• Sisy

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettünk, a tájékoztatás korrekt volt. Megszoktam, hogy van körülbelül 1 órám odaérni a tetthelyre, így kicsit szűkös volt a fél óra, de pontosan odaértem.
  • Megközelítés:

    A tetthely Óbuda egy ismertebb, forgalmasabb útja melletti társasház. Tömegközlekedéssel megközelítőknek fel kell készülni egy jó 10 perces sétára, mert a közvetlen közelben nem áll meg semmi. Autóval érkezőknek érdemes a szomszédos utcát választani a parkoláshoz, hely mindig van, ingyenes.
  • Helyszín:

    A társasház régi, tégla épület, kb. 5-6 lakással egy emeleten, amik nagy része garzonlakás lehet. Amikor érkeztem és amikor távoztam volt mozgás, de szerintem csak így jött ki a lépés. :) A garzon maga nagyon otthonos, meghitt, ideális a rosszalkodáshoz, csak ő vár. A fürdő a konyha egy részének leválasztásával lett kialakítva, így jakuzzi méretű kádra ne számítson senki, viszont van négy fajta tusfürdő, ami közül választhat az ember fia és van szájvíz a mosdón. Zuhanyfüggöny nincs. (Miért nincs?) A szobában van egy nagy franciaágy, engem ez a része jobban érdekelt és hangulatos a berendezés. Ottlétemkor relax-zene vagy rádió helyett a TV ment, engem nem zavart, ha kértem volna kikapcsolja vagy berakott volna zenét szerintem.
  • Lány külseje:

    Élőben is teljesen egyezik a képekkel, igazi filigrán milf, kedves az arca, tehát aki szereti ezt a típust, annak ajánlom személy szerint. Vékony a hölgy, így nincsenek megereszkedett mellei, hanem tenyérbe illő cickók, izgatásra "bimbósodik", a feneke szintén megmarkolni való picike, a bőre kellemes tapintású. A lábai csodásak. Engem szemüvegben fogadott, ez nekem mindig bejön és végig viselte.
  • Action:

    Szerencsés időben megérkezésem után egyeztettünk, nem fixáltunk időt, de sejtettem, hogy 1 órát fogok maradni, program tekintetében rábíztam magam, kérte, hogy ha valamit máshogy szeretnék, szóljak majd nyugodtan. A tusolás után kérte, hogy heveredjek le, elszaladt egy pár percre a fürdőbe, én ádámkosztümben vártam visszaérkezésére az ágyon, ő hozzám öltözve tért vissza. Lingam masszázzsal kezdett, amihez még ezelőtt nem volt szerencsém, nem bántam meg, laikusként úgy írnám le, mint egy farok masszázst kézzel, plusz "körítés". Ezzel a technikával kőkeménnyé varázsolta az ezredest secc-pecc, majd a végén vad szopásba kezdett, amit jól csinál, de vannak nála sokkal nagyobb furulya művésznők is. Rápróbáltunk egy prosztatamasszázsra is, de azt kérésemre inkább hagytuk. Amikor már kezdtem nagyon ráindulni az eseményekre, elkezdtem bebarangolni a testét a számmal és a kezemmel, amire nagyon jól reagált, egyből csúcsosodtak azok a formás bimbók és nedvesedett a puncija. Fölém helyezkedett és 69-ben folytattuk az izgatást, majd kértem a védőfelszerelést és mire észbe kaptam már lovagolt is rajtam, kiéhezve, ösztönösen, mindkettőnk örömére. Mint előzőleg, most is miután elment pózt váltottunk, bár nem volt más választásom, mivel felszólított, "dugj meg hátulról!", így doggyban folytatódott a szexcsata, egyszerre élveztünk ebben a pózban el, hagyott kicsit lenyugodni magában.
    Beszélgettünk, verbálisan is próbáltuk megismerni kicsit a másikat a maradék 10percben. Szoros volt az ütemterve, így pont egy óra után távoztam.
  • Elszámolás:

    Sietnem kellett a randinkra, így nem váltottam fel ***, ez az én hibám, az hogy nem tudott visszaadni az pedig úgy gondolom az övé, két "bűnös", de megoldottuk természetesen. Az ***pesti átlag, a szolgáltatás minősége nagyon jó. Extrákat nem vettem igénybe, így azokról nem tudok érdemben nyilatkozni.
  • Összkép:

    Bevallom, a közelben kerestem elérhető hölgyet időszűkében és a képek alapján ráindultam, szóval nem nyálaztam át az összes beszit részletesen és telefonon sem érdeklődtem sokat, kicsit vakrandisan indult a dolog, viszont szerencsém volt vele. Nagyon korrekt ***, amit csinál azt profin és odaadóan csinálja, olyan bf feelinggel vegyülve picit. Köztünk meg volt az összhang, továbbá kiválóan tud hangolódni a vendégre, így kellemesen töltöttem el nála az időmet, ajánlani tudom.
Happy Massage