• Helena94

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Viszonylag könnyen elértem, aznap délutánra egyeztettünk időpontot. Igyekezett elmagyarázni, hogy lehet odatalálni, de a GPS tökletesen odavisz.
  • Megközelítés:

    Főút Dél-Pesten, aztán jobbra kétszer és már ott is vagy. BKV is a környéken, elég forgalmas kerület, közelben bevásárlóközpont és villamos-busz. parkolás ingyenes. Ház 30 éves nem tipikus panel, már nem a legszebb korában.
  • Helyszín:

    Emeletes régiecske panel, érdekes külső folyosós kialakítással. Iroda szinte közvetlenül a bejárat mellett, könnyű odatalálni, könnyű bejutni, de azért érdemes figyelmesen meghallgatni az útmutatást, mert egyébként házon belül túlszaladsz a célajtón. Tiszta, de nem modern lakás kis szobával és átlag fürdővel: OK.
  • Lány külseje:

    Szerintem még jobb is mint a képeken. Arcos képek, tehát nincs meglepi. Normál magas, ápolt, aranyos osztálytárs benyomását kelti + bájoska mosolyka.
  • Erotikus masszázs:

    Hagyományos kezdés, hátmasszal bugyiban, ha jól emlékszem, de lehet, hogy már az elején eltűnt az is. Ilyenkor még nem figyelem, mi történik a hátam mögött. Átlagos massztudás. A masszázs háton kezdte, lassú és egyenletes mozdulatokkal. A hát után egyre feljebb haladt és hosszasan elidőzött a nyaknál, ezt a nyakmasszázst szerintem nagyon jól csinálja, de az is lehet, hogy csak nekem volt ilyen szerencsém, mert ezt kifejezetten kértem. A nyakmasszázs közben ill. a vége felé egészen rámfeküdt, a végén már teljes súlyával, ami ebben az esetben kimondottan jól esett és ha jól emlékszem, volt egy kis fülbepuszi is. Ezt követően tért át a combokra, de különösebb erotikus simiki nélkül. Talp nem került szóbe, de én nem is szeretem. A massz összességében 40 percet tartott és végül is átdolgozta a testet. Lehet vele beszélgetni erről-arról, de nem nagyon maradt meg a fejemben, mik is voltak a fő témák. Kedves volt. Fordulás után már nem volt masszázs, azt hiszem nem is kértem. Itt jött egy kis rész a levezetésből de ezt megszakítattam, majd én is felajánlottam a masszázst neki, mert ez mindig feloldja a hangulatot. Majd fordul és egy kis kényeztetésben részesítettem. 10 perc és nagyon a végkifejlett közelített, láthatóan jól esett neki, de végső kirobbanást nem éreztem.
  • Levezetés:

    Ezt követően már csak az én kényeztetésem volt hátra, amit gyengéden és finoman kaptam meg. Nincs semmi különleges nyelvjáték, de van odasímulás, aranyos pillantások stb. Vége kézzel testre, szerintem csak az enyémre.
  • Elszámolás:

    Nem a ****, sőt az átlag felett egészen picivel, kikerekítettem a végén, mert tényleg elégedett voltam.
  • Összkép:

    Aki szereti ezt a szomszédlány, osztálytárs feelinget, csak ajánlani tudom,. rendes, aranyos, igyekvő lány. A környezet nem különösebben inspiráló, hátha belátja és máshova költözik.
  • Webi megjegyzése:

    Eredeti beküldés dátuma: 2015-01-28 15:48:56
Happy Massage