• Niki

  • Beküldte:
  • Niki reagálása

    Drága Legato. :)
    Örülök hogy sikerült összehoznunk a randit, nagyon jól éreztem magam én is! :)
    Legközelebb a szemüveg mellett igyekszem megkeresni a másik dolgot is amit szerettél volna... ;) Addig is vigyázz magadra, sok sok puszit küldök, s remélem hamarosan találkozunk! :)
    Csók

  • Egyeztetés:

    Többször próbáltam hívni, de nem vette fel, egyszer csak diszkréten megcsengetett, visszahívzam és megbeszéltünk mindent. Már a telefonban érezni lehetett, hogy kedves, az az igazi jófej csaj. Kb 2 órával későbbre kaptam is időpontot.
  • Megközelítés:

    Szokásomhoz és lehetőségeimhez híven bkv-val érkeztem, azzal nagyon egyszerű, szinte a ház előtt tesz le a villamos.
  • Helyszín:

    A lakás nem nagy, de hangulatos...nekem nagyon tetszett, mintha direkt ilyen találkákra lenne kitalálva. Fürdő szintén nem nagy, zuhanykabin van, de a célnak tökéletesen megfelel, tusfürdő van bőven.
  • Lány külseje:

    Megkértem, hogy szemüvegben várjon, mert emlékeztem korábbi képei közül ilyenre, meg is tette a kedvemért...szerintem nagyon jól áll neki. Harisnyában fogadott, az egész látvány nagyon ott volt, de ezt már ugye a képei is sejtetik :)
  • Action:

    Kicsit beszélgettünk, közvetlen, nagyon jó fej, a kedvenc nő típusom, az a fajta, aki aki szeret viccelődni.
    Otthon már rendbeszedtem magam, de természetesen itt is dobtam egy gyors zuhanyt, majd siettem a szobába, ahol Niki már kacéran az ágyon várt. Mihelyst közelebb kerültem, csókokkal kezdett húzni, meg kell hagyni, nem óvatoskodik, nagyon jól csinálja. Lassan elindult lefelé, a melleivel simogatva, majd kaptam egy változatos és nagyon élvezetes franciát, mellszexel fűszerezve. Francia közben gyakran van szemkontaktus, amit én nagyon bírok, főleg így szemüveggel nagyon bejött. Mikor észrevette mennyire rágerjedtem a cicikre, beolajozta őket és úgy kezdett kényeztetni. A csúcspont az volt, amikor a mellei közé szorított és úgy franciázott. Ezt követően jött a gumi húzás, majd beleült, elég aktívan csinálja, ezután kipróbáltunk még pár pózt, majd kértem, hogy ismét olajozza be a csodás melleit és úgy végezzen ki. Hatalmasat élveztem a cicik között, nagyon jó volt. Ezután még jót beszélgettünk az ágyon fekve.
  • Elszámolás:

    Teljesen korrekt, nem kérte előre, de én szeretem akkor le tudni, aztán utána abszolút nem foglalkozni ilyesmivel.
  • Összkép:

    Nemcsak a külseje, de a stílusa is bejött, nagyon jól éreztem magam Vele, remélem még találkozunk...ajánlom mindenkinek, hogy megismerje :)
Happy Massage