• Lotti

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A napokban egy hirtelen ötlettől vezérelve megcsörgettem ezt a gyönyörűséget. Telefonon korrekt tájékoztatás, így egy óra múlva már a műveleti területen voltam.
  • Megközelítés:

    Egyszerűbb nem is lehetne, közel a Ferenc körúthoz, 4-6-os villamos, Corvin negyed, Boráros... Mindenkinek igénye szerint. (A parkolás fizetős.)
  • Helyszín:

    A célobjektum a környéknek megfelelően átlagos, a lakás tiszta, a fürdő kicsit szocreál, de a célnak tökéletesen megfelel - azaz a víz meleg és folyik, tusfürdő garmadával, csak győzzön válogatni az ember.
  • Lány külseje:

    A képek önmagukért beszélnek. A Kisasszony fiatal, finom, puha, az Ikrek babonáznak, a popsi markolást követel. Két kéz egyszerűen kevés... :) :) :) Az arca helyes, a szemek huncutok, bármit is csinál, nem lehet nemelveszni bennük. :D
  • Action:

    A Kisasszony egy rövid fehér ruhában nyit ajtót, a már fentebb már megénekelt tekintettel. Nos azt hiszem itt vesztettem el a fonalat.

    Rövid egyeztetés az lehetőségekről, dícséretes, hogy Ő maga kérdez rá a részletekre - semmi változás a telefonon elhangzottakhoz képest - majd én a fűrdőbe L. Vissza már csak törölközőben érkeztem, de ezt a Kishölgynek is sikerült "alulmúlnia"... Egy szál semmiben feküdt az ágyon, ami határozottan ösztönzőleg hatott.

    Hamar a tettek mezejére lépett, szó szerint kezébe vette az irányítást. A franciája kellemes, nem viszi túlzásba a kezeinek a használatát. Gondoskodik arról, hogy egyetlen négyzetcentimétert se kerüljön el a nyelve. Figyel arra, amit jó hatással van a velem egykorúra. Mivel igen kellemes volt amit művelt, illetve a rendszer is túl volt tültve, így az első körben így lett végem.

    Kis pihi, csacsogás minimális, node nem is ezért érkeztem. Néhány perc elteltével látható jelei mutatkoztak a második menet szükségességének. Egy kevés franciás móka után, papás-mamásban folytattuk. Kellemes, szűk, talán játszik is egy kicsit. Hirtelen ötlettől vezérelve megkérem, hogy térdeljen fel az ágy szélére, én mellette állva a tükörben követve az eseményeket hátulról érkezem. A látvány egyszerűen... Ááááá... :) Nem bírom sokáig, hanyat fekszik én mellé térdelek s hagyom hogy megtegye, amit ilyenkor meg kell tennie. :)

    Miután másodjára is kivégzett igyekeztem magamhoz térni, kis pihi után öltözés és léptem...
  • Elszámolás:

    Teljesen a pesti átlag, nincs meglepetés. Szinte minden alapban. A hozzájárulás távozásor a szekrényen.
  • Összkép:

    A Kisasszony lelkes, a repertoár széles, a peremfeltételek kedvezőek. Határozottan ajánlható a fiatalabb korosztály kedvelőinek. :)
Happy Massage