás szintén rendben, több hölgy is "lakja". Minimál design, a célnak megfelel. Ez a "hálóra" is vonatkozik, de hát ki figyeli azt a fránya bútort, nem lakberendezni mentem. Fürdőszoba, tusfürdők, törölköző ok.
  • Lány külseje:

    Valami tünemény ez a lány, már amikor megláttam az oldalon megbabonázott. Az értékeléseit olvasva tudtam hogy kell nekem, nem is haboztam sokáig :)
    Élőben pont olyan mint a képeken, kis alacsony sexbomba, gyönyörű kerek fenékkel, tökéletes csoki bőrrel. Kis szolid smink volt rajta, hosszú haja hátrafogva. Apró tangában és bikiniben fogadott. Ahogy ment fel előttem a lépcsőn és riszálta a kis csípőjét... bárcsak örökké tartana az a néhány másodperc :) Már itt félárbocon voltam természetesen.
  • Action:

    Gyors zuhany után első kérésem volt hogy a beszámolóiban mennyekig hangoztatott franciájára lennék kíváncsi. És tényleg, be kell hogy valljam férfiasan, az életbe nem sz**tak még így le. Volt itt minden, torok, bőnyál, cuppogás, tényleg minden. Tényleg mint a pornóban. Valami eszméletlen technikával dolgozik a kis hölgy, feltételezem nem én voltam aki a legtovább bírta az igénybevételt, bele is lőttem a szájába ahogy a nagykönyvben meg van írva. Ekkor szökkent kettőt, kiszaladt a mosóba köpni, stb, csak fél perc volt az egész. Ezután levezetés és újbóli felvezetés gyanánt kis masszásban volt részem, elölről, hátulról, a célnak tökéletesen megfelelt. Jessyca nem buta lány, nagyon tud bánni az emberrel, kellemesen el lehet beszélgetni vele.
    Masszázs közben kis katonám kezdte megint vigyázzba vágni magát. Meg is kértem, segítsen neki még egy kicsit azzal a bőnyálas csodával. Megint volt minden, de nem engedtem a szájába, hova vezetne ez. Kipróbáltunk néhány pózt még, majd végül hátúról fejeztük be.
  • Elszámolás:

    A megbeszéltek szerint, ami a telefonban és az akció előtt elhangozott az úgy is volt.
  • Összkép:

    Maximálisan megéri minden ráfordított forint. Nem ez volt az utolsó ezt nyugodtan kijelenthetem. Amint lesz alkalmam biztos hogy keresem. Azóta se tudom elfejteni amit művelt velem, de hát nem is akarom :)
Happy Massage