• Iza

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egy téli napon, felhívtam, felvette, kérdeztem válaszolt, kb. 1 óra múlva nála voltam. Voltam már nála... most is kedves tájékoztatás, kis viccelődéssel egybekötve.
  • Megközelítés:

    IX. kerület normális része, tömeg-közlekedve és egyéb járművel sem lehet gond. A ház előtt kis forgalom. 3-as metrótól kb 5 perc séta. Nem okozhat gondot odatalálni senkinek sem.
  • Helyszín:

    Új építésű társasház egyik felső emelete, talán két szobás a lakás bár én csak a "nagyszobában" voltam, kellemes lakás, kivetnivaló nincs. Fürdő, nappali szoba, előszoba tisztaság és rend fogadott. A fürdőben nincs drogéria, de tisztálkodni attól lehet.
  • Lány külseje:

    Most "kihúzott hajjal" fogadott meg kell állapítani, nagyon jól áll ez is neki. Alkata tökéletes, mindene arányos izmos. Látszik, hogy törődik magával és nagyon sokat tesz, hogy az alakja no1. legyen. Nagyon sok bakfis megirigyelhetné. A képek nem hazudnak; bomba csaj. Szerinte hízott mostanában, ezt alátámasztom, de szerintem jól áll neki. Sehol egy deka felesleg.
  • Erotikus masszázs:

    1,5 órára neveztem s ennyit is töltöttem ott, talán egy öt percet csúsztam. Masszázsa kellemes és megítélésem szerint szakszerű, tényleg tud masszírozni, nem csak pamacsol, ahol kell bizony fajdalomküszöbig gyúr. Talpaktól kezdte, majd a vádli és a comb következett. kicsit elidőzött fenék és deréktájon, viszont a keze nem kalandozott. Hátamat alaposan meggyúrta és a hibákat egytől-egyig eltüntette. Sajnos a vállamon is talált gondokat, nos annál már sziszegtem is, de jól esett. A masszázs részt a karok és a tenyér masszírozása zárta.
  • Levezetés:

    Masszázs elején még egy kétrészes szett volt rajta, majd egy hirtelen gondolattól vezérelve a felső lehuppant a földre, aranyos volt az arca mikor közölte, hogy ez már nem kell. Először hason fekve csúszkált rajtam melleit bevetve, majd kisvártatva a bugyi is lekerült. Szerintem nem volt olyan testhelyzet, ahogy nem csúszkált volna rajtam, igazán erotikus élmény volt. Majd megkért a fordulásra! Sütöttem egy buta poént, de kedvesen elnézte. Elölről is minden porcikámat érte minden porcikája, már féltem is hogy valami törni fog, de kedvesen mondta semmi gond nem lesz. Látván, hogy érkezik az időm, megfordult és nagyon kényeztetett mind a kezével, mind a szebbik (tényleg szép) részével. Nem volt ellenére a "határok közti" viszont kényeztetés sem. Nagyon jó volt:) maradt még kis időnk, felajánlotta, az ismétlést, de nem éltem vele, inkább beszélgettem vele, mert lehet és jó vele társalogni. Nos Urak én nem írok részletesebbet, mert a hölggyel való diskurzus alapján, úgy ítélem meg, hogy ez az ami még belefér.
  • Elszámolás:

    Nem sok, nem kevés, pont megéri és kész. Az erre a célra rendszeresített ládikába elhelyezve. Korrekt.
  • Összkép:

    Nagyon kedves Hölgy, azt hiszem látni fogom még, mert igazán jól éreztem magam. Lehet vele beszélgetni, van humora és nevetett a "mondókámon". Egy pillanatig sem éreztem, hogy lenne valami, amit lehetne kifogásolni, nem merült fel egy cseppnyi rossz érzés sem. Ja de egy van az elején hideg volt a keze:)
Happy Massage