• Niki

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az időpont egyeztetés könnyen ment, a telefonálásomhoz képest pár órával későbbre sikerült időpontot egyeztetnem, lehetett volna mennem azonnal is, de nekem így volt megoldható...
  • Megközelítés:

    Ismét taxival mentem, már azon sem csodálkoznék, ha egyszer egy taxi sofőr megkérdezné, hogy nem én írom e ezeket a beszámolókat... A megközelítés szerintem tömegközlekedéssel is nagyon egyszerű lehet, nem okozhat senkinek gondot szerintem.
  • Helyszín:

    Mikor kiszálltam a taxiból még volt pár percem, így elszívtam még egy cigarettát, ami a későbbi lépcsőzésnél szerintem ki is szellőzött a tüdőmből. Komolyra fordítva a szót, egy keveset kellett lépcsőzni a lakásig, majd az adott emeletre érve résnyire nyitott ajtó mögött várt a 11- kerületi csoda. Egyébként még a helyszínre visszatérve, rendezett lakás, jó illat, meghitt hangulat várt rám. Kellemes helyszín a kikapcsolódáshoz.
  • Lány külseje:

    Niki, ahogy az a képeken is látszik nagyon egyben van. Fiatalos tündér, gyönyörű szemekkel és keblekkel, formás alakkal. Nem az a nádszál alkat, hanem az az ízig-vérig nő típus. Eszméletlen kisugárzással és nagyon kedves stílussal megáldva. Az alacsonyabb hölgyekhez tartozik, minden patent rajta.
  • Action:

    Ő már lezuhanyozva, tettre készen várt rám. Miután átadtam az ajándékot (nem kérte, ahogy már ismertek a beszámolóim alapján, mindig előre adom, én így érzem jobban magam), elsiettem egy gyors zuhanyra.
    A zuhanyból visszatérve, akció előtt még könnyed beszélgetés, de már izgatással fűszerezve, persze nem a híradó volt a téma.., izgattuk egymást és iszonyú szexuális vágyat gerjesztettünk egymásban (legalábbis ő bennem biztosan!) némi állva tapizással, egymás testének feltérképezésével, csókolgatásával. Elsőre azt hittem, hogy az a hölgytípus, aki a finom érzéki szex kedvelője, a gyöngédség híve, de ez az érzés az idő múlásával kezdett bennem átalakulni. Lehet vele már már szerelmes együttlétet is abszolválni, illetve szereti, ha igazán nőnek érezheti magát egy férfi mellet... aki férfiasan odateszi magát. Így az elején finom franciába ment át a kis egymást feltérképező, simogató, érzékeket felkorbácsoló indításunk, majd egyre érzékibb és lendületesebb franciát kaptam, amit félbe is kellett szakítanom, mert hamar végem lett volna. Közben az a tekintet, amikor az ezredesről rám nézett néha, hát az valami elképesztő. Kértem is, hogy pattanjon inkább nyeregbe, így is tett. Először lassú, kéjes mozgásokkal kezdte a pályát megismerni (mintha kéjesen csak magát húzná, pedig szerintem engem kétszer annyira izgatott), majd egyre ütemesebb mozgásba kezdett, amit megint le kellett intenem, de ekkor már azért, mert nem bírtam magammal. Egy gyors fordulásos helycserés támadást bevetve fölé kerekedtem és szemből folytattuk a szerelmi légyottot. Ebben a pózban eszméletlen veszélyes a szemeibe nézni, ami kezdett beüvegesedni, szerintem ő is élvezte. Utolsó mentsváramba a dogy style-ba menekültem, ahol sajnos viszonylag hamar elért a vég. Talán rövidnek tűnik a szeretkezésünk a leírás alapján,de mindenkit megnyugtathatok, nem volt az. Nem az a sürgető, kivégző típus. El is ment az idő, amit ő egyáltalán nem éreztetett velem, sőt még egy kis időre vízszintbe mentünk az akció után az ágyon és egymás mellett fekve, (közben a mellkasom cirógatta) még csevegtünk egy keveset. Majd kedvesen búcsút vettünk egymástól a viszont látás reményében. Részemről biztosan megyek még, ha tehetem.
  • Elszámolás:

    Teljesen korrekt, amennyit a telefonban mondott, az ***/érték arány nagyon rendben van!
  • Összkép:

    Az első gondolatom, amikor távoztam, az az volt, hogy miért nem kerestem már fel korábban ezt a csodálatos hölgyet, de végül ez is megadatott. Nagyon jó érzésekkel távoztam Nikitől. Egyáltalán nem úgy, mintha egy szolgáltatónál lettem volna. Szuper volt! Innen is köszönöm neked ezt a felejthetetlen élményt kedves Niki!
  • Webi megjegyzése:

    Eredeti beküldés dátuma: 2015-01-29 09:59:33
Happy Massage