• Niki

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Niki reagálása

    Szia kis ezermesterem. :)
    Köszönöm a szép szavakat, örülök hogy a kis "kicsapongásaid" mellet rám is jut mindig időd és energiád. :D Kis lókötő... :D
    Örülök hogy ismerhetlek, mindig feldobod a napomat mikor találkozunk!
    Azt szeretem benned hogy te is olyan kis lököttke vagy mint én, s a móka és kacagás velejárója az együtt töltött pásztorórának. :D
    Emlékszem a legelső találkánkra amit (akár csak a többit) szinte végig nevettünk. :D
    Remélem még sok ilyenben lesz részünk, várlak vissza amikor csak szeretnéd! :)
    Ígérem nem fogok csúzlizni! :D Hihi :D
    Vigyi magadra, addig is csóóóók! :)

  • Egyeztetés:

    Telefonon történt, simán probléma mentesen találtunk mindkettőnknek megfelelő időpontot.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem, ingyenes a parkolás, nem nehéz parkolóhelyet találni. A ház elott megy el a villamos is, tehát BKV-val is könnyen megközelíthető.
  • Helyszín:

    A lakás egy régi építésű téglaházban van, nyitott lépcsőházzal, ami a diszkrét bejutást segíti. A tetthely egy egészen pici lakás, de erre a célra teljesen megfelel. Tiszta, rendezett, több tusfürdőből lehet választani.
  • Lány külseje:

    A képek magukért beszélnek, Niki pont olyan csábító, mint a képeken. A huncut szemei, kedves arca és a bomba cickók...uhhh
    Nem csontkollekció, de nem is szeretem az olyan lányokat.
  • Action:

    Megérkezésemkor csókot váltottunk, ölelés nem volt, mivel a kinti hideg miatt a ruhám is lehült, Nikin meg alig volt valami textil. Inkább kihagyta, pedig úgy hozzábújtam volna...:) Elozetesen kértem egy egyészen perverz dolgot....hogy engedje le a haját :). Ugyanis eddig mindig összefogott hajjal láttam csak és én meg szeretem, a hosszú hajú noket. Tehát így is várt és meg kell állapítsam, hogy ez is jól áll neki. Persze az action idejére összefogta, csak praktikumból.
    A fürdés után az ágyon ölelkeztünk, csókolóztunk, majd kicsomagoltuk a bomba melleket. Illedően üdvözöltem őket, majd o üdvözölte a kissebbiket, elég alaposan a cickók bevetésével. Nagyon ügyes a szája, alig tudom megállni, hogy tovább lépjünk, de kár lenne, ha csak ennyivel beérném. Gumihúzás után több pozitúrát is kipróbáltunk. Először o volt felül, ez a kedvencem. Nagyon jól mozog, imádom ahogy csinálja és közben hozzáférek a cickókhoz is. Utána fordultunk, én kerültem felülre, majd mögékerülésért kaptam két pontot. Hol én, hol ő mozgott hevesebben, majd lehasalt és kiemelte a fenekét, hogy úgy toljam neki. Hát én toltam is, amíg bírtam izomerővel, hiába már nem vagyok 30, szégyen nem szégyen, elfáradtak a kitámasztó kezeim és a lábaim is. Kihúztam belőle, levettem a gumit és kértem fejezzen be a szájával, amit nagyon szeretek. Hamarosan a végem is lett. Niki ezt is nagy gondossággal és láthatóan élvezettel csinálja, mikor kiadom magamból a "magvakat", nem áll meg szépen lassít és az utolsó cseppig kiszívja, majd komótosan kivonul a fürdőbe.
    Percekig csak kerestem az oxigén molekulákat és próbáltam magamhoz térni. Niki visszajött, vízzel kínált majd még beszélgettünk kicsit, aztán öltözés és uzsgyi.
  • Elszámolás:

    Az ellentételezést a svédtorna után a polcra raktam, miután megkérdeztem, hogy az új évben nem történt-e emelés :). Nem álszentkedek, hogy diszkréten, mintha nem is történne meg, odaejtem/rejtem/csúsztatom. Uraim ez egy ilyen történet!
  • Összkép:

    Niki az ideális szerető, jobbat kívánni sem lehet. A teste nekem ideális, jól markolható, nem a törékeny lányok az eseteim. Imádom, ahogy hangosan élvezi az együttléteket. Nikinél nincs barátnő feeling....itt kérem kőkemény szerető feeling van, ami százszor jobb és ezerszer élvezetesebb. Bárkihez is megyek egyszer-egyszer hozzá mindig visszatérek, mert egyszerűen bombajó vele!!!
    Mivel a rangom nem engedi, a magasabb kategóriát ezért adtam csak "jó"-t.
Happy Massage