• Jázmin

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon reggel hívtam, 1 órával későbbre már tudott is időpontot adni. A telefonban (is) végig kedves és segítőkész volt.
  • Megközelítés:

    Kocsival és BKV-val is egyszerű. Kocsival a közel ingyenes parkolási lehetőség van, amit Jázmin is elmond. BKV esetén a villamosmegálló nem messze van a lakástól.
  • Helyszín:

    Újszerű, a célnak tökéletesen megfelelő ház. A lakásban - ahogy láttam - egyedül dolgozik Jázmin.
    A fürdőszoba tiszta, tusolóval felszerelt, benne szájvízzel, kellő hellyel a pakoláshoz és több tusfürdővel.
    A szoba hangulatos félhomályba burkolózott, benne egy piros lávaköves lámpa szolgáltatott kis fényt. Nagy, kényelmes ágy, székek biztosítják a kényelmet, halk zene pedig segít az ellazulásban.
  • Lány külseje:

    Ahogy a képeken is látszik, Jázmin egy igazi, pornósztáros bombanő. A korábbi beszámolókat tudom csak megerősíteni, hogy acra nem egy "szende kislány", abban is hozza a pornós feeling-et. Nekem maximálisan bejött :-)
  • Action:

    Megérkeztemkor szexi fehérneműben, puszival fogadott és a szobába kísért. Rövid csevej után kaptam egy nagy törölközőt és irány tusolni.

    Miután visszaértem, leültem Jázmin mellé az ágyra és pár szó után már simogattuk, csókolgattuk is egymást. Jázmin karja és nyaka után hamar a kemény, hatalmas melleihez értem, ahol persze hosszasan elidőztem. Közben Jázmin sem volt rest, egyre lejjebb fókuszált, mígnem elért a már merevedő "ezredesig", amit gyorsan el is tüntetett mennyei ajkai között. Én tovább ültem az ágy szélén Jázmint simogatva, míg ő mellettem térdelve, pucsítva játszott a szerszámommal. Kis idő múlva felkeltünk az ágy mellé, Jázmin elémguggolt és úgy folytatta a NF-t. Szívesen csinálja vadul, de nagyon gyorsan vált át gyengédebb játékra, ha szól neki az ember.
    Mikor már látta, hogy nem nagyon bírom, továbbra is előttem guggolva megfogta két kezével a combjaimat és kezezés nélkül "kivégzett", szexi ajkai között lett végem.

    Kis technikai szünet után lágy masszázs következett, amely közben hosszasan elbeszélgettünk. (A profi masszázs nem is szerepel az adatlapján, de ennek ellenére kellemes hátmasszázst kaphat nála a vendég.) Nagyon jót lehet csevegni Jázminnal, a képek láttán nem is gondolná az ember. Ezen a téren is csak pozitívat lehet szólni róla.

    A masszázs után hátra fordultam és Jázmin már rá is vetette magát a még lankadó tagomra. Ügyes, profi ajkai hamar keményre varázsoltak. Mivel már nem sok időm volt, gumit kértem és misszionáriusban be is bújtam Jázminba. Itt Jázmin nagyon jól nyújtotta továbbra is a pornós feeling-et, sóhajokkal, szexi szöveggel. A misszinárius póz után kicsit lovagolt rajtam, majd vissza misszináriusba és így is lett végem - a feszes melleinek simulva - másodszor is.
  • Elszámolás:

    Szokásomhoz híven - bár nem kérte - előre leraktam az asztalra. Az ajándék kicsivel a pesti átlag feletti, egy messze pesti átlag feletti szolgáltatásért.
  • Összkép:

    Maximálisan meg voltam elégedve Jázminnal. Akik egy pornós találkozóra vágynak, azok mindenképp Jázmint válasszák :-) A barátnős feeling kedvelők viszont lehet, hogy nem azt kapják, amit szeretnének - bár Jázmin minden kívánságot igyekszik teljesíteni.
Happy Massage