• Jázmin

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Múlt hétvégén hívtam fel, elsőre felvette, a hangjából egyből gondoltam, hogy az a bevállalós fajta úgyhogy ez tovább növelte az amúgy is erőteljes érdeklődésemet iránta. Az első időpont amit ajánlottam nemvolt jó neki sajnos, de könnyen találtunk mindkettőnk számára megfelelőt. Pár órával a telefonos beszélgetésünk után ott is voltam nála.
  • Megközelítés:

    A lakás a XIII. kerületben található a Béke tér környékén. Tömegközlekedéssel mentem, a 14-es villamos ott tesz le a téren, pár perc séta az épületig.
  • Helyszín:

    Új építésű ház, a lakás nagyon kellemes, hangulatos 1-2 fő részére tervezve, nemhogy a célnak tökéletesen megfelel, simán jó lehet ott lakni. Érkezésemkor üdítővel kínált amit én kedvesen visszautasítottam és jeleztem, hogy elköszönés előtt tartanék rá igényt. A fürdőben zuhanyzó van tusfürdőválasztékkal. Törülközőt fürdés közben hozta be, mert még száradt a textil amikor megérkeztem.
  • Lány külseje:

    Hát nekem ajtónyitáskor leesett az állam. Kezdetnek egyből elkaptam az a kedves, de mégis vadmacska tekintetét, ami boldogságomra végigkísért egész ottlétem alatt. Azok után persze azonnal lent ragadt a tekintetem azokon a gyönyörű nagy cickókon, amik jól láthatóak voltak abban a piros hálós ruciban amiben fogadott (itt az oldalon is van egy-két kép a szóban forgó ruhadarabról). Nekem teljesen az esetem - de ez már a képek alapján is kiderült számomra, ezért is látogattam meg - vékony, karcsú testalkat, fantasztikus lábak, kerek popsi társulva azzal a bájos pofival ami neki van -> egyszerűen lehengerlő!
  • Action:

    A fürdőből kijövet, már az ágyon fekve várt rám, még mindig abban a szexi piros ruciban, amiben fogadott ( örültem neki, szeretem kicsomagolni a partnereimet afféle felvezetésként). Megkértem, hogy álljon fel, egy kis csókcsata után mögé álltam és kibujtattam a csodás melleit a hálóból, majd azokat simogatva, markolászva csókoltam a nyakát és az arcát, miközben a kezem néha-néha letévedt a popsijára és a puncijára. Ezek után én kezdtem a franciázást, hanyatt feküdt és nyalogattam odalent, amit aranyos nyögdécseléssel fogadott. Meglepett, mert tudtommal nem vagyok benne valami jó, de adott egy kis sikerélményt. Hálás köszönet érte utólag is. :)
    Csere következett, hatalmas élmény volt amikor bevett a szájába és tényleg feltüzelheti az álló fallosz látványa, mert ilyen hevesen még nem szoptak engem ahogy Ő tette. Az első töltetnek itt is érkezett el a cél, mert nem bírtam tovább, a melleire lőttem. Egy picit kellemetlenül éreztem magam, mert egy kis része a töltetnek az ágyon landolt ( ellőttem a válla felett ), de nem csinált belőle problémát.
    Szünetben beszélgetéssel egybekötött masszázsterápia következett. Erős keze van aminek szintén örültem, jól megnyomkodott, kellett is.
    Nálam eléggé lutri a második menet, nagyon be kell pörögjek, hogy állva maradjon a velem egykorú, úgyhogy ölbe kaptam a kisasszonyt és vadul csókolózni kezdtünk, miközben a kezem mindenhol járt ahol csak lehetett. Nem is maradt el a hatása, úgyhogy jöhetett is a védőruci és a kutyuspóz. Igen ám, de az a fránya gumi, megint megtette a hatását és egyből lelankadtam, de sebaj az Édes rásegített még gyorsan egy kicsit szájjal. Nagyon jó érzés volt fogni a fenekét szex közben és ahogy kéjesen nyögdécsel meg beszél hozzád az frenetikus. Ebben a pózban is lett végem. Még a végén felajánlott egy levezető masszázst, amivel éltem is, mert nagyon élveztem a társaságát. Elfogyasztottam az üdítőt amivel megkínált és megbeszéltünk, hogy hamarosan újra meglátogatom.
  • Elszámolás:

    Teljesen korrekt csomagja van, ez alkalommal alapot kértem, de a jövőben szerintem igénybe veszek egy-két extrát is. :) Az *** átlag, az élmény felbecsülhetetlen!
  • Összkép:

    A fent leírtakat, ha nagyon tömören kéne jellemeznem akkor az a következő lenne: K**va jó volt. Bomba test, helyes pofi, vadmacska tekintet, szexi attitűd és nagyon kellemes társaság. Mindenképpen megyek még hozzá.
Happy Massage