• Ramóna

  • Beküldte:
  • Ramóna reagálása

    Szia Kedves!

    Nagyon megleptél ezzel a kedves értékeléseddel :-I))))))..és őszintén szólva nagyon jól is esett... Főleg,hogy egy olyan embertől kaptam aki alapvetően a vékony lányok kedvelője...

    Szóval!!! millió puszi Neked és Remélem ,hogy ebben az évben is tiszteletedet teszed Nálam egy igazi alapos Huncutkodásra!


    Kriszta.

  • Egyeztetés:

    Könnyen és gyorsan találtunk mindkettőnknek megfelelő időpontot.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem. Sajnos hétköznap napközben nem túl rózsás a helyzet, de megoldható a parkolás, legfeljebb kicsit sétálni kell.
  • Helyszín:

    Régi polgári lakás, ami kellemes hangulatot áraszt. Tisztaság, és minden ami a tisztálkodáshoz szükséges. A fürdőben kicsit várni kell a meleg víz megérkezésére, de ez sem komoly gond.
  • Lány külseje:

    A képeknek megfelelő molett lány, engem a mosolygós tekintete és haja fogott meg azonnal, no és nem utolsó sorban a csini ruhából kibuggyanó keblek látványa.
  • Action:

    Érkezés után azonnal a közelembe férkőzött, illetve megkérdezte, hogy az első látvány, illetve benyomások után kívánok-e maradni. Végül is a kérdés lehet jogos is, mert az adatlapon leírt kg és méret adatokon lehet, hogy egyesek átsiklanak. Maradni kívántam.
    Szexi ruhában fogadott, amit nem bántam, mert szeretem a ruhában induló szex csatákat. Mivel eddig vékony lányokat látogattam, így kicsit engem is meglepett, hogy milyen lelkesedéssel tudom a méretes fenekét markolászni. A részletek tisztázása után elkísért a fürdőbe, ahol magamra hagyott mivel kértem, hogy bújjon bele egy harisnyanadrágba.
    A fürdőből visszatérve az ágy mellett állva simogattam, öleltem, markolásztam ahol csak értem. Nem volt semmi.
    Majd ő az ágy szélére ült én pedig előtt állva élveztem, ahogy elkezdi a szájával a kényeztetésemet. Nagyon imádtam, tökéletes ütemben kis pihenőkkel, mélyen a torkára engedve, lent tartva, minden volt. Én pedig segítettem neki a haját, fejét fogva. Ezután jött az ágyon, hasán ülve a kebel szex, néha felhúztam a fejét a melleihez, hogy újra a szájában lehessek. Ezután gumihúzás következett, majd ő négykézlábra állt én pedig simogatások után széttéptem rajta a feszülő harisnyanadrágot, hogy végre bejuthassak a puncijába. Így toltam hátulról hosszasan. Lehet nyomni rendesen. Fogtam a hatalmas feneket és csodálkoztam magamon, hogy ez tetszik, és jó. Amikor már nem igen bírtam leálltam, gumi le és újra az ajkai közé kértem magam.
    Olyan gagginges kényszerfranciát nyomtunk, hogy leírhatatlan. Így is lett végem a szájában. Kis pihegés után kiment a mosdóba hogy ő is megtisztuljon, majd mellém feküdt és kitárgyaltuk a világ nagy dolgait a maradék pár percemben.
  • Elszámolás:

    Utólag történt az elszámolás, ami nagyon korrekt volt, és az élményeimnek megfelelően számomra teljesen elfogadható.
  • Összkép:

    Az ismeretlen miatti félelmeimet (értsd molettség) tökéletesen legyőzte a magát elfogadó, szerető és kívánatosan kellető egyénisége. A véghez vitt akció pedig minden képzeletemet felülmúlta. Imádtam. A torokhangok, amik még most is visszhangoznak a fülemben egy ismételt látogatásra ösztönöznek...
Happy Massage