• Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Viszonylag könnyen ment, második próbálkozásra felvette, egyeztettünk is időpontot aznap délutánra.
  • Megközelítés:

    Egyszer már voltam itt, így nem volt nehéz megtalálni a helyszínt, autóval és tömegközlekedéssel is egyszerű a megközelítés, parkolóhely van bőven, de fizetős.
  • Helyszín:

    Felújított lakás, jó nagy, tágas, fürdőszobában tusoló és kád is van, megfelelő volt minden, de hát nem a lakás miatt mentem, így letusoltam és már sétáltam is vissza a tetthely felé.
  • Lány külseje:

    Külsővel semmi gond, szép, formás leányzó, pocakon látszik a baba, de nem zavaró, arcra is szép! Előttem már kiemelték a formás popsit, ezt csak megerősíteni tudom
  • Action:

    Hát... itt már azért gondban vagyok! Ott kezdődött a történetünk, hogy egyszer már le volt beszélve egy randi még régebben Lilikével, dehát mire odaértem, ő elment valami fotózásra, amit kb 3 órával azelőtt még nem említett, így hát maradt nekem valami barátnője, aki kicsit sem volt kedvemre való, de más lányt már nem volt időm keresni, így gondoltam egynek jó lesz! Nagyon sajnáltam, hogy nem tudtam akkor Lilikével találkozni, így gondoltam csak megpróbálom mégegyszer! Hát... inkább ne kísérleteztem volna! Az egész együttlét alatt ásítozott, de mondom oké, biztos fáradt! Visszaértem a tus alól, hason fekve várt, simogattam a popsiját, majd kicsit később elkezdett franciázni! Az előttem emlegetett kellemes, fantasztikus francialeckének közelében sem volt, inkább csak kézimunka, meg néha bekapta a végét, aztán csak nézegette, amit nem nagyon tudtam hova tenni, kezdtem azt hinni, hogy valami baj van vele, nem tudom azóta se! Később mondta, hogy nincs gond, csak meglepődött, mert hogy ide csak "olyanok járnak, akinek kicsi van". (Nincs extrém méretem) Így mivel nem láttam az aktivitás javulását, gondoltam megpróbálom én, de nem hagyta, visszahúzott! Később meg is éreztem, hogy miért... Kaptam gumit (ami persze félig se jött rám), majd szemből pillanatok alatt elmentem, mert már nagyon rá voltam készülve, hogy megkaphatom! Így még beszélgettünk egy kicsit és az előtte megbeszélt 1 óra helyett mondta, hogy ha gondolom, maradhatunk fél órában! Én is így gondoltam, így eloldalaztam! Sajnos nem tudom, mi volt a gond, én egy kicsit csalódtam, a beszámolók alapján sokkal jobbra számítottam! Lehet, hogy velem volt a baj, vagy csak nem működött a kémia, de így sajnos ennél jobb értékelést nem tudok adni, mivel 2x is pofára estem! Sajnálom, mert nagyon szép és okos csajszi és lehet, hogy tényleg csak rossz napja volt, így ez a beszámoló ne tartson senkit vissza attól, hogy meglátogassa! Lehet, hogy mással máshogy megy minden!
  • Elszámolás:

    Korrekt, Pesti átlag, utólag lerakva! Annyi, amennyit a telefonban mond, popsit is szerettem volna, de arra már rá se kérdeztem!
  • Összkép:

    Sajnos a fent említettek szerint nem volt túl aktív, így én nem hiszem, hogy megyek még! Aki gondolja, próbálkozzon azért nyugodtan, ez csak egy eset a sok közül!
  • Webi megjegyzése:

    Sajnálom, mert nagyon szép és okos csajszi és lehet, hogy tényleg csak rossz napja volt, így ez a beszámoló ne tartson senkit vissza attól, hogy meglátogassa! Lehet, hogy mással máshogy megy minden!
Happy Massage