• Misty VIP

  • Beküldte:
  • Misty VIP reagálása

    Szió Csumpitasz!

    Köszönöm neked a szép beszit... remélem sok kis kalandunk lesz még, ha úgy vesszük már igen régóta ,,ismersz,, csak ne évente gyere és ígérem én se tűnök el! :D

    A csokit meg bepótolhatod, mert azóta is csokira éhezem! :))) De persze tudjuk jól nem ez a legfontosabb... ;)

    Csóóóóók!!!

  • Egyeztetés:

    Mint mindíg,telefonon és elsőre felvette,mindjárt le is foglaltam egy időpontot néhány nappal későbbre.
    Sokat nem kellett kérdezősködni,alaplapon minden ottvan.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem,nem kellett hozzá szoftveres segítség,ismerős a környék,sokat változott a kerület az elmúlt években,én ismertem a régi arcát.
    Tömegközlekedés is jó,a Nagyváradról a villamost ajánlom a bmv tulajdonosoknak :) Parkolás fizetős.
  • Helyszín:

    Új építésű társasház dupla kupu,dupla kód, olyan mint az Alcatraz, csak itt egy sokkal kellemesebb időtöltésre volt kilátás.
    A lakás kicsi,otthonos,barátságos,az ágy rendben volt nem nyöszörögtek az eresztékei,a fürdő......fogalmam sincs,azthiszem függöny van,talán kilépő is a kád előtt,tusfürdő.......fogalmam sincs,kit érekelt amikor kinn egy Tünemény várt!
  • Lány külseje:

    Ez az! Megláttam (ujra) és megállt a világ körülöttem,ugyan az a vékony,kecses alkat mint évekkel korábban finom bőrkötésben! Némi tuning,ami nagyon jól sikerült. Bombasztikus megjelenés!
  • Action:

    Picit beszélgettünk az elején a mi történt veled azóta kategóriából,tus,és jött az eksön! Finom csókokkal,lágy nyelv játékkal indult a randi,majd szokásom szerint én indultam felfedező utra,Dél csillagát kerestem megtaláltam és forrón üdvözöltem. Ujra csók és Ő jutalmazta meg finom szájával a felfedezőjét,időnként mélyen bevette,később egyre sűrűbben és azért se haragudott meg ha rászorítottam a fejét. Csodálatos volt!
    Több pozícióban adtuk bizonyságát a francia tudásunknak,egy fejlelógatós esetnél,váratlanul elkaptam a csipőjénél,felemeltem és így én állva,lábaival a nyakamban hoztuk a 69-es figurát! (nem a prágai tavaszra gondolok) Csak rövid ideig maradtunk ebben a formációban de elérte a pontozható időtartamot. Nem egyeztettünk előre,csak úgy jött az ötlet (amit korábban beterveztem de csak most jutott rá alkalom),még volt vendége délutánra is meg nehogy ott kapjak sérvet :)
    Majd gumi fel és elkezdődött a mindent bele akció sorozat. A lényeges figurák megvoltak,nem ez a lényeg hanem a szenvedély ahogy kivánja és akarja Misty hogy még-még-még. Ha már ott voltam,meg lehetőség is volt,némi sikosító felvitele után meglátogttam a hátsó bejáratot. Lassan ment,finom mozgással de végül is hoztuk a maximumot.Szokás szerint,NFVSZ befejezéssel adtam hangot a megelégedésemnek.
    Majd beszélgetés,simogatás és elindultam tusolni,Ö elkisért,szöveg ment tovább majd valamilyen hatásra ujra csókolózásba váltottunk,lassan lecsusztam a parkettra és úgy kezdtem ujra kényeztetni Dél csillagát! (szerintem nem hallattszott ki a folyosóra,jol szigetelnek a mai bejárati ajtók) Nekem nagyon bejön a punija,azok a finom,szopható nyalható ajkak.
    Ezek után folytattam volna utam a kád irányába de rámarkolt a dagadó férfiasságomra,muszáj volt érezni a torkát a makkomon,és jött egy ujabb gumi és a kedvenc pózomban (Ő oldalt feküdt én térdelve támadtam) még egy fergeteges menetet. Közben nézte magát a tükörben,és markolászta a melleit. A végkifejlet hasonló az előzőhöz,kicsivel hosszasabb kézimunkás segítséggel.
  • Elszámolás:

    Lényegesen kevesebb mint amennyit megér,még akkor is ha az extra lehetőséget is igénybe vettem!
  • Összkép:

    Nem emlékszem pontosan 3 évvel korábban voltunk együtt először. Mindegyik randevúnk ütősre sikerült (szerintem) eddig. Még nem volt hirdető akihez évekkel később visszamentem. Nem csalódtam! A hölgy egy kéjenc aki tudja mit akar akin látszik hogy imád kielégülni,akinek sose elég,élvezettel nézi az akciókat a tükörből (egy nagyobb nem ártana) mindent megad a partnerének és mindent akar tőle a sexben. Iszonyúan provokáló ahogy a fenekét tolja feléd, kár hogy verbálisan nem olyan kiivó. Alapból egy kis csendes fatal kislánynak tűnik,de egy igazi kéjenc nő van e mögött.
    Van még pár ötletem a jövöt illetően,egyeztetni kell a határidő naplóinkat.
    Minden tekintetben Istennői kategória,számomra FELEJTHETETLEN!
    PSI: utcára kilépve arcomba fújt a hideg januári szél,czippzár fel,kéz a zsebbe és egy olyat mondtam....ott maradt az ajándék csoki. Bocsánat ősz fejemnek!
Happy Massage