• Sylvi

  • Beküldte:
  • Sylvi reagálása

    Drága fordos33!

    Nagyon szépen köszönöm a kedves szavakat!
    Lenyűgöztél :)
    Nagyon jól éreztem magam!Örülök,hogy megismerhettelek,nagyon jó fej pasi vagy!
    Vigyázz magadra!
    Puszi

  • Egyeztetés:

    Kis kényszer miatt gyorsan kellett cselekedjem. Talán első csengetésre felvette. Kérdeztem, hogy 2 vagy 3 óra múlva tudna-e fogadni. Ami nekem jó akkor jó neki is mondta ő. Általában min 2 nappal előtte szoktam egyeztetni, mert reggeli órákban szeretek menni. Korán reggel meg, nem elérhetőek a lányok általában. Telefonba tőszavakba 2 idő intervallum mennyi az annyi és már repültem is az autópályán a megadott utca és házszám felé.
  • Megközelítés:

    Mész a városból kifelé autóval az Üllői úton a 73 szám környékén lefordulsz na ott van. De nehogy elbambulj, mert van ott egy templom is és ott nem azt kapnád amit szeretnél. Kifele praktikus, mert meggyónhatod a bűnödet.
    Egyébként pontos címet adott. Parkolóhelyet kicsit keresni kellett, de volt. Ha spórolni akarsz akkor fizess az automatának, mert a mellényes emberek többet kérnek csekkecskén. Az Üllöi úton gondolom busz is elfér, tehát azzal is mehetsz. A Corvintól sincs messze.
  • Helyszín:

    Kis utca nem oly régi emeletes háza emeletére kell fel futni, ha hajt a vágy. Jó környék és sokat javult az elmúlt 20 évben amióta nem jártam arra. A lakásról. Vagy mert izgulós vagyok, vagy mert tényleg nem érdekel csak annyi, hogy tiszta volt és mindenhól rend. Kád függönnyel, volt 2 vegyi anyag külső-belső mosásra. Nem rég olvastam, hogy valaki kényes, hogy milyen a tusfürdő. Akik aggodnak itt is volt párféle. A szoba kevés berendezési tárggyal egy kicsit nyögdécselő ággyal, ha heveskedsz. Távozásom előtt volt valaki a másik helységben, de diszkrét lakótárs lehetett.
  • Lány külseje:

    Érdekes volt, mert a kicsit mélytónusú hangja alapján elképzeltem milyen lehet és kicsit olyan is volt. Valami pirosas alsó és felsőben fogadott, mint a képein látszik. Azért nem írom, hogy bugyi, mert nem vagyok benne biztos. A mell az tuti nem kisebb, mint a kiírásban és természetes. Jó volt később markolászni. Kezdtem elszokni a szilikon nélküli ciciktől, ő egyik szempontból azért is volt a kedvencek közé rakva. Tetko van itt ott. Szemüveg hiány és a rovásírás miatt nem tudom a vers szövegét. Nem vagyok híve a mintáknak, de amiig nem akad bele a kezem, engem nem zavar. Ja így utólag a képeknek megfelel. Nem ért csalódás, pedig mielőtt elindultam hozzá csak a telefonon néztem meg róla 1-2 képet. A magasság és súlyból az alakot lehet tudni.
  • Action:

    Elsőnek voltam ezért is természetesen egy kis beszélő. Még jó hogy az ölébe tartotta a törölközőt, mert furcsa, hogy egy szinte meztelen nő űl velem szembe. Olyan ruhátlannak tűnt. Egy idő után fürdőbe ki. Nem tudom ki hogy szokta meg, de én becsuktam az ajtót. Tehát itt akció nem történt. Az ágy közepére pattantunk térdelve és egy jó nagy öleléssel kezdtem, mert nagyon jól esett már ez is. Lehet sűrűbben, kellene járnom. Puszilgatás simogatás. Mint utólag levélben megkérdeztem a ronda képem miatt maradt el a csók csata vagy miért? Nos én nem erőltettem ő meg ezek szerint nem egy csókolózós fajta. Amikor a popóját elkezdtem markolászni ami nekem lehet a mellnél is izgatóbb elkezdett ágaskodni a lógóm. Ez lehet nekem jó tapasztalat, mert ha egyből ráveti valaki magát a picuromra az nem okoz ilyen gyorsan vérbőséget, mint a popo cici masszírozás. Elfáradtam. Mármint az írásban. Befejezem. De akkor minek kezdtem el mi ? Ha pont a lényeget kihagyom. Nos. Hanyatt fektetem és puszilgattam a finom sima bőrét. Főleg a melleit ami tök jó érzés, amikor keményednek a bimbó környékén a természetes didik de bőven lehet gyürkézni. Haladtam lefelé amiig meg nem érkeztem a lábak közé. Szép fiatal nunus fogadott. Nyelvel és kevés ujj bevetésével tettem a jót. A feszülés a sóhajtozások a fejem összeszorítása közben azon gondolkoztam, hogy úgy látszik sikerül neki élvezetet adni. Most, hogy így leírom lehet ha valaki sikerrel jár kevesebb rózsaszál is elég lenne a vázába. Hiszen ő is élvezi. Nekem jó volt az biztos. Ő következett mondtam, hogy nem akarom elengedni, legyen 69, de mondta most ő érzékeny, mert jó volt ezért egy kis kézimunkával francia következett. Nem mély torkos nem is tanultunk nagyon franciául, mert megbeszéltük jöjjön a gumi. Lovaglás a számban a melle, kezeim a fenekén. Kedvenc pozitúra. Majd felguggolt és egy festői látvány a kukim benne és ő fel le fel le fel le. etc. Mivel gondoltam így lehet lassú lesz a tempó misszibe fordultunk és lehet kicsit gyorsan és erőteljesen addig toltam, amíg elmentem. Már mint úgy. Még maradtam egy kicsit rajta egy kis mell csókolgatás, majd mellé feküdtem és ő megszabadított a gumi öltözéktől és letörölte a dolgozót. Beszélgetés a rövid zuhany előtt és öltözés közben. Az órám csatja széteset és ott guggolt térdelt előttem meztelen a földön. Ez érdekes volt.
  • Elszámolás:

    Pár órával a tali előtt beszéltünk róla ezért nem felejtettem el. A kocsit felforgattam, hogy tudjak pontosan annyit adni, amit a szobába érkezésem után a szekrénykére tettem, ami távozásomig ott maradt. Szerintem annyi amennyi szolgáltatást kaptam.
  • Összkép:

    Más mint akiket eddig meglátogattam. A változatosság gyönyörködtet. Kedves, aranyos, barátságos. Ekkora természetes cickókat érdemes időnként kezelésbe venni. Újabb jó élménnyel gyarapodtam. Megjegyzés (az írás szerintem tovább tart, mint a sex.)
Happy Massage