• Brigi MILF

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Hirtelen felindulásból csörgettem meg, óriási szerencsém volt, szinte azonnal tudott fogadni (korábban persze jártam már nála) - a telefonban kedves, informatív.
  • Megközelítés:

    A környéket autóval megközelíteni elég macerás, parkolóhely is csak nehezen fogható, de most is sikerült, csak időben kell nekikezdeni. BKV-val egész jó lehet, a 4-6 elég közel van a lakáshoz.
  • Helyszín:

    Régi budai bérház, de nem a lepusztult fajtából (ez már csak a cím miatt sem lehet), a lakás szépen berendezett, a fürdő tiszta, tusfürdők szép számban, gázbojler, de én ilyenen nőttem fel, szóval nem volt necces a beállítása. Az akció helyszíne egy jó nagy matrac a földön, kényelmes, és leesni sem lehet róla + nem is nyikorog :)
  • Lány külseje:

    A nevében is benne van : MILF. Kategóriájának egyik itthoni gyöngyszeme, vékony, sportos alak, méretes szilikon cicik, formás popsi, szilikon száj - ha szereted ezt a stílust, akkor semmiképpen nem hagyhatod ki Brigit. A képeknek tökéletesen megfelel.
  • Action:

    Egy órás programot kértem, ami alatt erősen hedonista módon engedtem magam kényeztetni és lazítani. Gyorsan átbeszéltük a programot, majd zuhanyzás után finom simik, én eldőltem a matracon, és engedtem, had kényeztessen a szájával, amit nagyszerűen csinál. Ráérzett, hol a legérzékenyebb pontjaim, a golyókkal is sokat és finoman foglalkozott, közben teljesen eltűntem a szájában. Simogattam a csodás melleit, a fenekét, a puncit, Brigi közben változó intenzitással nagyszerűen franciázott, simán benne van a top3-ban nálam ebben a versenyszámban. Idővel gumit húzott, és beleült, a lovaglást is hol érzékien lassan, hol kemény vágtában teljesítette, majd jött egy kis fordulás, kutyusban erőteljesebben toltam neki, nagyon jól nézett ki, ahogy picit oldalra fordította a felsőtestét, és engedte látni a csodás melleit. Amikor éreztem, hogy már nem megy tovább, a hátára fordítottam, és a ciciken lett végem. Finoman letörölgetett, majd kaptam egy masszázst, ami nem szakszerű, sőt, inkább nevezném simogatásnak, de nagyon jól esett - ráadásul közben egész jól el is tudtunk beszélgetni, rendkívül értelmes a hölgy, ráadásul voltak is közös témáink. Az óra vége felé nekifutott még egy kör franciának, ez az én kapacitásaim miatt nem jött össze, de egy kicsit sem voltam csalódott, ismerem magam, általában egylövetű vagyok, és Brigi mindent megtett azért, hogy jó érzésekkel távozzak.
  • Elszámolás:

    Én általában előre szoktam adni, most is így történt, pesti átlag, bár én igyekszem kicsivel mindig többet rászánni, mint a kijelölt ajándék mértéke, így biztosan mindig jó szolgáltatást kapok - így történt ez most is.
  • Összkép:

    Igazi MILF, ügyes sebészi munkákkal, jó hozzállással, kedvességgel és intelligenciával megáldott hölgy Brigi, akihet biztos, hogy még vissza fogok térni többször is. A stílus rajongóinak kihagyhatatlan!
Happy Massage