• Ebi

  • Beküldte:
  • Ebi reagálása

    Szia dukee!
    Köszönöm,hogy megírtad az élményeidet,nagyon jól éreztem magam én is,szeretettel várlak vissza:))

  • Egyeztetés:

    Ebi már egy ideje ott van a bakancslistámon, de csak most sikerült eljutnom hozzá. Viszont, hogy biztosra menjek, már a hét elején felhívtam, hogy leegyeztessünk egy időpontot péntekre, ezt még aznap reggel meg kellett erősíteni, és máris hozzájuthat az ember a vágyott címhez.
  • Megközelítés:

    A hölgy szerencsére egy roppant forgalmas budai csomópontnál rendel, busz, metró, villamos is a tömegközlekedők segítségére siet adott esetben, autóval kicsit neccesebb a parkolás a központi jelleg miatt, de pár perc sétára van egy bevásárló központ, annak pedig van egy szép nagy parkolója, megoldva a problémákat. A ház könnyen megtalálható, GPS, Google, Waze is pontosan mutatja a telefonban elárult címet.
  • Helyszín:

    A környék jellegéből adódóan régebbi építésű a ház, de abból a jobbik verzió, belül szépen karban van tartva. A lakásig lépcső, vagy lift segítségével lehet feljutni türelmetlenség függvényében. A lakás tágas, a fürdő épp most kap egy nagy generált, de még így is kifogástalan, megvan benne minden amire csak szüksége lehet az embernek: szájvíz, bőséges tusfürdő választék, nagy, nedvszívó törölköző. A tetthely kellemes hangulatvilágítással megdobott félhomályt, valamint egy ülőgarnitúrát a beszélgetéshez, és egy ágyat az egyéb tevékenységhez foglal magában.
  • Lány külseje:

    A képek alapján nem érheti csalódás az embert, egy roppant csinos, nőies, mosolygós hölgy nyitotta ki az ajtót. Az arckitakarástól sem kell félni, a gyönyörű, smaragdosan csillogó szempár tökéletes kiindulási alap a nőies archoz és a gyönyörű ajkakhoz.
  • Action:

    Ahogy megérkeztem hozzá, kedvesen, mosolygósan a lakásba invitált, majd a szobában egy kanapéra ülve elkezdtünk beszélgetni. Roppant kedves volt már ekkor is egész idő alatt, ráadásul nem üres csacsogásról volt szó, hanem komoly témák humorral történő kivesézéséről is, így különlegesen kellemes volt a ráhangolódás, pláne hogy közben fogja-simogatja az ember kezét.

    Amikor megállapítottuk a kölcsönös szimpátiát, utamra bocsájtott a fürdőszoba irányába, és míg én a zuhanyzóban mostam le az út porát, addig átvedlett valami sokkal kényelmetlenebb, de elképesztően csábító miniruhába, aminek láttán képtelen voltam kiengedni a kezemből, és csak csókoltam ahol értem. Ha már csók, Ebinél nem a tinis szájra puszi játszik, hanem tényleg, beleéli magát, nyelv a nyelvvel harcolhat. Az ágyra keveredve is folytattuk egymás testének a feltérképezést, majd fokozatosan ő került fölénybe, és végigkényeztetve a testem eljutott a velem egykorúig, itt abszolút kiteljesedett, minden lehető és lehetetlennek tartott módon kényeztetett, a környékre is maximális figyelmet fordítva. Mikor már majdnem elértem a robbanáspontot, cserét javasoltam, és végig csókolva a testét a nyakától a gyönyörű mellein át megérkeztem a kelyhéhez.

    Itt alaposan elidőztem, lehetőség szerint minden négyzetmillimétert felfedeztem és igyekeztem kényeztetni, ami remélem tényleg elérte a célját, mindenesetre én ezt a felállást is nagyon élveztem. Ezt követően kaptam még egy kis kényeztetést szájjal, majd jöhetett az esőköpeny, és szépen finoman ráült a farkamra. Itt olyan vágtát produkált, hogy arra bármelyik lovas huszár büszke lehetett volna százötven évvel korábban, de szerencsére megkegyelmezett rajtam, lassított a tempón, így még el tudtuk nyújtani a játékot. Kis idő múlva megfordultunk és a klasszikus misszionárius pózban értem el a csúcsra. Pár másodpercig csak mosolyogni tudtam, majd leengedte a lábait a derekamról, és rövid tisztogatást követően egymás mellé feküdve megpihentünk, majd a távozásig folyamatosan beszélgettünk, egy zuhanyzást közbeiktatva. A végén megkérdezte, hogy éreztem magam, amire csak egy hatalmas mosolyt és egy óriási "a lehető legtökéletesebb délutánom volt" mondattal tudtam válaszolni.
  • Elszámolás:

    A telefonos megbeszélés szerint történt, megelőlegezte nekem a bizalmat, így a végén tettem le egy kis asztalkára az ajándékom mellé.
  • Összkép:

    Ebi az a tipikus nő, akivel az ember nem tud betelni, legyen szó a beszélgetésről, egymás húzásáról, vagy éppen a szexről. Roppant kedves, figyelmes, hedonista szerető, egy igazi élmény vele a találka.
Happy Massage