• Niki

  • Beküldte:
  • Niki reagálása

    Szia drága! :)
    Végre elérkezett a várva várt pillanat, csak sikerült összehoznunk ezt a találkát. :)
    Nem volt egyszerű, de megoldottuk. :)
    S mostmár talán még egyszerűbb lesz. :)
    Várlak vissza mihamarabb, s akkor ott folytatjuk ahol abbahagytuk! :)
    Csóközön

  • Egyeztetés:

    Hosszú időre nyúlik vissza, mindig hétvégén próbáltam eljutni Hozzá, de vagy nem volt jó Nikinek, vagy Ő szólt előre, hogy ráér de nekem nem volt jó.... De most megoldottuk, mindkettőnknek jó volt az időpont :)
  • Megközelítés:

    XI. ker, Bartók Béla út. Kocsival nehézkes lehet üres helyet találni, de a tömegközlekedéssel nem lehet probléma, busz-villamos megálló környéken.
  • Helyszín:

    Régi típusú, de tiszta lépcsőház. Első bejutás is könnyen ment, viszont aki este megy először (mint én), az nem nagyon meri felgyújtani a villanyt, mert az összes kapcsolón csengő grafika található :) A lakás a korábbiakban leírtak alapján egy szoba + kis fürdő + kis konyharész, de a szobát teljes egészében elfoglalja a franciaágy, ezzel is utalva, hogy a lakásban a központi szerep a kölcsönös gyönyörszerzésé. Fürdő kissé szűkös, de a célnak megfelel. Kicsit hűvös volt a lakásban, de hamar felforrósítottuk a levegőt.
  • Lány külseje:

    Niki élőben teljesen ugyanaz a nő, mint a képeken, csalódás kizárva. Egy apróságot azért megjegyeznék, hogy szerintem a mellei kicsit nagyobbak a valóságban, mint a képeken, de ez inkább csak fokozta a látványt és az összhatást pozitív értelemben.
  • Action:

    Ajtónyitást követően azonnal megpillantottam Nikit, teljesen megbabonázott a látvány...fehérneműben fogadott. Megérkezést követően pár szó váltását követően elmentem tusolni, mivel kicsit kihűltem kint, így szerettem volna kicsit átmelegedni. Fürdőből visszatérve már az említett franciaágyon várt, de még mindig rajta volt a fehérnemű, gondoltam megszabadítom majd én tőle, de ez nem úgy sikerült ahogy gondoltam. Melléheveredtem, se egyből kezdeményezni kezdett. Lefektetett, fölém került, irányítani akarta teljesen az együttlétet. Kicsit kacéran, próbáltam ellenállni, de Nikinek nem lehet. Majd heves csókok és cicázást követően levette melltartóját és NF-re váltott, melyet kezeivel és melleivel is kiegészített. Frenetikus élmény volt, mintha egy régi szeretőhöz menni vissza az ember, akit már jócskán kiéheztetett az eltelt hosszú idő. Majd kértem, hogy vegyünk fel védőfelszerelést, melyet követően még közelebbről megismerhettük egymást. Fantasztikus élmény volt. Végig Ő irányított, próbáltam tenni ellene, de ki tudna neki ellenállni?! :)
  • Elszámolás:

    Előre megbeszélt az ajándék mértéke, melyet én utólag adtam oda, pedig először jártam nála, de gondolta, hogy nem lesz gond, mivel elég sok időnkbe telt közös időpontot találnunk, s volt időnk levelezni is eleget.
  • Összkép:

    Fantasztikus élmény volt, biztosan visszajáró vendége leszek. Fiatal, cserfes, árad belőle az energia és a szexualitás. Nem mellesleg nem tapasztalatlan lány, s nagy ritkán volt olyan, hogy első alkalommal ennyire tudja a másik, hogy mit és hogyan szeretek.
Happy Massage