• Niki

  • Beküldte:
  • Niki reagálása

    Drága morcoka! :)
    Örültem a viszont látásnak, és sikerült jól meglepned az online bejelentkezéskor, mert hát már előtte is ismertük egymást, de nem tudtam hogy te vagy te... :D
    De szeretem a meglepetéseket. :D
    Köszönöm a fini gyümiket, ebben a csalfa időben szükség is vagy a vitamin pótlásra! :)
    Remélem hamarosan újra találkozunk, addig is vigyázz magadra, sok sok puszi addig is! :)
    Csóóóók

  • Egyeztetés:

    Online történt, majd pár üzenetben pontosítottunk helyszínt, mivel változott legutolsó látogatásom óta.
  • Megközelítés:

    A híres zeneszerzőről elnevezett úton, autóval, villamossal jól megközelíthető helyen. Parkolás a ház előtt, az út két oldalán. Villamosmegálló pár lépésnyire.
  • Helyszín:

    Régi építésű körfolyosós ház, elviselhető külalakkal. Pár emelet felfelé lift nélkül, ajtó résnyire nyitva a lépcsővel szemben. Pici egybe lakás amit egy nagy franciaágy uralt. Fürdő, a lakáshoz hasonlóan tiszta rendezett.
  • Lány külseje:

    A képek nem adják vissza, a kisugárzást, de egyből felismerhető. Hosszú szőke hajzuhatag, kék szemek, hatalmas keblek, mi kellhet még?
  • Action:

    A két ünnep közti holtszezonban, nagyon kedvesen, kérésemnek megfelelően a kiírt rendelési idő előtt tudott fogadni.
    Már az érkezés élmény volt, újra látni és vele lenni. Kis gyümölcs ajándék átadása után egymásnak estünk, csókoltuk egymást, alig tudtam elmenni tusolni :)
    A rövid szünet után immár a hatalmas, párnákkal kényelmessé tett ágyon folytattuk. Hanyatt döntött és kéjes mosollyal arcán kezdett dél felé haladni a csókokkal. Amint legbecsesebb szervem a hatalmas és gyönyörű cicik közé értek, megnyugodtam, ismét jó helyen vagyok. A kebleivel és szájával felváltva kényeztetett. Egyik is elég lett volna, hogy a mennyekbe repítsen, ezért inkább váltottunk és én kezdtem lefetyelni édes kelyhét. Az izgalom hatására csiklója szépen kiemelkedett, nyelvvel és kézzel is jól ingerelhető volt. Biztos jól esett neki, így megkaptam gumisapkámat. Hanyatt vágott újfent, és nyeregbe pattant. Változatosan mozogva végzett ki. Kis pihegés után hosszasan elbeszélgettünk, amit órákig tudtunk volna folytatni, de egy idő után valahogy megint a szájába kerültem. Nem kellett sok idő, hogy ismét öltözködésre került sor. Ezúttal hátulról támadva, szép kerek fenekébe kapaszkodva értem a csúcsra.
  • Elszámolás:

    Budapesti átlag, egy nem mindennapi élményért... Mindezt, mivel már találkoztunk, utólag rendezve.
  • Összkép:

    Aki szereti, hogy a partnerén van mit fogni. Szereti a szőke, kékszemű, nagyszájú :) nagymellű :) de csinos és jó fej lányokat, annak nála a helye!
Happy Massage