• Dóri26 & Merci

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Dóri26 & Merci reagálása

    Drágaság!
    Sokáig gondolkodtam, mit is írhatnék...
    Ritkán találkozom hozzám hasonló hedonistákkal, de a helyzet az, hogy mindenkit felülmúlsz! :DD
    Örülök annak, hogy ennyire élvezed az életet és remélem még jó sokáig meg is teszed!
    Köszönöm, hogy részese lehettem egy apró kis szösszenetben, és amikor majd borúsan látom a világot eszembe fog jutni Neked köszönhetően az, hogy az élet gyönyörű!
    Ölelés!
    D.

  • Egyeztetés:

    A délelőtt folyamán felváltva hívogattam Dórit és Mercit, egy ideig egyiküket sem sikerült elérni, aztán egyszer csak Merci felvette. Ismerjük már egymást, így nem kellett sokat beszélni a részleteken. Azonban mivel Dórit is be akartam vonni, felajánlotta, hogy egyeztet vele, és megcsörget. Így is történt, fél órán belül tudtunk ismét beszélni, és mivel nem akartam heteket várni, leegyeztettük a lehetséges legközelebbi randit: az első félórában édeshármas, majd Mercivel kettesben hancúrozunk tovább az óra végéig.
  • Megközelítés:

    Már ismertem a helyszínt, így autóval könnyen megtaláltam, parkolóhely is akadt, ami ingyenes.
    BKV: 1-es villamostól 10 perc alatt oda lehet sétálni, de a Stadionoktól a 77 troli jóval közelebb visz. A 82-es troli is csak pár száz méter.
  • Helyszín:

    4 emeletes, kb. 60-as évekbeli felújított tégla építésű lakótelepi ház egyik lakásba érkeztem. Csak kettőjüké, és most mindkét baszobát kipróbálhattuk. A jobboldali szoba nagyobb, a kényelmes erős ágyon kívül kanapé, szék is van benne. A bal oldali kisebb, viszont hihetetlen nagy benne az ágy. A fürdőszobábval kezdtem, kitűnő törülközöt kaptam. Az óriási sarokkádban kényelmes ülősarok is van, így nem kell függöny, mert könnyű úgy tusolni, hogy a víz bentmaradjon. Sokféle tusfürdő, és szájvíz, használtam mindent, amit kellett.
  • Lány külseje:

    A két szexistennő kinézete tökéletesen megfelel a képeknek, az arckitakarás is csak diszkréció miatt van, mindkettőjüknek gyönyörű szeme van, Dórié kék, Mercié barna. Mindkét lány elég magas. Dóri vékony, bársonyos bőrrel, puhább, de természetes, átlagosnál nagyobb cicikkel, imádnivalóan reagáló bimbókkal, Merci nőiesen dúsabb, lehet markolni, de aligha lehet feleslegnek mondani bármit is rajta, az észbontó nagy cicikben szemmel és markolással is észrevehetetlen a szilikonsegítés. Ide nem csak a külső miatt jön az ember, mindketten igazi nehézbombázók, akik imádják, amit csinálnak, és a szó legjobb értelmében kifacsarják a férfiembert.
  • Action:

    A tusiból visszatérve azonnal egymásnak estünk. Össze vagyunk már csiszolódva, nem kell magyarázgatni, hogy mi merre. Fergeteges csókolódzás, simogatózás hármasban. Nagyon nehéz feladat időrendben összeszedni, hogy mi is történt. Az biztos, hogy kezdetben egyik oldalamon az egyik csaj, másikon a másik, simogattak, kényeztettek, én hol az egyikkel smaciztam, hol a másikkal, hol az egyiken cumizgattam a bimbókat, hol a másikon veszett bele az arcom a keblekbe. Aztán Dóri lejjebb csúszott a cicimig, Merci az ágyékomig, és mindettőnek járt a szája, nyelve, pedig eközben meg sem szólaltak. Az én szavam is elakadt. Utána mindketten a farkamat és környékét kényeztették szájjal, ujjakkal. Hol két oldalról nyalogatták a makkomat, miközben golyóimat gyúrták, hol az egyikük cumizott istenien, míg a másik a zacsit nyalogatta, ahol csak elérte. Nem nagyon kellett irányítani őket, pörgősen, ötletesen, változatosan adták sorban, párhuzamosan, vagy cserésen felváltva az élvezeteket, ahol értek.
    Dóri punciját akartam először kipróbálni, mert Mercivel több időnk volt még. Először rám ült, guggolt (valami ilyesmi), hosszú karcsú combjaival nagyon könnyedén "lebegett" feletem, miközben elnyelt a szűk punci. Merci közben hol csókolt, hol a cicijeivel kínált, hol alulra tévedt, hogy játszadozzon a golyóimmal, csodás összhang volt így hármasban. Időnyerésnek kutyus pózt kértem Dóritól, vékony derekába kapaszkodtam, Merci oldalról hajolt elém, egyszer az ajkait, egyszer a kebleit csókoltam, aztán egyik kezem elhagyta a doggizott derekat és áttévedt a másik lábak közé, ujjammal ott izgattam a lenti ajkakat, a különösen felső találkozásuknál. Kértem Dórit, forduljunk szembe, jövök felülről. Merci hátulról nyúlt a tettek környékére és a golyókat masszírozta. Nehéz volt nem elmenni, de hősiesen tartottam magam, mert most is egy menetre jöttem.
    Dóritól el kellett válnunk, de Mercivel szenvedélyesen folytattuk tovább. Egymást imádó szeretők voltunk. Kaptam egy hosszú, finom, mély franciát de még mindig ellenálltam. Most én kényeztettem franciásan, amitől úgy tűnt, igen hamar a magaslatokba jutott. Gumi fel, nekiálltam hátulról. Közben egyik kézzel markolásztam a fenekét, simogattam a hátát. Egészen lefeküdt hasra, így nagyon izgató volt a behatolás. Nem is bírtam már, kértem, forduljon meg, szemből toltam, közben csókolóztunk. Volt, hogy a ciciket is csókolgatni tudtam, miközben már nem hagytam abba a ritmust, ájulásszerű elélvezés. Úhh! Hanyatt dőlve elhagytam magam, illetve elhagyott az erő, pihegnem kellett. Merci kedvesen segítkezett a tisztogatásban. Kis üdítő, beszi, simi, puszi, tusi, és érzékeny búcsú.
  • Elszámolás:

    A telefonban megbeszélteknek megfelelően teljesen korrekt az elszámolás. Én előre szeretem adni. Mivel az alap náluk teljesen full-fullos, így a rózsák szála némileg felette van a fővárosi átlagnak, de ezzel a repertoárral máshol rosszabbul jönnél ki.
  • Összkép:

    Ez a tuti buli. Ide jövök, ha biztosra akarok menni, mert itt sosem csalatkozhatom. Két szexistennő remekül kiegészítik egymást, és nagyszerűen dolgoznak össze. Csak engem imádnak, de nagyon :-D. Na meg egymást is, de arra ma nem volt idő.
Happy Massage