• Niki29

  • Beküldte:
  • Niki29 reagálása

    :-) Nagyon szépen köszönöm, a beszámolódat. Mindig jó érzés olvasni azt hogy a partnerem jól érezte magát a társaságomban. :-) Nem vagy önző, ne gondold ezt. Hisz azért jössz mert erre vágysz. Testi és lelki kikapcsolódásra. Jól látod. Szeretek kényeztetni, ráhangolodni a partnerre. Hidd el, legalább annyira élveztem, hisz láttad, s tudod ezt. Az együttlét személyre szabott, nem vagytok egyformák. S ezt én pontosan tudom. Várlak legközelebb is szeretettel. Puszi addig is! :-)

  • Egyeztetés:

    Úgy egy hete jártam Nikinél. Az egyeztetés könnyen ment a délelőtti órákban hívtam fel telefonon, pár nappal a megbeszélt időpont előtt, noteszébe bevéste a dátumot.
  • Megközelítés:

    A debreceni egyetem közelében van egy lakótelepi lakás akárhanyadik emeletén, könnyen megközelíthető, a 2-es villamos arra jár, de autók részére is van bőven ingyenes parkoló.
  • Helyszín:

    Egyedül fogad, nincs zavaró körülmény. Mint írtam egy lakótelepi lakás ízlésesen felújítva. A helyszín mondhatnánk erre a célra van kialakítva, a hálószobában hatalmas franciaágy, oldalt faltól falig tükör, diszkrét zene, hangulatvilágítás. A fürdőszoba tele sokféle tusfürdővel, intim szappannal stb. Velem minden esetben együtt fürdött, Ő fürdetett. Ahogy olvastam mást is! Ja, és mindenütt rend és tisztaság, erre nagyon odafigyel és meg is követeli mástól is!
  • Lány külseje:

    Egy vékony testalkatú, nyílt, őszinte, megnyerő személyiségű hölgy. Az arca is helyes, színpatikus. A fényképek fedik a valóságot, senkit sem érhet meglepetés. Elmondása szerint mostanában elkezdett járni valami speciális tornára, ami még tovább javít az alakján, és "Uraim valóban!"
  • Action:

    Azt írhatnám egy mondatban: Itt minden Rólad szól! Maximális kiszolgálás, maximális odafigyelés! A filozófiája az, hogy Te azért vagy ott, hogy a Nála eltöltött időben maximálisan jól érezd magad, és ezt be is tartja. Ja és mindig eléri a célját a végcélt! No mercy - Nincs kegyelem! Én egy órára egy csodálatos natúr franciára mentem hozzá, de ez mint írtam a végcél, amit előtte művel szinte leírhatatlan. A kezével, a testével, a szájával, a mindenével... Símogat, masszíroz, lehel, nyalogat, szopogat, csúszik ide, csúszik oda, csúszik mindenhova, már azt sem tudom hol jár és melyik testrészével mit csinál! Nagyon fincsi. Minden részedet kényezteti, én meg egy önző disznó vagyok, és nem adok viszonzásul semmit, de Ő így is élvezi, és örül ha Neked jó! Maximális szolgáltató!
  • Elszámolás:

    Nagyon korrekt, volt hogy nem töltöttem ki a teljes időt, akkor fogta és vissza**** az óráért járó ajándékból.
  • Összkép:

    Nem vagyok egy könnyű eset, De Őnála mindig jól érzem magam. Profi szolgáltató, minden az odafigyelésről és a korrektségről szól! Jó vele beszélgetni is, nagyon értelmes, ja és egészségmániás hölgy. Megyek még!
Happy Massage