• lilike

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Első telefonhívásommal nem sikerült elérni. Kb. egy órával később csörög a telefonom és meglepetésemre Lilike keres. Eddig még senki nem hívott vissza (nem kértem sms-ben, hogy hívjon ha ráér), ráadásul az első próbálkozás után. Ez nagyon pozitív. Természetesen kinyomtam és két perc múlva én hívtam. Nagyon kellemes hangja volt a telefonban, tájékoztatott. Két nappal korábban kerestem, mint ahogy menni akartam. Mondta, hogy elég aznap reggel hívnom az időponttal. A biztonság kedvéért másnap írtam sms-t is.
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedve mentem. Lehel térre metróval, majd 14-es villamossal a Róbert Károly körútig. Innen 3 perc laza séta. Kapuban telefonáltam, kért öt percet és beengedett.
  • Helyszín:

    Új építésű lakóház, teljesen kulturált. Kapun bejutás után a félemeletre kellett mennem. Nem egyértelmű, de a lépcsőn az első szint ahol lakások vannak. Megkerülve a lépcsőfeljárót, folyosó végén nyílik az ajtó. A lakás teljesen rendben volt. Modern stílusú, kellőképp tágas. A hálóban kényelmes franciaágy a végében nagy tévé (amin épp pornó ment). Fürdőben kád és zuhany. Felszereltség rendben, bár a törülközőm kissé már elhasználódott az "évek" során és elég kicsi volt, vagy én vagyok túl magas, ez előfordulhat.
  • Lány külseje:

    Kellemesen magas leányzó, ami nekem kifejezetten jó is volt. Szép arcú, hosszú sötétbarna hajú. Formás, pici, ingerlésre igen hegyes cicik. Kerek popó, szép combok. A hasa pedig olyan amilyen.
  • Action:

    1,5 órára érkeztem. Egy szál tangában nyitott ajtót. (Én nem rajongok ezért, de nem volt semmilyen kérésem) Beinvitált, hirtelen bepárásodott a szemüvegem, odaadtam, hogy gondoskodjon róla. Bementünk a hálóba. Sokat nem beszéltünk, kérdezte milyen sűrűn látogatok lányokat. Gyors vetkőzés, kezembe nyomta a törcsit és megmutatta hol kell tisztálkodni. Visszatértemkor az ágyon feküdt hason. Melléheveredtem és elkezdtem simogatni. Fenéksimit kért, amit szívesen teljesítettem, néha rácsúszva a puncira is. Mozgatta, tolta a popsiját. Közben megkért, hogy szabaduljak meg végre a törölközőtől. Puszilgattam a popsit, hátát, nyakát egészen a szájáig. Csókoltam a száját, illetve csókoltam volna, de nem igazán engedte-akarta. Ez engem meglepett, kissé de továbbléptem. Közben szépen markolászta a farkamat, golyókat finoman. Kemény is lettem tőle. Lassan fejjel is közelített a farkamhoz. Puszik végig rajta, golyók finom csókolgatása, vissza farok végére, csókok, kis nyalogatás, de csak éppen hogy bekapta a végét. Ez nem igazán tettszett. Nyúlt a gumiért felrakta, hátradőlt és húzott magára. Belementem. Hamar el is akartam durranni, de visszafogtam magam. A lábait a nyakamba vettem, így nyomtam, miközben ő magát simogatta. Közben alig vette le a szemét a tv-ről, amiben ugye pornót nézett. Biztatott, én néha visszafogtam magam de egy idő után kiszálltam belőle, letéptem a gumit és kértem hogy verje ki. Készségesen teljesítette kérésem, majd elcsodálkozott a mennyiségen. (Úgy látszik átlag feletti mennyiséggel hintem be a lányokat, mert már más is meglepődve nyugtázta). Törölgetés, inkább neki. Majd próbáltam utalni egy közös fürdésre. Annyival rázott le, hogy menjek előre. Fürödtem, egyedül, mert nem jött utánam. A második fürdést a törölköző már egyáltalán nem tudta felszárítani rólam rendesen. Visszamentem a hálóba, megcsörrent a mobilja, amit sürgősen fel kellett vennie. Kirohant a szobából telefonálni, majd elintézett még egy időpont egyeztetést. Visszajött és közölte, hogy ha nem akarom nem kell maradnom 1,5 órát. És milyen jól érezte, hogy nem akarom. Öltöztem és eljöttem, illetve egy pillanatra visszamentem, mert ott hagytam a szemüvegemet, amit rá bíztam.
  • Elszámolás:

    Teljesen korrekt, egy órára járó ajándékot a végén raktam a tv elé. A pesti átlag, amiért viszont szinte mindent megkaphatsz.
  • Összkép:

    Én sem voltam jó passzban, munka és egyéb gondok nyomják a vállamat. Ezért ez is közrejátszott abban, hogy nem sikerült úgy a találkánk, ahogy szerettem volna. De sajnos ő sem tett semmit, hogy oldódjak és ellazuljak, sőt csak rontott a helyzeten.
    Ha minden rendben a két fél között, akkor biztos kellemes időtöltés Lilike társasága, de így csak a "Lehetne jobb" kategória.
Happy Massage