• Niki

  • Beküldte:
  • Niki reagálása

    Drága coworker! :)
    Örülök hogy kitartottál mellettem és sikerült összehoznunk a randit! Bízom benne hogy még lesz is folytatása! ;)
    Zavarba se leszel már, hisz ismersz, tudod mire számíts! :)
    Várlak vissza bármikor, addig is vigyázz magadra!
    Csóközön! :)

  • Egyeztetés:

    Telefonon beszéltük le az időpontot, ő veszi fel a telefont, a múló betegségének ellenére kedves hangja van :). Minden flottul ment, aznap még sms-ben fixáltuk az időpontot.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem, könnyen megtalálni, parkolóhely is akad, nem kell sokat keresni. Villamos az ajtó előtt tett volna le, ha BKV-val érkezem, szóval logisztikailag remek hely.
  • Helyszín:

    A környéket aki ismeri, kb tudja mire számíthat a házat illetően (körfolyosós). A lakás maga egy szobából és a fürdőből áll, a szobában egy hatalmas ággyal. Célnak szerintem messzemenően megfelel, pláne a hangulatos fényeivel. Fürdőben is minden ott van ami kelhet, többféle tusfürdő, szájvíz pohárral.
  • Lány külseje:

    Niki egy nagyon szép lány, a képek kb visszaadják a valóságot, de élőben meglátni azokat a melleket, arra előre nem lehet felkészülni.
  • Action:

    Résnyire nyitott ajtó, belépek, és meglátom Nikit aki lezuhanyozva, tip-top várt rám. Egy pillanatra szavam elakad, nem vagyok egy rutinos vendég, így nem igen készültem fel a fekete fehérneműben rám váró lány okozta pozitív sokkra. :)
    Pár rövid szó, törülközőt kapok és irány zuhanyozni, mikor visszaérkezésemkor az ágyon várt, leültem mellé, próbálta oldani lányos zavaromat, ami mondhatni jól sikerült, mivel hamar csókolózásba fordult a beszélgetés. Hamar lekerült róla a gyönyörű melleket takaró melltartó is, nagy örömömre, így részem lehetett abban a csodálatos látványban amit nyújtani tud a természet eme ajándéka. Rövid időn belül rátért a franciára, tart időnként szemkontaktust, kezeit is kicsit használja, nekem kifejezetten jó volt, úgyhogy nem is hagyhattam viszonzatlanul, így fordulás, és ő következett,amit szerintem jól is fogadott. Utána még kaptam egy kis franciát, majd gumi, és lovagolni kezdett. Kifejezetten jól csinálja, és a mellei nagyon szép látvánnyal ajándékozzák meg az embert közben :) Majd fordulás miszi, és onnan vissza paciba, a végén kérésemre egy NFVSZ-val végzett ki, aminek a csúcspontján egy pillanatra elfelejtettem a világot, és a létezésemet, hagyott lenyugodni, majd egy percre távozott a fürdőbe. Amikor visszajött, mellém feküdt, beszélgettünk, nagyon kellemes társaság, elképzelésem sincs mennyi időt tudnék vele elbeszélgetni, de meggyőződésem, hogy sokat.
    Beszélgetés után következett egy második, franciás felvonás, amit nem is igen vártam, hogy be fog teljesülni, mivel nálam elég ritka, hogy kétszer menjek el rövid időn belül, de ő mindent (!) megtett, hogy ez is egy ritka alkalom legyen, de sajnos nem járt sikerrel, és ez egyáltalán nem írhat az ő számlájára :)
    Időt nem nézte soha, én kérdeztem rá, hogy állunk, időm letelte után egy kb 10 perccel hagytam el a lakást, teljesen (ki)elégedetten.
  • Elszámolás:

    Tudomásom szerint (nem volt alkalmam még más lányt közelebbről megismerni) budapesti átlag, előre adtam (nem kérte előre), számomra teljesen megérte.
  • Összkép:

    Niki egy nagyon kedves, beszédes lány, akivel nem csak a szexet élveztem hanem, ha tehettem volna, reggelig elbeszélgettem volna az időt. Nagyon örülök, hogy ő volt az első lány, akihez eljutottam.
  • Webi megjegyzése:

    Eredeti beküldés dátuma: 2015-01-17 23:53:45
Happy Massage