• ALICE

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Hármasban töltöttük el az egy órát. Többször találkoztunk már és nem volt módom telefonálni, így üzenetben, probléma mentesen megtörtént. Alice koordinálta.
  • Megközelítés:

    Nem okozhat problémát, kocsival sima ügy (nem először felejtem el, hogy a parkolás fizetős!), tömegközlekedés sem lehet bonyolult, gondolom egy-két perc séta.
  • Helyszín:

    Jótékony félhomály (már ami engem illet), de nem annyira, hogy ne essen le azonnal az állad, ha meglátod Őket! Tiszta, erre a célra kialakított lakás. Fürdő rendben, kádban zuhany, függönnyel, van mivel megfürödni bőven. Megérkezéskor kis design az ágyon törölközőből. Teljes relax érzés. Zene. Stabil ágy, szék a ruháknak. Rendben van.
  • Lány külseje:

    Nyilván mindenkinek van egy elképzelése amikor indul. Nekem is volt. Alice már ismerősként köszöntött, kellemes, csinos, kacér szemek, mint minden alkalommal. A képeknek absolute megfelelő, semmi retouch! Szonját valamiért nem teljesen így képzeltem el. Amikor megláttam, még a hangom is elment... Mandula szemek, full mosoly, elképesztő alak. Hirtelen nem nagyon hittem, hogy ez meg fog történni! Mindkettőjüknek őrület fenék, szép bőr, jó illat! Ha valaki a nagy melleket, Rubens által festet formákat keresi, nem jó helyen jár. Aki tenyérbe illő melleket, vékony derekakat, ott a helye!
  • Erotikus masszázs:

    A második részben volt. Minden alkalommal meglepődöm ezeken az erős kezeken. A hölgyek kifejezetten jól masszíroznak! Levezető masszázsnak indult, de a lágy kezdőmozdulatok után Alice a fejébe vette, hogy lerendezi a hátam. Még most is érzem, de nem ellenkeztem! Szonja közben a lábaimmal volt elfoglalva. Szinte komplett kezelést kaptam masszázsból is.
    Lehet választani az erősségek között és egészen meggyőző az erősebb fokozat. Nem tudom van-e még erősebb, de azt már lehet, hogy nem kérném.
    Ilatmentes, langyos krémmel dolgoznak. Erre jobbnak tűnik, mint az olaj... Közben beszélgetés, igazán jó hangulat! Elég nehéz levenni róluk a tekintetet. Próbáltam eltárolni belőle! :))
    Időm leteltével fürdés, csókok, el...
  • Levezetés:

    Hát ezzel indult a találkozó. Amikor utoljára Alice látott vendégül, annak ellenére, hogy nem találkoztam senkivel és remek volt a logisztika, óhatatlanul is beszűrődtek ööö... hangok a másik szobából. Ezek elég inspiráló módon hatottak akkor rám. Orvosolni kellett, de Alice masszőr, így egy hármas (utólag is!) tökéletes megoldásnak tűnt.
    Az egyik angyal piros, a másik fekete fűzős (?), dögös fehérneműben jelent meg miután fürdésből megérkeztem. Na innen nem emlékszem pontosan, de szerintem foglalkozott mindenki, mindenkivel. Csókok, simogatások... kézzel, szájjal... csodálatos hangokkal...
    Szonjával értem révbe, egy remek lovaglást követően, miközben Alice-t simogattam és Ő viszont. (Alice-nél ez ugye nem opció.) Egy pár órával a történtek után eszébe jut az embernek, mennyi mindent nem próbált ki, de el voltam varázsolva.
    Ha nem valami agyament ötletet vet fel az ember, szerintem benne vannak a lányok. Hosszan raktam össze magam. Ez után kértem a masszázst. Ja, és kaptam egy életmentő pohár vizet is. Majd a masszázs...
    Sem a masszázsnál, sem itt nem írok részletesebben és többet, mert szerintem a beszik arra jók, hogy mindeki tudhatja valós hölgyek és szolgáltatás van a hirdetés mögött...
  • Elszámolás:

    Nincs viszonyítási alapom, de megérte. Tudtam **** és le is tettem a szekrényre (most csokira nem volt előtte időm), ott volt amikor eljöttem. Gondolom adhattam volna utólag is, de így nem felejtettem el.
  • Összkép:

    Az első hármasom, nem tudok rangsort felállítani. Két gyönyörű, fiatal, izgalmas lány, erős szexuális kisugárzással. Rá voltam hangolódva,többet kaptam, mint amit elsőre vártam. Visszamegyek, mert lennének még ötleteim!
    Jó minősítést tudok, csak adni sajnos, de ez több volt, jóval több!
Happy Massage