• Dóri26

  • Beküldte:
  • Dóri26 reagálása

    Köszönöm szépen a kedves sorokat csak azt nem értem, hogy miért maradt ki az eleje... ami megismételhető, utánozhatatlan, beteg, idióta, flúgos, jézusmária, na neeeee :DDDD

  • Egyeztetés:

    Az egyeztetés igen könnyen megy vele szerintem annak is aki nem ismeri olyan régen mint én, mert felhívod, felveszi és korrektül elmond mindent. Nekem ennél is egyszerűbb dolgom volt, sms-ben egyeztettük a randit.
  • Megközelítés:

    Szeretem ezt a helyet mert autóval is jól megközelíthető és mindig tudok parkolni egész közel, a kis utcában. BKV-val őszintén megmondom nem tudom mennyire egyszerű.
  • Helyszín:

    Kellemes csendes környéken 4emeletes panelban egy normál állapotú lakás. Ez mind tök lényegtelen, a lényeges az, hogy az ágy jó nagy és stabil, kibír mindent. A fürdőszoba teljesen rendben van, sarokkád, tusfürdők, szájvíz.
  • Lány külseje:

    Sokszor leírták már, én is párszor, a lány gyönyörű. Hatalmas eredeti cicijei vannak, pici kerek feneke, élénk gyönyörű szemei és csinos arca. Igazából nem tudok olyan testrészét mondani ami ne lenne átlagon felülien szépséges. És a mosolya, azt se felejtsük ki, ha nem lenne, feleannyira se ragyogna a lány. De így teljes a kép és ragyogó.
    Annak pedig különösen örültem hogy jókedvűnek láttam, legalábbis sokkal vidámabbnak mint legutóbb. Mintha felszedett volna egy picit (10-20 dekát kb. :) ) ami nagyon-nagyon jól áll neki! Biztattam is hogy csak így tovább, jól néz ki nagyon, na! Valami szépséges áttetsző ruhában volt, ha jól emlékszem, sorry nem igazán erre koncentráltam. Ja igen a képek szupervalódiak, de a kisugárzásnak csak nagyon pici része jön át. Azért átjön valami mert a csaj irtó fotogén :)
  • Action:

    Most is kitaláltam valami marhaságot az elején, amire természetesen megvolt a spontán vadító reakció részéről.
    Nagyon intelligens és sok-sok szexuális energiával rendelkező Nő a Dóri.

    Mindig van valami játékosság az együttléteinkben, nem csak maga az action, hanem csinálunk hozzá valami körítést, hangulatot. Hol félénk szűzlány, hol pajzán titkárnő.

    Kicsit írok a részletekről: Zuhany után be a szobába, csókolóztunk, kaptam egy jó franciát amitől azonnal felállt az "ezredes" :)
    Aztán "én jövök" felkiáltással a puncira vetettem magam. Szeretem a punciját, mert nagyon változatos és szép. Ahogy izgatom, nyalom, simogatom, úgy változik, nedvesedik, satöbbi. :) Dórinak is tetszett úgy láttam. Miután már elég jól fel voltunk izgulva mindketten, egy kicsit simogattam a farkammal a puncija környékét is, ez nekem borzasztóan izgató volt, majd már nem bírtam magammal ezért gumit kaptam és papás-mamással kezdtünk. Ez egy jó póz mert közben lehet élvezni a finom csókját és a csodás mellbimbóit is amelyek egy következő beszámolómban külön fejezetet kapnak majd. Érdemes a bimbókra szánni pár percet akár, Dórinak sincs ellenére...

    Egy idő után Dóri javaslatára megfordultunk hogy hátulról is élvezzük egymást. Ebben a pózban a falatnyi szuperkerek popsi markolászása a különleges élmény és hát a punci máshogy szorít.

    Mikor már éreztem hogy végem lesz, kértem hogy forduljunk vissza, végül papás-mamásban ért az orgazmus, ha jól gondolom akkor mindkettőnket kb. egyszerre.

    Hagyott lenyugodni, természetesen. Utána gyengéden megtisztogatott és pihegtünk. Pihegés közben beszélgettünk, ez a 10-15 perc megint olyan mint balzsam a léleknek, egyszerűen üdítő vele beszélgetni.
  • Elszámolás:

    Mi a fenét írjak erről, komolyan. Asszem a végén tettem le az asztalkára diszkréten az ***** amit szoktam.
  • Összkép:

    Egyikünk számára se volt egy pillanatig se kérdéses, hogy találkozni fogunk még. Mondjuk ez nem is most dőlt el, hanem már jó régen. Mit írhatnék mást, mint felüdülve, kipihenve jöttem el tőle. Na jó, testileg lefáradva, lelkileg felüdülve, hogy pontosak legyünk.
Happy Massage