• Lolita

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Lolita reagálása

    Köszönöm véleményed. Várlak vissza :)

  • Egyeztetés:

    Napközben jutott eszembe, hogy jó lenne végre meglátogatni. Délelőtt hívtam, és aznap délutánra meg is beszéltünk egy időpontot.
  • Megközelítés:

    Mivel egy kerületben dolgozunk, viszonylag könnyű helyzetben voltam. Mindig a tömegközlekedést választom, ez most sem volt másképp. A 4-es metróról még át kellett szállnom egy buszra, az viszont elég közel tett le a lakásához. A ház előtt viszont picit várnom kellett ld. lejjebb.
  • Helyszín:

    Lakótelepi panelházban van a lakás. Az épület előtt elég nagy a forgalom, mert több kis üzlet és padok is vannak a bejárat környékén. A lift olyan, amilyen, de szerencsésen feljutottunk (mivel nem felengedett, hanem lejött értem, és ő nyitotta ki a ház ajtaját is) vele. A lakásból láttam a folyosót, a fürdőt és a szobát. Otthonosan néz ki, és az állapotával is teljesen meg voltam elégedve.
  • Lány külseje:

    A képeken is látható, milyen kislányos és feszes testtel rendelkezik Lolita. A beengedés körülményeire tekintettel először farmer - fehér póló kombinációban láthattam, majd meztelenül is (még jó). Őszintén mondom, hozzá adott az élményhez, sokkal természetesebb volt, hogy utcai ruhában is megmutatta magát.
  • Action:

    A fürdést követően a szobába tértem vissza, ahol beszélgetni kezdtünk, és közben simogattuk egymást. Rajta még volt valami, én teljesen meztelenül ültem ott. Annyira zavarban voltam, hogy megkérdeztem tőle, megcsókolhatom-e? Innen viszont már egyenesen vezetett az út. Nyalogathattam a mellbimbóit, adtam pár puszit a tovább vezető úton, és rövid időn belül a puncijánál járt a nyelvem. Már nagyon vártam, hogy passzív résztvevője lehessek az eseményeknek, ezért visszaemelkedtem, és hátradőltem. Lolita egy kimondott szó nélkül tudta, mit szeretnék, és elkezdte szájjal kényeztetni a farkamat. Furcsa érzés volt, hogy egy kislánynak kinéző (mindemellett nagyon érett szexuális kultúrával rendelkező) hölgy ilyen természetességgel fogad magába. A zavarom miatt nem is voltam teljesen felkeményedve, gondoltam is, lépjünk tovább. Az óvszer felhelyezése után misszi, lovagló és doggy pózt is volt szerencsém kipróbálni vele. Teljesen feloldódott a kezdeti zavarodottságom, és sikerült el is élveznem. Az akció után egymás mellett feküdtünk még a hátra lévő időben, és nagyon nyiltan tudtunk egymással beszélgetni.
  • Elszámolás:

    A szokásos ajándékot tettem le a szobában a polcra a legelején, ahogy kérte. Az ellenérték tökéletes összhangban volt a kapott élménnyel.
  • Összkép:

    Remélem lesz még alkalmam találkozni vele. Kedves, közvetlen, szexi és tudja, hogyan lehet a férfit boldoggá tenni az ágyban. Az elköszönés után nagyon feldobott hangulatban sétáltam vissza a buszhoz, de közben még útba ejtettem az egyik boltot, hogy valamit igyak is az örömömre :)
Happy Massage