• Tiffany

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon jelentkeztem be délelőtt. Azonnal felvette a hirdetésben jelzett úriember, akinek jeleztem, hogy este szeretném meglátogatni Tiffanyt és két órát kértem. Korrektül kaptam az eligazítást, hogy a 8 órai "randi előtt 1 órával még egyszer csörögjek, hogy tuti biztosan megyek. Az *** is készséges felvilágosítást kaptam. Egyáltalán nem volt zavaró, hogy nem a hölggyel beszéltem.
  • Megközelítés:

    Veszprém egyik társasházi övezetében található a lakás. A navigáció könnyen odatalál, de ajánlom, hogy hátulról közelítsék meg a házat, mert ott kényelmesen és ingyen lehet parkolni a lakástól mintegy 40-50 méterre. Vigyázat a parkoló most nagyon jeges.
  • Helyszín:

    Első emeleti panellakás, semmi extra, de tiszta. A hölgy itt is él, nem csak munkára használja. A nagyszobában kényelmes előkészített fekhely, illetve egy masszív éppen méretes dohányzóasztal. Fürdési lehetőség, előre elkészített tusoló, szájvíz. Teljesen otthonos, lakájos.
  • Lány külseje:

    A kép valóban felturbózott, de kedves mosolygós kellemes arc nyitott ajtót a kopogásomra. Szép hegyes cicik, kerek feszes popó, fekete festett haj, ízléses tetoválások. Jó genetikával megáldott fiatal hölgy.
  • Action:

    Kellemes csókolózással kezdtük, melyet én kezdeményeztem először. A nyakon egyből eltaláltam az érzékeny pontját, innentől, teljesen barátnős érzéki szexbe ment át az akció. Csodás borotvált punci, szép érzéki mellek, mindkettő nagyon jól reagál a kényeztetésre. 69-est kértem. A mély torkos technikája csodálatos, ja és alap! Kértem, hogy lovagoljon meg. Kézzel tette fel az óvszert, persze így visszagondolva, nem kértem, hogy szájjal tegye. Csodás szűk puncija nagyon izgatóan dörzsölte hímtagomat, majd átfordultunk előbb missionáriusba, majd oldalra váltottunk. Nagyon jó visszajelzéseket küldött, ha jól csináltam. Ezután következett a kutyus, melyet nagyon szeret. Ezután hanyatt feküdtem és kértem hogy szájjal kényeztessen. Szó nélkül lefejtette rólam a gumit és kezelésbe vette hímtagomat. A golyókat is leápolta.A szakszerű, érzéki franciának meg is lett a következménye. Miután közöltem vele, hogy élvezni fogok, fegyverem teljes tartalmát szájába engedte. Ezután elmentem zuhanyozni, majd kedvesen odabújt és beszélgettünk. Mivel két órára mentem az utolsó félórában még egy natúr franciát kértem, melyet ismét a szájában fejezett be. De ezúttal le is NYELTE!
  • Elszámolás:

    Nem kérte előre semmit, ami eleve színpatikus számomra.Mivel rengeteg minden alapáras nála, ezért a végén kis ajándékot adtam neki.
  • Összkép:

    Nagyon jól éreztem magam. Egy fesztelen kellemes estét töltöttem Veszprémben. Tiffany elárulta, hogy imádja a szexet, amit volt szerencsém megtapasztalni.
Happy Massage