• Misty VIP

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Misty VIP reagálása

    Kedves végre tudok reagálni :)
    Remélem látlak még mert eszembe jutottál! Ha leszel jelentkezz ám! :))))
    Csókol Misty!
    Ui.: Köszönöm a részletes beszit, az élmény nem tagadom nekem sem volt rossz :P

  • Egyeztetés:

    Nem a mostani volt az első találkozás, ezért már simán ment minden. Telefonon és SMS-ben történt. Már az első találkozó előtt is így egyeztettünk mindent csak akkor nem tudtam beszámolót írni, mert Misty hirdetése lekerült. Abszolút simán ment minden, szerintem nem volt nehéz elérni, igaz az időpont 1-2 napra előre jöhet össze, rendesen be van táblázva. Kedves, közvetlen a telefonban és mindenre készségesen válaszol.
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedéssel a Haller úton érdemes próbálkozni, busszal vagy villamossal. Autóval szintén a Hallerről lehet rákanyarodni a megfelelő utcára. Parkolni akár a ház előtt vagy a környező utcákban is lehet, vannak automaták és jól működnek, óránként 175-ért mérik a "szolgáltatást".
  • Helyszín:

    Ferencváros nagyjából teljesen felújított részén található a többemeletes, soklakásos modern társasház. Szép igényes hely, jól működik a kapucsengő, portással nem kell összefutni. Misty egyértelmű és világos utasításokat ad a bejutáshoz, nem akadály átjutni az ajtókon. lifttel fel a megfelelő emeletre és **** ajtó, amin belépve egy kis 1,5 szobás, klassz lakásba jutunk. Minden szinte új, nagyon igényes. A nappaliban immár kinyitható (vagy vmi olyasmi) ágy, az időközben Ashley-é lett szoba belsejét nem láttam, így nem tudom oda mi került az ágy helyett, talán a korábbi ülőgarnitúra. A fürdőben a mosdó mellett épp száradt a két elmosott vibrátor... meghozta a hangulatom a látvány. :-) Sok és jóféle tusfürdő van, de a sajátom mégjobb :-P így én azt vittem. Szájvíz is van pohárkákkal, viszont én inkább a fogkefét és fogkrémet preferálom. Közepes méretű, jó minőségű törölköző a jutalma annak aki alaposan letisztálkodik. Az ágyon friss lepedő várt - később sok kárt tettünk benne. :-)
  • Lány külseje:

    Aki látta a képeket, annak nincs mit hozzátenni. Pont olyan szép lány, mint ami a fotókon is látható, retus egy kicsi volt csak. Bomba alakja van a vékony csípőjével és méretes szilikonladbáival, amit fokoz a szép puha, szolibarna bőre. Szubjektív, de nekem nagyon tetszik hosszúkás arca. Rózsaszín, alig valamit takaró bodyban, necc combfixben és platformos szandiban állt ott előttem az ajtóban, frissen, illatosan. Nem akartam rögtön letapizni, mondtam hogy hidegek a kezeim, erre megfogta mindkettőt és határozottan a popsijára nyomta, miközben kaptam egy csókot. Kell még mondanom bármit? :-)
  • Action:

    Épphogy letettem a sarokban lévő kis bőrfotelbe a cuccaim, még ruhában az ágy széléhez húzott és csókolózni, simogatni kezdtünk. De hamarosan megálljt parancsoltam, hogy ne később, még jobban belemelegedve a jóba, kelljen fürdési szünetet beiktatni. Pár perc alatt végeztem a pancsolással, majd vissza az ágyra, ahol Misty már elterülve várt és azonnal le is birkózott. Tudtam hogy szép 1,5 órának nézünk elébe. Belefogott a lelkes szájmunkába, közepesen erősen, kis kézimunkát beiktatva, sokat csorgatva a nyálát. Nem tudtam mit forog folyton, egyszercsak belenéztem a falon lévő tükörbe és láttam, hogy magának tetszeleg tele szájjal.... :-) Csodás látvány volt, hát még az érzés. Áthelyezkedtünk a legjobb kétjegyű szám formációba, itt kicsit én is kóstolgathattam őt. Finom, élvezetes volt, de annyira jól franciázott közben és annyira izgatott, ahogy nézegeti magát a tükörben, néha a fenekére csap saját magának, hogy nem igazán tudtam arra figyelni amit én csinálok. Jó hosszasan élvezkedtünk, aztán előkerült egy szép rózsaszín esőköpeny, amit szájjal húzott fel rám. A krónikus gumiiszonyom még nem múlt el teljesen, de azért nem süllyedt el a hajó. Na de kérem, ekkor ami következett... urak, szó szerint le lettem teperve. Rám ült és csak lovagolt, lovagolt... amikor fel akartam ülni, hogy pózt váltsunk, ráfogott a csuklóimra és visszanyomott fekvő pozícióba. :-) Hagytam hadd élvezkedjen még, de aztán muszáj volt lassítani, mert simán kivégzett volna. Átfordultunk oldalra, na itt aztán újra csúcssebesség, toltam ahogy bírtam, ő meg izgatta magát kézzel, gyönyörködött a látványban a tükörben, néha megfordult és adott egy kis csókocskát. Szuper volt, csak szünetet kellett tartani, mert a két ágymatracot széttoltam és beestem a kettő közé. :-) Misty kiszabadított, megigazítottuk az ágyat, majd síkosítóért nyúlt és doggy-ban megkezdtük a finom popsizást. nagyon finom és pár perc tágulás után úgy vettem észre ő is élvezi. Hosszan nyomtuk így az ipart, belefeledkeztem és épp az utolsó pillanatban, de kiszálltam, gumi le és spricc mellre, arcra, szájba, mindenhova. Igen jóidő volt a lakásban, így rendesen leizzadtam, tusoltam egyet, majd összebújtunk, beszélgettünk a párnákra heveredve. Már jóideje társalogtunk éttermekről, szilveszterről, mindenféléről, mikor feltűnt, hogy a tv-ben szaftos pornó megy. Misty épp a csinos kis lábfejével nyomogatta a farkam és mondott valamit a tv-ben akciózó csajra, de igazából nem érdekelt, mert ő mellettem heverve utcahosszal jobb csaj, ráadásul komolyabb színvonalat képviselt mint a művésznő, ezért összegabalyodtunk és megismételtük az előző menetet.
  • Elszámolás:

    A végén hagytam az asztalon egy kis besegítést a rezsibe, ami arányban állt a bőven nem átlagos kaland színvonalával és tegyük hozzá azt is: Misty igényességével. Mindent tudtam már de azért biztos-ami-biztos a végén rákérdeztem, hogy az összekészített csomag megfelelő-e. 1,5 órás randink volt, így nem épp a legkisebb csomaggal készültem, de egyetlen százaléka sem volt haszontalan vagy túlzó. Mosolygott és nemhogy nem tessékelt ki az ajtón, de még csábító kis csókocskákkal marasztalt picit.
  • Összkép:

    Nagyon jól éreztem magam és abszolút azt hozta a randi amit szerettem volna. Ilyen szép, ilyen igényes, intelligens lányból, aki a mennyiség helyett a minőségre törekszik nem sok van. Remélem még elérhető marad jódarabig és nem tűnik el, mert az istennőm már jó ideje eltűnt és nem ad életjelet magáról így hamarosan kiadó lesz a bajnoki cím, de az újjal nem szeretnék ugyanígy járni. Márpedig Mistynek Cs..e és T..a mellett ott a helye a dobogón és erősen esélyes a posztra. Köszönöm ezt a 1,5 órát, minden perce megérte!
Happy Massage