• Niki

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Niki reagálása

    Szia te kis makkmarci :)
    Örülök hogy megismertük egymást, legközelebb ha itthon jársz kishazánkban várlak vissza nagyon szívesen. :)
    Talán a szülinapodon... ;)
    Én is nagyon jól éreztem magam veled, legközelebb folytatjuk a kis tornagyakorlatunkat. :D
    Addig is vigyázz magadra, sok sok puszi mindenhova!!!!

  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettem vele időpontot! Gyorsan és gördülékenyen megbeszéltünk egy időpontot! ( Pontosan január 20-án voltam nála de csak mostanra sikerült beszámolót írnom! )
  • Megközelítés:

    Helyileg a 11 kerületben található, nagyon egyszerű tömegközlekedéssel is célba érni, én kocsival voltam szóval egy 10 percembe tellett mire odaértem!
    Parkolás az utcában kicsit nehézkes de sok környező utcába is be lehet hajtani ahol százasával vannak üres helyek! :)
  • Helyszín:

    A lakás a 3 emeleten található, lift nincs de ez engem nem zavar, szeretek lépcsőzni!
    Lakás belülről nem túl nagy, de a célnak tökéletesen megfelel! :) Jól ki van alakítva, ahogy egyből betoppan az ember rögtön szem elé tárul egy hatalmas és kényelmes franciaágy ahol az események történnek! Fürdő jól felszerelt, többféle tusfürdő, eldobható fogkefe, szájvíz kis pohárkákkal!
  • Lány külseje:

    Niki egy nagyon szép lány, gyönyörű szép kék szemekkel, alakja csinos, kicsit husis de én az ilyen lányokat szeretem! Kebleiről meg inkább nem is beszélek! :P Azt érezni kell! :)
  • Action:

    Időpont előtt felhívtam majd megkaptam a kapucsengőt és nyílt is az ajtó! Felcaplattam a telefonba megadott emeletre és beléptem az ajtón, már akkor tudtam, hogy jó helyen árok, átadtam az ajándékomat, majd egy kicsit beszélgettünk arról, hogy találtam rá, mi okból választottam őt stb stb.... Majd miután befejeztük a beszélgetést adott egy friss törülközőt és irány zuhanyozni!
    Zuhanyzás után már az ágyon várt egy fekete fehérneműben. Egyből le is dobtam magamról a törülközőt és odavetettem magam! :)
    Még az ágyon kis cseverészés majd rám vetette magát beolajozta csodás kebleit és ajkaimtól kezdve lassan lefelé haladva végig csókolgatott. Mire leért addigra már én sátrat állítottam. :D Elkezdett franciásan kényeztetni, nagyon jól csinálja, kevés kezezéssel, néha néha kis mélytorokkal vegyítve, plusz mellszex! Nem is bírtam sokáig hatalmasat élveztem a szájába.
    Pihenés közbe megmasszírozott, nem profi, de nagyon lelkes és ügyes! :)
    Második menetben franciázva felizgatott ( mintha nem lettem volna így is eléggé felizgulva ) majd óvszert húzott és lovagló pózban kezdtünk el tornázni. :P
    Szólnom kellett neki kis idő után, hogy lassítson mert nem szeretnék nagyon gyorsan elszállni, kérésemnek eleget téve le lassított majd misszionáriusba átfordultunk ahol kb 5 perc adatott meg számomra, ismét egy hatalmasat élveztem, hagyott lenyugodni. Majd kis pihi, zuhanyzás és búcsú! :(
  • Elszámolás:

    Az ajándékot a randi végén adtam át, vagyis igazából tettem le a kis polcra! :) Pesti átlag! De átlag feletti élményért! :)
  • Összkép:

    Én nagyon elégedett voltam, nagyon jól is éreztem magam. Remélem azért Ő is jól érezte magát velem! :) Még biztos, hogy találkozni fogok vele! :)
Happy Massage