• Niki

  • Beküldte:
  • Niki reagálása

    Szia te ki bandris! :)
    Köszönöm az őszinteséged, örülök hogy rám esett a választásod, megismerhettelek és immáron én lehetek itt az oldalon szíved másik királynője. :)
    Így ünnepek tájékán most velem is nehézkesebb az egyeztetés, de neked sikerült jó pillanatban elcsípned és összehoznunk a találkát. :) S most, hogy már ismerjük egymást még egyszerűbb lesz! :) (Nem lesz mit félrehallanod hisz már tudsz mindent) Hihi :DDD
    A csokikának valóban örültem, szeretek új dolgokat kipróbálni, s mivel még ilyennel nem találkoztam gyorsan el is pusztítottam. :D Köszönöm! :)
    Remélem hamarosan ismét találkozunk, addig is vigyázz magadra, a mocin csak óvatosan!
    Csókok

  • Egyeztetés:

    Az őszinteség megkívánja tőlem így utólag, hogy leírjam a teljes történetet.
    Sajna, vagy nem sajna :-) ritkán tudok kiruccanni eme kalandra, ami miatt a többi makktársakkal egybegyűltünk itt. Ha el jutok, szeretek a régi megszokott kedvenchez ellátogatni. Hűséges típus vagyok. :-)
    Esetemben, évek óta szívem egyetlen királynője van itt az oldalon, őt szoktam látogatni. ;-) Szóval röviden annyi történt, hogy nem tudtuk összehozni a randit az említett hölggyel, nagyon nehéz bejutni hozzá.
    No, és akkor innen indul a történet. :-) Niki már nagyon régen landolt a kedvenceim között, sokat szemezgettem vele, a száma is régen elvan mentve a telefonban, csak a fent leírtak miatt még nem látogattam meg. ;-)
    Nosza, akkor telefon elővesz, csörgetem, és pár csörgés után már fel is vette. Ez nekem szokatlan, de pozitív. :-) Kedves, szimpatikus hang üdvözölt a túloldalról, a szokásos kérdez felelek, informatív, időpont egyeztetés megtörtént, tudunk találkozni.
    A címet nem kaptam meg, mivel első randis vagyok, egy órával a randi előtt megerősítést kér, én meg címet ekkor megkapom, ha tuti a dolog. Megerősítettem a szándékomat, címet megkaptam. :-) Kicsit félreértettem, még jó hogy visszakérdeztem. Itt csendült fel először, számomra buja, szexi nevetése, kacagása, mert teljesen más nevet értettem, mint amit mondott. Mentségemre, előtte moziban voltam, lehet ott kaptam némi halláskárosodást. :-)
  • Megközelítés:

    Még mindig nem vagyok nagy falusi. :-) Ettől függetlenül, eme vidék számomra nem idegen, mert erre járok máskor is rosszalkodni. ;-) Tömegközlekedésről nem sokat tudok mondani, csak annyit, hogy a villamos ott közlekedik a kapu előtt. Kocsival mentem, GPS gond nélkül odatalál, mivel nem egy eldugott környék, no problem.
  • Helyszín:

    Három szintes régi építésű belsőudvaros épület. Kapuban bejelentkezés telefonon, nyerő számsor beütése után első akadály leküzdve, további instrukciók alapján a harmadikon egy résnyire nyitott ajtót kell keresnem. Megtaláltam, célegyenesben vagyok. :-)
    Benyitottam, egy aprócska, de annál hangulatosabb tiszta lakásban találtam magam. Hangulatos félhomály. A fürdő egyből a bejárat mellet, a franciaágy sincs messze a bejárati ajtótól a lakás méreteiből adódóan. :-) Fürdő tiszta, mindenféle tisztálkodási, szájápolási kellékkel ellátva.
  • Lány külseje:

    Ha valaki a fényképek alapján akarja meglátogatni Nikit, nem fog csalódni, kellemetlen meglepetés nem fogja érni. Csinos, nem az a csont sovány modell alkat. Képeken annyira nem látszik, vagy még nem volt minek látszani, :-) de nekem tetszik, ha egy nőnek van egy kis szexi pocakja, Niki ennek maradéktalanul eleget tesz. Na és azok a szép keblek. Nyami-nyami... :-) Szóval a zsánerem. Szép pofit sem szabad kihagyni, na meg a huncut-csalfa szemek.
    Niki későbbiekben feltette nekem ama kérdést, hogy mi alapján döntök egy lány mellet. Persze neki is elmondtam, hogy mi a zsánerem, amibe ő is maximálisan beletartozik. Akkor elfelejtetem neki elmondani, hogy a kisugárzás is nagyon fontos, és az ő esetében ez is sokat számított. :-) Csak meg kell nézni a képeit, és nagyon jó kisugárzása van, és hála istennek személyes találkozáskor is megmarad ez az elbűvölő kisugárzás. Szóval nem csalódtam semmilyen téren. :-)
  • Action:

    Belépve a lakásba, tehát egy buja-szexi nő várt kedvesen mosolyogva, ami az első találka szokásos izgalmamat részemről el is oszlatta azon nyomban. :-) Fekete harisnyában, fekete cicifixben, fekete bugyiban fogadott. Szokásos protokoll, puszi, kézfogás. Ajándék szatyorka gyors átadása előre, amiben némi édesség, és az ajándék beborítékolva. Nem kérte előre, de magamat ismerve szeretem az elején elrendezni ezt a dolgot. :-) Ezután nem várva meg Niki biztatását a vetkőzésre, gyors ruhalevételt gyakoroltam, mert nagyon is tetszetős volt Niki látványa. ;-) Magamhoz vettem a saját szájápolási segédeszközömet, kezembe kaptam a tiszta törölközőt, és uzsgyi zuhanyozni. Beléptem a fürdőbe, és itt egy kis meglepetés ért. :-) Jó pár fokkal alacsonyabb volt a hőmérséklet mint a szobában (később kiderült miért :-) ). Nem baj, egy okkal több, hogy csipkedjem magam, minél előbb élvezhessem Niki társaságát. :-) Zuhany alól kilépve jót mosolyogtam, mert úgy gőzölögtem az alacsony fürdőszoba hőmérséklet miatt, mint egy frissensült pecsenye, amit ép most vettek ki a sütőből. ;-) Gyors fogmosás, harcra kész vagyok. :-)
    Szóval tisztán, illatosan tértem vissza Nikihez. Az ágyon várt kívánatosan. Na mondom, most akkor térjünk a lényegre. Pár csókváltás után, bármit is tudtam volna csinálni, már az ágyon is találtam magam háton fekve, leteperve! :-) Ismerős mentalitás. ;-) Szeretek én kezdeményezni, de nem volt most sem ellenemre a dolog. Folytattam volna a csókcsatát, de incselkedett, játszott velem e téren, adott is, meg nem is. Közeledett, hogy megcsókol, aztán visszavonuláshoz folyamodott. Felcsigázott rendesen, mit ne mondjak. ;-) Persze azért jutott még azokból a csókokból nem sajnálta tőlem. :-) Gondoltam ha már így incselkedik felettem, akkor kiszabadítom a melltartóban duzzadó bársonyos melleit. Nos, sikerült ügyetlenkednem. Hiába, nem vagyok egy Joey Tribbiani, aki egy kézzel, két újjal fél másodperc alatt lepattintja a melltartókat. :-D Szóval Niki segítségével lekerült a melltartó. :-) Hol a csodás kebleket csókoltam, hol a szájacskáját. Amúgy jól csókol, ha ép csókol, és nem húzza az ember agyát az incselkedésével. :-) Mivel a mellek már szabadon ringtak, lassanként lejjebb kúszott Niki, és a melleivel az én melleimet, hasamat, ágyékomat simogatta. Ennek hatására a csiga a házából nagyon gyorsan kikukucskált. :-) Egyre lejjebb, és lejjebb haladt, és nem tudtam ellenállni annak, hogy csodás, meleg, bársonyos mellei között ne kössön ki férfiasságom, egy kis kebelszex gyanánt, ami nem volt ellenére. Ezután finom, lágy franciában volt részem, mélytorokkal megfűszerezve. Ekkor már nem bírtam tovább, bugyi le, magamra húzom 69-be, és nyalom falom finom kéjbarlangját. Ezután, hogy teljes mértékben rátudjak koncentrálni puncikájára, most én teperem le, hanyatt fekvésbe, és szájjal kezdtem kényeztetni, amire jól reagált, láthatólag, hallhatólag élvezte a dolgot. Ahogy észrevettem több kisebb orgazmusa is volt. Komolyan mondom Niki puncija arra teremtetett, hogy kényeztessem szájjal, nagyon élvezetes számomra. :-) Idővel egy ujjamat, majd két ujjamat is bevetettem, e közben továbbra is nyaltam, faltam. Nem sokára, ha lehet hinni a reakciójának, eljutott a csúcsra. :-) Ezután újra köszöntünk egymásnak egy-egy Sziával! :-)
    Megint hanyatt találtam magam az ágyon, és megint ízelítőt kaptam finom, érzéki franciájából. Ekkor már kissé bajban voltam, koncentrálnom kellet, hogy ne legyen hamar vége a bulinak. :-) Majd gumi fel, és belecsücsült Niki, amibe bele kellett csücsülnie. :-) Változatos, izgató lovaglótechnikát mutatott be. A legizgatóbb az volt, mikor guggolva mozgott a férfiasságomon, én meg a melleibe kapaszkodtam, markolásztam, csókoltam. Már ekkor majdnem vége lett a bulinak, de kapóra jött Niki pillanatnyi egyensúlyvesztése, és kiesett a nyeregből, így a bulinak még nem lett vége. :-)
    Hanyatt vágta magát, és széttárta lábait, hát mennyei látvány volt, na mondtam is magamban: "Itt a vége a bulinak!" ;-) Papás mamásban folytattuk, nagyon izgató volt vele ez a pozitúra is, és neki is kedvére való volt, de nem tudtam tovább küzdeni Niki izgató hatása ellen, és nem sokára így lett vége a bulinak. :-) Hagyott lenyugodni, és némi tisztálkodás után, megkínált folyadékpótló itallal. Egymásmellé heveredtünk, és könnyed beszélgetésbe elegyedtünk, jól lehet vele beszélgetni is. :-) Ekkor sikerült megnevettetni, és újból halhattam kedves, szexi, kacagását, nevetését. Lassan lejárt az időm, gyors zuhany, öltözködés.
  • Elszámolás:

    Mint írtam, előre átadva, a telefonban megbeszélteknek megfelelő darabszámú "rózsaszál", borítékban. Az együttlét alatt bontatlanul ugyanott, ahol a megérkezésemkor Niki letette. Kértem ellenőrizze azért míg ott vagyok, hogy rendben van -e minden, ő szabadkozott, hogy nem szeret kutakodni, megbízik bennem. Végül mégis szemügyre veszi a szatyorka tartalmát. Ekkor rácsodálkozott, a kapott Milka Singles Mix-re, hogy ő még nem is látott ilyet, és gondolom illedelmességből örült neki, de abban a pillanatban belém hasított, hogy azt írta az adatlapján, hogy kétoldali édesség undoritisz-e van. :-) Figyelmetlen voltam. A borítékból pedig egy **** ad vissza a kezembe. Nem értem a dolgot. Kiderült, hogy ezt is félreértetem a telefonban. Ezt már nem tudom a moziban esetlegesen elszenvedett halláskárosodásra fogni, ez már a korral járhat! :-)
  • Összkép:

    Nikit egy közvetlen, rokonszenves, kellemes partnernek ismertem meg. Jó kisugárzással megáldott, személyes találka alkalmával is megmaradt ez a benyomás. Partner volt mindenben, nem éreztem egy pillanatra sem azt, hogy nincs ott velem. Úgy érzem sikerült már az első találka alkalmával egymásra hangolódnunk. Részemről két lehetőséget szerettem volna elkövetni, de nem éreztem hiányát, így volt teljes a dolog. Niki mielőtt eltávoztam megkérdezte, hogy éreztem magam. JÓL, InciFinci! És remélem Ő is jól érezte magát, mert most már nem ismeretlenül jelentkezek be hozzá legközelebb, tehát eltudja dönteni, hogy fogad-e vagy sem, mert részemről biztos lesz még legközelebb. :-)
    Most már nem mondhatom azt, hogy itt az oldalon szívem egyetlen királynője van csak.
    Most már ketten vannak, az egyik InciFinci! ;-)
    Tessék vigyázni rá!
Happy Massage