• Niki

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hivtam fel, es fel is vette megbeszeltunk egy idopontot es ket ora mulva mar nala is voltam.
  • Megközelítés:

    BKV val mentem 4 -es metro a kozelben rak le, de a buszmegallo is van a kozelben. A haz elott lehet talalni parkolohelyeket is, szoval legkozelebb lehet autoval megyek.
  • Helyszín:

    A celnak tokeletesen megfelel regi epitesu tarsashaz. A kapuban hivtam a kod miatt es mar indultam is fel hozza. A lakas tiszta bar egy kicsit kicsi. A furdoben van minden amire csak szukseg lehet.
  • Lány külseje:

    Csodás mosolya van, a képek nem adják vissza, milyen gyönyörű az arca. Szexi kis ruciban várt, hozzá illő fekete combfix harisnyában, ami amúgy is a gyengém.
  • Action:

    Finom csókokkal, öleléssel kezdtük, amit nagyon izgatóan csinál, incselkedik, finoman harapdál közben. Közben a harisnya kivételével lekerült róla a ruci, elmélyülhettem a méretes cicik közt, kis puszi a hasára, utána nyalakodás... Átfordultunk franciás játékba, látszott rajta, hogy élvezettel csinálja. Szájjal, nyelvével felváltva kényeztetett, mielőtt kilőttem volna a patront, gumit kérem, kis lovaglás, majd fordulás kutyusba, hihetetlen jó érzés volt közben ölelni, és finoman mozogni vele, benne. Utána visszafordulás, gumi le, és a korábban már megtapasztalt franciás befejezést kértem. Mivel egy lövésre szoktam csak vállalkozni, kis pihi, és beszélgetés következett, csók, ölelés, egyszerűen nem kívántam elindulni. Majd Niki csak a maga kedvellésére újra hadrendbe állította a szerszámot, gumi fel, és meglovagolt. Gyönyörű volt így fölém hajolva, látható volt, hogy mennyire élvezi az együttlétet. Ezután ismét egy kis beszélgetés, kértem, hogy forduljon hasra, hogy picit a nyakát, hátát, popsiját is simogathassam. Ennek az lett a vége, hogy ő hason, én meg szinte rajta fekve számmal az egyre széjjelebb nyíló lábai közé jutottam, és már én kényeztettem. Finom, kis nyöszörgésszerű nyögések, néhány összerándulás, és jó adag kifolyt nedű adta a tudtomra, hogy élvezte.
  • Elszámolás:

    Habar elöször voltam nala nem kerte el azonnal sot az indulasig eszembe se jutott. De a vegen egy boritekban kerult atadasra.
  • Összkép:

    Nagyon tetszett latszik hogy elvezettel csinalta azt amit csinalt. Emellet nagyon csinos es imadnivalo. Biztos vagyok benne hogy meg fogok hozza menni.
Happy Massage