• Jessyca

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Itt törént az oldalon az egyeztetés Online bejelnetkezéssel (kerestem elöző nap telefonon de kivolt kapcsolva). Gondoltam ez a biztos az oldal ajánlása alapján. És így is volt. 10-re kértem egy fél órás idő pontot. Reggel még felhívtam címért és hogy rákérdezzek mit szolna inkább 1 órához. Kedvesen közölte hogy ezt akár nála is eltudom dönteni. Amúgy ****** érdemesebb az 1 órát választani.
    Külön megjegyezném hogy amikor a címet mondta, figyelt arra hogy mi ezt jó eséllyel leírjuk valahova. Merthát fél-egy óra utazás után ki emlékszik arra hogy most az x utca y házszámá z számú kapu csengője a cél. Ez lég meglepő figyelmesség volt, ajánlom minden hölgynek a használatát és minden kollégának hogy reklámozza.
  • Megközelítés:

    BKV-ztam, könnyen megközelíthető, Borárosról 5 perc gyalog. A házszámozást biztos valami ultra mérnők találhata ki mert a "valami házszám"/A /C épület nem tűnik triviálisnak amikor óda mész az A lépcsőházhoz és ott lárod hogy a kaputelefonban minden C-vel kezdődik. Ezt leszámítva nagyon oké, belváros, nem zúzós környék.
  • Helyszín:

    Házikó újépítésű, kultúrált. Lakás úgyszintén. Két emeletes lakásban felfelé haladva picit láttam hogy a kolléga nők a teraszon dohányoznak. Fürdő kissebb fajta, pont jó méret, kád fügönnyel és kb fél tucat tusfürdővel. Csapnál valami "no name" szájvíz, de nem rossz, és egy torony pohár hozzá.
    A szoba elég kicsike, francia ágy a döntött fal alatt, tető ablak ilyesmi. Fél homály és vörös fényű fali lámpa hangulat világításként. Amit azt hiszem legközelebb kicsit át rendezek mert hát nem szeretem ha a "balladai homály" lehomályosítja egy ilyen lány részleteit. Polcon valami nagyon elba...szott rádió féleség, de végülis a zene jött belőle, és jelezte az 1 órám lejártát is. Volt rajta kijelső is de számomra valami megfejthetetlen predátor irásmódban közölte az időt.
  • Lány külseje:

    Ha jobban megnézed a képeken is látható, van egy pici pocija és a cickók sem olyan feszesek. Ezzel be is fejeztem az összes negatívmot.
    A képeken nekem annyira nem tetszett az arca( nálam ez a legfőbb szempont ), de élőben az időhaladtával folyamatosan egyre inkáb az volt az érzésem hogy teljesen hibátlan az arca. Hiába képen nem jött be annyira, személyesen egyszerűen gyönyörű.
  • Action:

    Ajtónyitás után bemutatkozás, puszi (Jessyca néven mutatkozott be, legközlebb azért beprobálom hátha elárulja a valódi keresztnevét (vagy legalább füllent egy olyat amivel engem boldoggá tesz) ) Cipő, kabát le, lépcsőnél láttam a már emlitet kolléga nőket félig-meddig. Bevonultunk a szobába, leültünk, pici beszélgetés: honnan származik ilyesmi, aztán kiment egy törölközőért. Körbenéztem, a szóba vörösre festve, gondolom ők festették ki, mert ilyet férfi nem csinál( hogy nem sértsek meg senkit, lehet egy kölyök festette ki ) Gyors fürdő, mivel előtte kb 40 percel zuhanyoztam otthon. Szobában már meztelül várt, még azért volt pár bemelegítő mondat, de amit kifogytam abból a nagyon masszív egy darab kérdésből, azonnal hajoltam hogy megcsókoljam. Kapcsolt is, de picit elfordította az arcát, szóval csak puszilgatás lett belőle. Ez nem igazán lepett meg mert elöző beszikben olvastam, ezt nem igazán válalja. Nekem ez az együttlét legfontosabb eleme, de nem bántott nagyon a dolog, van hogy én is a rövdebbett húzom. Remélem ha másodszor is meglátogatom akkor már benne lessz. Ami amúgy marha jó üzelti modell lenne, mégis csak lenne fejlődés ebben a nem annyira hagyomános párkapcsolatban. Szóval csóknélkül felfedeztük egymás testés puszikkal, simogatásokkal, aztán ő elkezdett franciázni. Ami nem semmi élmény, gyorsan és erőteljesen csinálja, gyakori teljes mélytorokkal. Amit lent is tart addig amig őssze nem rándul a gyomra és nem öklendezik egy picit, amit mindig egy permet szerű ráköpés követ. Pornós szopás fanok itt még porbáljanak ülve maradni és csak a végig olvasás után tárcsázzanak. Néhány perc gyönröködé után át rendeztem 69-be a hadszínteret. Itt jött az az élmény hogy egy ilyen csoki punci nyalogatás közben, egy kiválló francia is már csak zavaró tényező. Gyönyörű egyenletesen barna és emelett izletes puncija van, a hozzá illő fogós fajta posival, merthát egy ilyen gyönyörő csoki lányhoz naná hogy nagy kerek popsi való. A punciát falatózva és fenekét maszírozva én ellettem volna délutánig is. Ismétlem 10-re mentem. Itt már fejben egy nagy zöld pipát tettem a pici hölgy neve mellé, nekem már itt egyenlítette az előre kézbe adott ajándékot értékét.
    Ezt követően rohamsisakot kértem és misszionáriusba kezdtünk, az elején még csak finoman, amit csukott szemmel és kéjes, hangos pornós nyögésekkel kisért. Ez az elején kicsit komikusan hatot amikor még csak a belegítő köröket futottam, viszont üzemi tempóban már annál hihetőbb(mert hát miért nem higgyünk a mikulásban ha az nekünk jó ?) és ösztönzőbbnek hatott. Missziben picit passzívnak éreztem. Nem sokkal később javaslatomra váltottunk kutya pózba. Itt is volt hangorkán és ismét elsőkézből tapasztalhattam mire is való egy jól megtermett, barna popsi, nem is birtam sokáig. Jeleztem hogy az ifjak közelebbről is megölelnék az arcocskáját. Kedvesen azt mondta ha nem gond akkor inkább a szájába menjen mert van egy seb az arcán. Hát végülis egy ilyen ajánlattal hogyan lehet vitatkozni? (Nem is igen szeretek a lányokkal problémázni semmin) Főleg minközben már a szájában van a tizedes. Itt jegyezném meg hogy előléptettem a közelegényt, ugyanis Jessyca a 10. hölgy, akit meglátogattam.
    Az ezredes rangig nem is szeretném eljuttani, lagalábbi egy az eggyes szorzoval. Ha már a 100 trófea meglenne mielőtt leadom a szeretlést, már marha elégedett lennék a pici életemmel. Terveim szerint 25 a százados, 50 az ezredesi rang :) Most ennyinek a megtervezésére futotta, lehet hogy még át dolgozom a számokat :)
    Pár év alatt aztán meglátjuk mekkora hero lessz az ifjú harcosból.
    Visszatérve a lényeghez: igazán könnyedén megyözött az igazáról miközben rajtam furulyázott. Végülis úgy döntöttem a csokis fagyigombócokra teszek egy egy kis fehér tejszínhabot.

    Nedves törlővel kicsit letisztotagattuk magunkat. A "hab" mennyiségét tekintve úgy döntött inkább gyorsan kiugrik a fürdőbe, közben azért fel ajánlott egy pohár vizet amit el is fogattam. Pár perc multán megjelent tisztán egy tiszta pohárral és az ágy mellöl ásványvizet töltött nekem. Ezt követően kitárgyaltuk az élet nagy dolgait és itt nagy örömmel láttam hogy az aktuls közbeni úgymond profizmus elillant és vidáman, csillogó szemmel és teljesen őszintén beszélget velem.
    Időmultán felajánlotta a következő kört, én persze rettentő mértékben ellen áltam. Épp a puszikból tért volna át a tizedes csókólgatásába amikor csipogott ((((azakurvatadió)))) rádió hogy vége az órámnak. Sajnálkozva mondtam hogy akkor ideje a távozásomnak, kedvesen ajánlotta a zuhanyt, de nem éreztem magam izadtnak és eléggé szeretem ha a lány bőre illata emlékeztet a történtekre. Felöltöztem, elindultunk kifelé, ő előre ment és szolt a többieknek. Fél szemmel azért még úgy ahogy láttam a lányokat. Az oldal alapján sejtem ki dolgozhat ott és igen valószínű hogy nem csak Jessyca-t fogom meglátogatni alakásban. Az ajtóban rákérdeztem hogy hányan dolgzonak ott, ami meglehetősen meglepett hogy 6-an. Engem ez kicsit sem zavar, diszkréten intézik és ha nem tennék akkor se lenne gond nekem :) (miért baj az ja látom személyesen kit fogok meglátogatni jövőhéten :) Puszi és távozás.
    Ime mostmár tisztán látod a december 29.-e délelőtöm igaz történetét...
  • Elszámolás:

    Alapban hírdetí a csókot, ezt én eléggé hiányoltam, remélem legközelebb meglessz. Illetve kiváncs vagyok legközelebb menni fog e a NFVA.
    Ajándék mértéke a pesti átlag órában. Fél óra nem sokkal kevesebb az óránál.
    Kezdésnél kicsit késtem kb 5 percet, zuhany nélkül 57-kor már a hát előtt voltam. Végülis az 1 óra jól ki volt számolva, de én jobban szeretem ha nincs ennyire kicentizve, illetve az esetleges pár perc késés és a zuhany nincs benne az órában. Azt azért nem mondhatom hogy nem volt korrekt, szüken számolva de meg volt az 1 óra. Extrat nem kértem, amugy is kb minden az alapban van.
  • Összkép:

    Ennél a csönyörű hölgyeményél tapasztaltaltam ezt-azt amit negatívumnak értékeltem, de mindemelett nagyon pozitív élmény volt. Nyugott szívvel ajánlom mindenkinek, főleg ha az ember fiában valamikor is felmerült hogy milyen lehet egy afro-amerikaival (most itt ne mennyünk bele történelmi és rassz elemzésekbe, lépjünk ezen tovább)
    Szex közben látszik hogy tapasztalt a szakmában, picit gépiesnek éreztem, de a fantasztikusan szép szép arca, a csodás fincsi, barna puncija és "tompora" mellett nagyon laza, kedves személyisége első osztályú partnerré teszi.
    Hát bartátaim ennyi a történet 7000 karakteben.
Happy Massage