• Alexandra

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Először itt az oldalon váltottunk üzenetet, mert hirdetését olvasva nem volt egyértelmű mikor elérhető, de aztán ezt javította is. Ez után telefonon beszéltük meg a részleteket, még aznap nem sokkal később tudott is fogadni.
  • Megközelítés:

    A kerület forgalmas, központi része, a villamos építés miatt autóval még nem teljesen járható a környék, de nekem nem volt gond az odajutással, mert egyrészt ismerős vagyok a környéken, másrészt régebben már jártam Alexandránál.
  • Helyszín:

    Tíz emeletes panel egyik emeletének lakása. Az épület előtt a főúton és mögötte a nagy parkolóban is ingyenesen lehet parkolni. A lakásban kellemes meleg és sejtelmes hangulatfény fogadott. A fürdő a célnak megfelel, tusoló van zuhanyfüggönnyel, számos tusfürdő közül lehet válogatni. A szoba mióta jó régen ott jártam rendesen átrendeződött igencsak előnyére. Középen egy nagy masszázs pad, falnál egy kanapé, a falakon tükör. Kellemes hangulatú szoba, én teljesen el tudtam lazulni benne.
  • Lány külseje:

    Ritkaságszámba megy a magassága, ami nagyon jól áll neki, mert mellette hihetetlen nőies, formás alakja van. Illetve ahogy neki is említettem azért is pozitív ez, mert így jó hosszasan lehet simogatni a hosszú karjait és lábait. :) És ehhez társul még kedves, mosolygós arca. Amióta legutóbb, nagyon rég láttam, Alexandra csak még szebb lett.
  • Erotikus masszázs:

    Érkezés után kikérdezett, sportolok-e, van-e valami problémám, fáj-e valamim, stb. Miután jól kibeszéltünk mindent elmentem tusolni. Visszatérve a szobába már teljesen meztelen várt a masszázs pad végében. Kicsit sajnáltam is, hogy egyből hasra kellett feküdnöm a padon, szívesen gyönyörködtem volna benne egy kicsit, így jobb híján maradt a tükör és átadtam magam a masszázs élvezetének. Krémet kértem, azzal kezdte masszírozni a talpam és haladt szép lassan felfele: láb, comb, hát, kar, kézfej. Közepesen erős masszázst kértem, amivel jól átmozgatott, igazán kellemes, felfrissítő volt. Közben végig beszélgettük az egész időt.
    Ha valamibe nagyon és mindenképpen bele szeretnék kötni, az legfeljebb az lehet, hogy a másfél órás program az érkezéstől a távozásig tartott. Na nem mintha órákat töltenék a tusolóban, csak máshol azt szoktam meg, hogy ez, illetve az érkezés utáni pár perces beszélgetés nem számít bele a program idejébe. De hát egyébként is, ki ne szeretne még tovább élvezni egy kellemes masszázst? :)
  • Levezetés:

    NFVSZ levezetést kértem. Nem volt rossz a franciája, de kiemelkedőnek sem mondanám. Én mondjuk alapból nem szeretem annyira ha a lány végig használja közben a kezét. Mindenesetre tény, hogy egy igencsak jó és megfelelő levezetése volt a masszázsnak. :)
  • Elszámolás:

    Telefonban megbeszéltek szerint, mértéke átlagos vagy annál egy kicsit talán kedvezőbb is. ****
  • Összkép:

    Kellemes, profi masszázst kaptam, amin szépséges testének látványa még dobott rajta. :)
    Masszázs közben úgy elbeszélgettünk, mintha egy óra se lett volna az együtt töltött idő. Meg is akartam kérdezni, hogy nem felejtette-e el, hogy nem egy órára mentem, de aztán ránéztem az órára és valóban majdnem másfélnél tartottunk. :)
Happy Massage