• Amanda

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egy szép vasárnap reggel hívtam, miután Amanda, jó szokása szerint, kora reggel beállította, mikor lesz elérhető. Nem először találkoztunk, úgyhogy nagy egyeztetésre nem volt szükség. Akit érdekel, az első találkánkról is írtam. Megbeszéltünk egy kora délutáni időpontot. Azt már tudtam korábbról, hová menjek.
  • Megközelítés:

    Továbbra is három perc sétára a Kosztolányitól. Én ezúttal a kedvetekért a 49-es villamost teszteltem. Jelentem, működik.
  • Helyszín:

    A kapukód nélküli kapu még mindig nagy kedvencem. A házat annak ellenére nem sikerült megfigyelnem, hogy már jópárszor jártam itt. A lakás se nőtt meg, még mindig apró.

    A ruháknak van szék, a zsebemben talált tárgyaknak asztal. A franciaágy kényelmes. Elég fény, hogy gyönyörködhessek. A helyhiány okán a fürdő közepére helyezett mosógép kissé vicces, de minden tiszta és működik. Több tusfürdő, mint ameddig én számolni tudok. A negróízű szájvizet sajnos leváltotta egy sima mentolos. Azt hiszem így most újabb húsz évig hiányolnom kell ezt az ízt.

    Egy helyreigazításnak is helyt kell adnom az előző beszámolómhoz képest. A lakást Amanda egyedül használja. A korábbi dezinformáció csak a gaz imperialista propaganda hatására kerülhetett az előző beszámolómba.
  • Lány külseje:

    Továbbra is gyönyörű. Magas, vékony, hosszú combú, kecses teremtés. A cicik pont olyan szépségesek, mint a mellékelt képen lévő melltartóban. A pici feszes miniruha nem nehezíti meg a kedves emlékek felidézését. A bugyi mintha most is elmaradt volna.
  • Action:

    A fürdőből kilépve már tudom, hogy meztelenül vár majd az ágyon. A várakozástól már félig merev vagyok. Mellételepszem, hogy csókolhassam. Határozottan visszacsókol, öleli a nyakam, hogyha kissé elkalandozom visszahúz egy újabb csókra. Közben azért újra felfedezem számmal a nyakát (kicsit csikis), az apró mellbimókat (ezt élvezi), kezem távolabbra is barangol.

    Kisebb helyezkedés és ezt kihasználó ölelkezés után fekszem az ágyon és valahogy a szájában kötök ki. Kérem, hogy szép lassan csinálja, hogy sokáig élvezhessem. A kis huncut a szemembe nézve nyalja végig a lécet, amióta tudja ez milyen hatással van rám. Élvezkedem, legfeljebb egy csók erejéig szakítom meg a játékát.

    A fordított felállás ötlete is tetszik neki, úgyhogy ő a hátára fekszik, lábait szétnyitja, én pedig az ágy szélénél közéjük navigálok. Kezdetnek finoman, majd egyre aktívabban nyalom a szokásostól eltérően picit borostás puncit. Ő ezt halkan élvezi és meg-megszorítja a kezemet közben. Egyre sűrűbben nedvesedik, de ahogy jelezte előre is, most nem megy el.

    Franciával tarkítva gumit húzunk, majd először nagyon lassan teszem be az extra szűk kis puncijába papás-mamás pózban. A kezdeti lassú ütemet gyorsítom. Közben összebújunk, csókolózunk, simogat. Néhány gyors lökés, megint néhány lassú, majd újra. És újra. Az erősebb lökések egyre hangosabban tetszenek neki is. Épp rávenne, hogy jó alaposan dugjam meg kutyusban is, ami korábbi emlékek alapján nagyon is kedvemre lenne, de sajnos egy óvatlan pillanatban túl későn fogom vissza magam, úgyhogy kissé hamar bevégzem. Sebaj, bepótoljuk.

    Kis tisztálkodás után szorosan összebújunk. Hosszasan beszélgetünk és cirógatjuk egymást. Egyszer sajnos ennek is vége van, ekkor kapok még egy pohár vizet és felöltözöm. Amanda még ölel, még csókol, alig enged. A búcsúcsókjainak hatására a farkam már megint áll a nadrágomban. Átfut a fejemen, hogy mi lenne ha előről kezdenénk az egészet, de aztán erőt veszek magamon és nagynehezen elköszönök.
  • Elszámolás:

    Előre az asztalra mint eddig mindig, hogy aztán ne kelljen vele foglalkozni. Pesti átlag Budán. A kedvesség átlagon felüli.
  • Összkép:

    Odaadó és kedves. Figyel a vendég kívánságára és emlékszik az apróságokra is. Pár alkalom után kezdi azt is jobban megmutatni, ő mit szeret. Én határozottan értékelem a sok gyengédséget. Megyek még.
Happy Massage