• Aliz

  • Beküldte:
  • Aliz reagálása

    Szóval ilyen egy Zászlós úr féle beszámoló...nem rossz, nem rossz.
    Hallottam már róla, hogy van némi affinitásod a dologhoz, de ez volt az első amit olvastam, ugyanis szeretek saját kútfőből táplálkozni, és a saját fantáziámra hagyatkozni, hogy mi minden történjen egy-egy találkozáskor.
    Egy fórumban megírtam a magam kis élményét veled kapcsolatban, de az délutáni matiné ehhez a leíráshoz képest.
    Szinte pironkodva olvastam soraidat, de értem már miért szeretik férfitársaid a te beszámolóidat.
    Igazán örülök neki, hogy felejthetetlennek gondoltad a velem átélt élményt. Ez mindenképpen elismerés olyantól aki gyakorta veszi igénybe a kikapcsolódásnak e formáját.
    Írhatnám, hogy nem is sejtettem, hogy ilyen jól érezted magad...de ez nem lenne igaz. Amikor kinyitottam az ajtót és megláttál már tudtam: nyert ügyem van. Egy nő megérzi azt amikor tud hatni egy férfira. Persze ez oda-vissza dolog, de ezt te is tudod.
    Köszönöm, hogy itt voltál. Egy udvarias és előzékeny férfit ismertem meg személyedben.

  • Egyeztetés:

    A hirdetésére tán sosem figyeltem volna fel, de a sors kegyes volt hozzám, és egy korábbi beszámolók.hu gokart kupán összefutottunk, ahol megismerkedtünk, igen megtetszett mind külsőre, mind a kisugárzása. Kicsit már akkor beszélgettünk róla, hogy mit nyújt, aztán rákerestem ezen az oldalon, és a bemutatkozása, illetve beszámolói alapján kedvencnek jelöltem. Bár hangsúlyozta, hogy nem franciázik, úgy voltam vele, hogy nem érdekes, akkor is szeretnék Tőle egy erotikus élményt, így amikor eljött az idő, hogy meglátogassam, felhívtam, egyeztettünk még pár részletet, aztán kis csevi, meg chat, a minél alaposabb megismerése érdekében, és időpont foglalás következett online megerősítéssel.
  • Megközelítés:

    Budapest, XII kerület egy panorámás része, metró és villamos biztos nem jár arra, de buszmegálló 50 méteren belül van. Én a megszokott paripámmal, GPS vezényletével mentem, ami pontosan odatalált, szinte a ház előtt parkolhattam ingyenesen.
  • Helyszín:

    A budai panorámához méltó hatalmas, több lakásos, mégis családi ház szerű modern épület, mint kiderült, különböző irodák és szolgáltatások használják csak, így nincs kíváncsiskodó lakó, a jövés menés megszokott, senkinek nem tűnik fel, és senkit nem érdekel, kihez megy az ember. Az utcafront a felső szint, így lefele kellett menni, és már nyílt is az egyik ajtó, bebocsájtást nyertem. Maga a szalon egy több szobás lakás, kifejezetten erre a célra igényesen berendezve, a maszobában hatalmas matrac a földön, hangulatvilágítás, lágy zene. Fürdő pici, nem túl szerencsés kialakítású, beerőltettek egy kádat oda, ahova zuhanyzó jobban illene, viszont rend, tisztaság mindenütt, bőséges tusfürdő választékkal, listerine és műanyag pohár a megfelelő helyre bekészítve.
  • Lány külseje:

    Megismerkedésünk miatt meglepetés nem ért, vagyis hát még is, mert egy nagyon csábító kis szexi valami, meg egy falatnyi bugyi volt csak rajta, a lélegzetem majd elállt. Mosolygós, szép arc, szőke haj, formás mindenütt, a képeknek teljesen megfelel. Más lány ilyen külsővel simán eladja magát 26 évesnek, Aliz meg bevallja a 36-ot, amit fiatalos volta miatt nehéz elhinni.
  • Erotikus masszázs:

    Érkezésemkor puszival köszöntöttük egymást, majd átadtam a magammal hozott Milka csokit, és kabát-cipő levétele után a szobába húzódtunk. Itt folytattam a vetkőzést, közben alaposan kibeszéltük, hogy egy ilyen látogatáskor ki, mit szeret, ebben egyezik az ízlésünk, hogy ezeken a találkákon a hölgy kényeztetése is fontos. Közben kaptam egy törölközőt, majd kikísért a fürdőbe, ahol a kellő tisztálkodást elvégezhettem. Visszatértemkor hason fekve a matracon várt, már csak a bugyi volt rajta, formás popsiját felajánlotta, hogy volna e kedvem megmasszírozni. Örömmel tettem eleget kérésének, bár a simogatási területet eléggé kiterjesztettem, miközben javaslatára a bugyijától is megszabadítottam. Ami masszírozva, az puszilgatva is volt, lábait sem hagytam ki, amik szép lassan szétnyíltak, így a nyelvemmel a nemes testrészéhez is hozzáfértem. Talán ekkor hallgatott el először (előtte már kezdtem azt hinni, hogy a levegővételhez beszélnie is kell :D ), és jöttek azok a bizonyos sóhajok, amik egyértelműen arra utaltak, hogy igen jól érezte magát. Aztán a jobb hozzáférés érdekében megfordult, így kényeztetésében kibontakozhatott a nyelvem, és finom cirógatós játékba bekapcsolódhattak ujjaim. Lábait felhúzta, vállaim, majd hátamat masszírozta velük, mindketten roppant élveztük ezt a fajta kölcsönös kényeztetést. Kis idő múlva egy nagy sóhaj után kicsit feljebb csúszott, és megálljt parancsolt nekem, ezért kicsit hozzá bújtam, és a nyakától lefele haladva ismét hamar a célterületre értem, újra kezdődhetett ez a különleges pozíciójú lábbal történő hátmasszázs, természetesen a viszontkényeztetéssel együtt, amit Aliz részéről egyre erőteljesebb hangok kísértek, majd egy igen elégedett sóhaj, és újra feljebb csúszott, és ismét megálljt parancsolt. Kis simi, puszi után csak annyit mondott, hogy, 1:0 nekem, és részemről következett a hasra fordulás.
    Eztán finom, illatos olajt használva a lábaimat vette kezelésbe, kérdezve, milyen erősen szeretem, amire csak annyit tudtam mondani, hogy pont így. Egyre több olaj került rám, egyre feljebb jött, a hátamat lapockáimnál most már a kezeivel gyúrta át, miközben popsival, puncival egyre erőteljesebben csúszkált rajtam, érezhetően a maga örömével is törődve, ez valami fantasztikus érzés volt. Aztán hozzám bújt, és a fülembe súgta, hogy forduljak, így a levezetésnél folytatom.
  • Levezetés:

    Fordulás után folytatódott a csúszka, közben már nem csak puszit kaptam, hanem egy egy finom csókot is, aztán olajat csorgatott mindkettőnkre, én meg segítettem elkenegetni rajta. Megkérdezte, hogy szeretném a folytatást, amire az mondtam, ahogy neki a leg kívánatosabb. Így aztán Aliz továbbra is nagy élvezettel nyomta rám magát, csak itt már nem a gerincem nyújtotta neki a kemény vonalat, hanem a harcos, amit puncival minden oldalról körbesimogatott, majd a változatosság kedvéért lecsúszott hozzá, és finoman kezelésbe vette a környékével együtt. Kezdetét vette egy mesterien kivitelezett lingam masszázs, bőséges olajjal, érzéki simogatással, pont úgy ahogy a fórumokban már leírták hogyan profi, teljesen olyan volt, mint amit Gamboca barátom belinkelt egy videó megosztóról. :D Ez hosszú percekig tartott, felvitt a csúcs közelébe, de még lövés előtt szóltam időben, hogy álljon meg, és kértem a fordított csúszkát befejezésnek. Így aztán háttal ült rám, immár így folytatva az élvezkedést, cicivel és kézzel simogatott, időnként a 69 pozíciót elérve odatolta még a punciját egy egy csókra. Ezt már nem bírtam sokáig, kicsit lejjebb irányítottam, és a harcos a popsija ölelésében eleresztette a sorozatot, majd a derekánál fogva kicsit eltoltam magamtól, nehogy a kapufáról bepattanjon valami.
    Eztán mellém heveredett, előkerült silvia, és egy finom, puha takarításról gondoskodtak együttesen, mintegy utókényeztetésként. Ismét megkérdezte, innék e valamit, felsorolta a kínálatot, kérésemre ásványvizet hozott be, így még beszélgettünk kicsit, majd rákérdezett, kérek e csokit, megemlítve, hogy van egy Milkála. :D Kértem természetesen, én is szeretem, nekiláttunk, közben még egy egy huncut csók, érzéki simogatás, majd együtt mentünk zuhanyozni, ahol alaposan lemostuk egymást.
    Fürdés után öltözés, búcsúzkodás és távozás következett.
  • Elszámolás:

    Még egyeztetéskor tisztáztuk a csokor méretét, az óra valamivel pesti átlag alatt, viszont időarányosan kell számolni hosszabbítás esetén. Egy órát beszéltünk meg, fél óra hosszabbítási lehetőséggel, hogy meglátjuk, mit hozunk ki egymásból, de szerintem egyikünk sem arra számított, hogy egy óra alatt lezavarjuk a találkát. :) Érkezésemkor ezért megkérdezte, hogy mennyi időm van, én mondtam, hogy időm az van, de a lehetőségem másfél órát enged csak. Ezt picit túlfutottuk ugyan, de az elszámolandó maradt az Ő másfél órája, amit én felkerekítettem a máshol megszokott másfél órás átlagra.
  • Összkép:

    Kovi nem tudna Aliznál pornófilmet forgatni, mert az élmény a magas fokú erotika műfajába illik. Ha a szex a mindennapi táplálék, akkor Alizzal a kaland a romantikus gyertyafényes vacsora, válogatott finomságokkal, kaviárral, a legjobb borral egy hangulatos kis étteremben.
Happy Massage