• Amira

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Amiraval nem annyira volt nehez időpontot egyeztetni... Feltűnt, hogy nagyon fegyelmezetten kezeli a lapját, es minden nap a rendelési ido elott kiírja (megerősíti) aznap várhatóan hogyan lesz elérhető. Ezert reggel mikor láttam meg nincs kiírva, gondoltam rairok egy mailt, ha belép latja es ír, hogy van-e aznapra még időpontja. Jé, igy is lett, sot a javasolt kora délutáni időponttal bele is trafalt pontosan arra amire en gondoltam. Irt, majd felhívtam, es 1 perc alatt le is fixaltuk kb 3 órával későbbre a randit. A telefonban minden infót megadott, nagyon kedvesen minden felmerülő kérdésre válaszolt, es a címet is megkaptam. Életveszélyes a hangja... ;)
  • Megközelítés:

    Általában szokásos módon, ahogy az esetek ritka többségében, most is taxival közelítettem meg az aktuális rendelőintézetet. Elég gyorsan, meg hamar ment, kb 5 perc alatt ott voltam. Parkolás a párhuzamos csendes utcában amugy megoldott, de tömegközlekedéssel is pofon egyszerű az 1-es villamos megállója igencsak közel van Amira rezidenciajahoz.
  • Helyszín:

    Nos, klasszikus sokemeletes panelház egyik magasabban fekvő emeleti lakása volt megcélozva. Átlagos állapotú verzió a ház maga. A lakas teljesen felújított, modern es patent. Egyáltalán nem volt panelfeeling! (ezt csak azert mondom, hatha van még panelparás MT kolléga rajtam kívül, mert egyébként újépítésű lakásokat jobban kedvelek ezzel a céllal látogatni, de ez a lakas teljesen kellemes csalódás volt) Bejutas forgalmas utcáról nyílik, de megfelelően diszkrét. Szobában volt hely mindennek lepakolni, kipakolni. Kellemes a szoba, tükrösszekrény, hangulatos zene, világítás, ami kell... Ágy az kifejezetten kényelmes volt, Fürdő tetszett, rend, tisztaság, nem tul nagy, célnak megfelel, az is szépen fel volt újítva, 4-5 tusfurdő a választék, es szajviz is ki volt készítve kis eldobható pohárkával.
  • Lány külseje:

    Amiranal, a képei es eddigi beszijei alapjan nem volt kerdes be fog-e jönni, ugyan az arca nem látszik, de megnyugtatok mindenkit csodás pofija van. En nagyon sokszor láthattam az ott töltött bő 1,5 ora alatt mosolyogni, is, édes csajszi. Érdekes, tinisebb feelinget vártam a jelenlegi képek alapjan, de abból mar teljesen kinőtt, ami, nem baj, mert ezzel egyutt a beszélgetésnél azert kiderült, érett gondolkozás is tartozik a 20-as éveihez, ill. annak közepe felé. Privat véleményem, hogy picit talan idősebb mint a kiírás, de ez az érzés lehet csak az érettebb megnyilvánulásoknak köszönhető, es tévedek. Aki fiatal külsejű es "agyilag" érettebb lányt keres annak nagyon be fog jönni. De emellett nagyon jo a humora, es megerősítem az előttem szólókat, kicsit bolond is,(jó értelemben!) de ez aranyos... :)
    Na es akkor, a kulso... Frenetikus ikrek!! (Amira szerint enyhén gravitáló!) En nem mondanám kifejezetten, de ezen nem vesztünk össze, o maga picit elégedetlen a cicikkel. :) bimbók jol reagálnak. Az egesz lany formája, alkata a totális ideálom, törékeny, vekony, alacsony. Popsi is formás, szep kerek, egy elmeny volt markolászni. :)
    1-2 ízléses tetkoja van, ami engem egyáltalán nem zavart, sőt, ill. Diszkrét piercing koldokben es a nyelvben is, utóbbinak azert funkciója is akadt, de erről kesobb ;)
  • Action:

    Adtam magamhoz némi instrukciot még mailben a telefonos egyeztetésük utan, hogy nagyjából mire is számíthat nalam... amit jol tettem, hogy adtam mint kiderült, mert rettentően kiváncsiva tettem, es alig várta hogy lásson. :) - ezt a tényt még némi szkepticizmussal fogadtam, de az ott töltött ido alatt megerősítést nyert oszinte érdeklődése. Egyrészt jeleztem, en nem az ajtóstúl a házba rontó típus vagyok, es az elso kerdesem nem az, hogy merre a furdo, szeretek hangolódni, ismerkedni is...
    Megérkezésekor puszikkal köszöntöttük egymást, majd be lettem terelve a szobába, szépen elrendezte a kabátomat, mindössze egy melltartóban es egy bugyiban fogadott. Ejj... Nem semmi látvány volt. A feherneműt is kertem ne bonyolítsa agyon, mert az egyszerűbb fehernemuk szamomra vaditobbak es jobban bejönnek. Szep választás volt ez a rozsaszin szett :)
    Majd leültetett, es elkezdtünk dumcsizni, róla, rólam, mindenféléről, aztán hamar kiderült a szimpátiával itt semmilyen probléma nem lesz, ezt hamar meg is erősítette, es aztán jöttek a bók hegyek, mármint Amira részéről, es sajnos elég fura, de attól jott zavarba, hogy ennyire "jofej" vagyok... Most tenyleg nem magamat akarom fényezni, de ez azert jólesett, ugyanakkor elgondolkoztat, hogy sajnos akkor a többség milyen lehet, mert azt is mondta ez ritka...
    Bevezető dumcsi vége fele, elkezdtem magam kihámozni az oltonyből, amit szépen le tudtam tenni, közben mar némi kölcsönös simi is elkezdődött, de nem rohantam le, megolelgetett, meg puszikat adtunk egymásnak, ill. én a nyakára, nagyon kellemes illatú volt a bőre...
    Kaptam törcsit, ami szinten rendben volt, friss volt es jo nedvszívó, majd elmentem egy gyors zuhanyra. Ezt Amira mar megtette érkezésem elott.
    Visszatérve a szobába folytattuk még picit a dumcsit, de közben mar azert meg jobban ismerkedtünk. Itt esett szo a melleiről, hogy elégedetlen velük, es erre mondtam, hogy jo, hat látnom kell őket, hogy véleményt tudjak mondani, es atolelve mar ki is kapcsoltam a melltartojat. Iiiii.... Nagyon szep kerek cicijei vannak, puhák, jo... lehet tenyleg hajszalnyit gravitálnak, de teljesen ok. sőt, sokan szeretnének ilyet véleményem szerint...
    Ezután csokocskak jöttek es leültem az agy szélére, Amira előttem állt, es végig pusziltam, szinte mindenhol, hogy felfedezzem ezt a formás testet, lassan, szépen, ahogy a csillag megy az égen... meg is forgattam magam elott, majd szep lassan teljesen kibontva az én ajándékomat, lehúztam a bugyiját. Popsinal azert elidőztem, mert az nem semmi... Pont olyan amilyennek az ideálos nagykönyvemben megvan írva. :)
    Majd mar Amira szólt ram, hogy akkor jo lenne agyat is célba venni, ezen nem tiltakoztam, :) es ott estünk egymásnak. Talan egy kicsit tobbet csacsogtunk meg eközben is a kelleténél, dehát ha van kerdes en szívesen válaszolok bármire :P Visszatérve, szereti ha őt is kényeztetik, meg én a teljes kölcsönösség híve vagyok, de ma azt mondta enyém lesz ebben a főszerep, ugyhogy cicik csókolgatasa, kis nyelveszkedes utan, rögtön átvette az irányítást, célba is vett. Elkezdett ő is végigpuszilni, mindenütt, aztán kikötött LeMale juniornal, es nem teketoriazva 2 perc alatt vigyázba állított, hat a francia nyelvtant Amira tenyleg magas szinten tudja, volt egy kis jatek a piercinggel a nyelvében is, kezezést en kedvelem közben, ezt kérni is kellett, mert csak az ajkait használta, de azt profin. Hát mar itt nem tudtam, most mi legyen, kertem lassítson mert kivégez. Nagyon édes, es figyelmes közben, figyelte, hogy lesz jo, es lehetett irányítani is, ram merőlegesen térdeltettem, közben mar kezemmel en is elértem a popsit es a kis kelyhet, ami tenyleg elég kislányos, fazon klasszikus leszállópálya amugy, de a fontosabb részek selymesre vannak borotválva, szep nagyajkak kozott megbújik Amira pici csikloja. Kertem forduljon 69be, igy próbáltam en is nyújtani némi odaadást, de olyan szinten húzott fel, hogy most döntenem kellett, hogy akkor itt a vége, vagy még megnézünk legalább egy poziturát. Ugyhogy inkabb ez utóbbi mellett döntöttem. Kötelező vegyvedelem alkalmazása utan lovagolt picit rajtam ami szinten kellemes volt, de LeMale junior nagyon finnyás a gumira, igy kertem folytassa az NF-et, most szemből fordult, kicsit tudatosan szerintem pornósra is vette, azok a barna szemek tekintete közben... Halálosak!! Ujra kis 69be fordulás utan itt lett a vége, tenyleg kivegzos ahogy Amira a franciát műveli, es ebben a helyzetben hatalmas durranással elmentem a szájában. A lenyugvas levezetésére volt mar jobb élményem, ezt egy picit elnagyolta, de persze jo volt... Konkretan orgazmus pillanatában es utána par másodpercre szinte azt éreztem abbahagyta az izgatást.
    Ezután letörölgetett szépen, fertőtlenítő folyadék is akadt kéznél, full service :) majd a maradék időben tolem kapott egy kis masszázst, aminek ugy láttam nagyon örült. Ugy volt nem rohan, igy szépen komótosan is zártuk le a randit, no TP! Én még el fürdeni ujra, majd felöltöztem, kaptam inni :) és elbúcsúztunk, aranyos volt az ajtóban még megölelt. :)
  • Elszámolás:

    Telefonban tisztáztuk, az alaporat asszem nem is kérdeztem, mert elsőre az időben keves szokott lenni, ha ismerkedni is szeretnek, nincsenek extrák, minden alap, 1,5 ora en azt hiszem Bp átlaghoz nézve kicsit afelett van a viragcsokor szálainak száma.
  • Összkép:

    Gondolkoztam a beszi végleges besorolásán, ha nagyon szigorú vagyok, akkor JÓ, ha tenyleg mindent egyben nézek, akkor NAGYON JÓ. :) induljunk utóbbiról, mint a beszi eredeti besorolása.
    Amira egy nagyon aranyos, kedves, odaado, kicsit bolond, de humoros lany, a normal, valószínűleg megszokott menetrendből vélhetően kizökkentettem a stilusommal, hogy velem első randiként nála komoly hangsúlyt kapott az ismerkedős rész, dehát ettől (is) lesz BF, nem? :)
    Amit ki szeretnek emelni, hogy az egesz hozzaallasbol is a természetesség sugárzott, van mar "némi" tapasztalatom, de ehhez tudni, kell, hogy mindig kettőn áll a vásár... Ha bunkó vagy ne csodálkozz, hogy nem azt kapod amit en. Vagy egyáltalán bármit :)) mert erre is sor kerülhet Amiranal ha nem tudsz viselkedni...
    Természetesen ajánlom, annak aki kedveli a gyengédebb dolgokat es nőként tud bánni egy lannyal. Többiek inkabb kerüljek...
    Köszi a randit Drága. :) lehet még látjuk egymást ;)
Happy Massage