• Jazmin

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettünk előre időpontot, a telefonban éreztem némi kimértséget, de a beszik alapján bíztam benne, hogy a helyszínen nem ilyen lesz és valóban.
  • Megközelítés:

    Marina part csücske. Kocsival vagy taxival célszerű, bkv-t nem tudom, de valószínű a váci úttól kell besétálni, parkolási leheteőségek elég korlátozott számban állnak rendelkezésre.
  • Helyszín:

    Marina part, luxus lakások. Akinek itt hiámyérzete lenne az már igazi sznobság. Nappali, szoba, fürdő. A kád oldalánál egy ablak, ami a szobával közös falon van, sokféle tusfürdő, türcsi szárítós radiátor, türcsik szépen bekészítve, szájvíz+kis poharak, padlófűtés.
    Szobában franciaágy. Az ingnek kaptam vállfát is.
  • Lány külseje:

    Arcra nem ilyenre számítottam, azt gondoltam egy igazi vadmacska lesz, de nem. Félrértés ne essék, teljesen rendben van, hosszú fekete haj, barna szemek, szép fehér fogak, selymes szolibarna bőr, csak ehhez az alakhoz képzeltem egy kicsit vadabb arcot, de ez legyen az én gondom. Magassarkúban szerintem magasabb volt, mint én.
  • Action:

    Megérkezésem után a nappaliban ültünk le beszélgetni, majd elmentem zuhanyozni.
    Ezután a szobában folytattuk egymás közelebbi megismerését, mintha egy első randi lett volna, beszélgettünk, cirógattam, simogattam, majd egy idő után mondta, hogy helyezzem kényelembe magam, mostmár ő is csinálna valamit. Hanyatt feküdtem és franciás kényeztetésbe kezdett. Bal kézzel támaszkodott a lábaim közé helyezkedve, jobb kéz a rúdon, száj a makkon, elég célravezetően franciázott, néha csak végignyalta a farkam, aztán szopogatta tovább, aztán kért egy még nagyobb terpeszt és igen hosszan és élvezetesen szopta a golyszikat, a kísérőhangok is igencsak beindítóak voltak, egy idő után kértem, hogy cseréljünk helyet és jó döntés volt, mert egy gyönyörű, frissen borotvált sima suncit találtam, amit nagyon jó volt kényeztetni, Jázminnak sem lehetett rossz, közben kitartóan szopogatta az ujját. Aztán kértem fejezze be, amit elkezdett, így az ágy mellé álltam, ő az ágyon térdepelve folytatta franciás kivégzésem, a mélytorkot a vastagságra való hivatkozással nem vállalta, jobb kézzel elég rendesen rádolgozott a szájmunkára, így sikerrel abszolválta a feladatot, bár a mennyiség kicsit meghaladta a képességeit. ;)
    A fürdőben tisztálkodás, majd konstatáltam, hogy már negyed órával az órán túl vagyunk és már egy megbeszélésen kéne lennem jóval arrébb, így a gyors távozás mellett döntöttem annak ellenére, hogy Jázmin marasztalt volna, de menni kellett. :(
  • Elszámolás:

    Utólag a konyhapultra, szóba sem került, teljesen korrekt. A marina parti átlag.
  • Összkép:

    Kellemes meglepetés ért, mert a test alapján egy dögös csajszira számítottam, helyette egy imádnivaló, kedves, mosolygós, jó humorú lánnyal találjoztam, akivel jó beszélgetni is. Asszem van még pótolnivalóm, de hozzá 1 órára is kevés menni, de no TP.
Happy Massage