• Lynda

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Gyorsan ment, kedves volt a telefonban, mindent megbeszéltünk.
  • Megközelítés:

    Könnyű parkolni a ház mögött, de tömegközlekedéssel is nagyon könnyen megközelíthető. A XI. kerület központi részén van.
  • Helyszín:

    A lakás a szokásos panel, pici fürdővel, lesötétítve minden, a küszöbökre viszont Lynda felhívja a figyelmet :D A szoba megfelelő, van tükör is ahogyan kell, az ágy kényelmed, elég nagy.
  • Lány külseje:

    Lynda kb. 45 éves az alakja ennek megfelelő, kicsit mindenhol van rajta fognivaló, de alapvetően jó alakú hölgy. Aki a széparcú lányokat keresi ne Lyndához menjen, mert bár nagyon kedves de nem címlaplány. Viszont a testét nagyon jól használja és amiért én mentem maximálisan megkaptam. Lynda cicije szép nagy, viszont az évek meglátszanak rajta, jó fogású, bár gravitál, de a mellbimbók gyönyörűek, és szépen keményednek.
  • Action:

    Gyors fürdés után mire beértem már csak bugyi-melltartó kombó volt rajta, amit azonnal levett és az ágyra heveredett. A melleivel kezdtem játszani, amik remek módon keményednek akkorák + a gravitáció, hogy be lehet kapni egyszerre a két mellbimbót ha az ember megküzd vele egy kicsit. Ez nagyon finom volt, de mondtam neki hogy irány amiért jöttem, a spriccelés fausttal egybekötve.
    A puncija csodálatos, jó ízű és nagyon jól reagáló. Igazi kincs, az ember elveszik benne. Ő a melleit markolászta és erős sóhajokat küldött felém, és pedig egyre inkább nyaltam, majd egymás után tüntettem el az ujjaimat benne, ekkor már nagyon nedves volt, a lepedő alatta már sötét színű volt az élvezettől. Ekkor elértem a csúcspontig és az egész öklömet eltüntettem benne, amit heves helyesléssel fogadott, ki-be jártam benne, miközben nyaltam is ahol lehetett. Egyik kéz, másik kéz, 3 ujj, 4 ujj, ököl, 2 kéz 8 ujja, masszírozás belülről, stb. kb. 8szor spriccelt, egyre hevesebben, már nem hittem hogy még mindig tud. Kértem hogy akkor most a fenekében szeretnék elmenni. Kicsit előkészítette a farkamat franciával, amit jól csinál, de semmi extra, majd gumihúzás, majd egy kis síkosító. Egy csusszanással a fenekében voltam hátulról, és közben alulról egy akrobatikus mozdulattal az öklömet is eltűntettem benne. Ez azért nem volt ilyen egyszerű, mert a farkam erre kicsúszott, szóval volt egy kis matek, mire a farkammal a seggében az öklömmel a puncijában tudtam maradni, és elkezdődött a vágta, Ő egy újabb spricceléssel jutalmazott, én pedig telelőttem a gumit. Ezután fürdés és el.
  • Elszámolás:

    Korrekt *** volt ezért az extra szolgáltatásért, amit az ember azért kevés helyen kap meg így. A végén raktam le az asztalra.
  • Összkép:

    Aki szeretné ezt kipróbálni, menjen el hozzá, mert megkapja amit szeretne, persze nem szabad ajtóstól rontani a házba, de megfelelő előkészítéssel az ember mindent el tud érni!!! :D
Happy Massage